Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels

Wilt u vlot een gesprek kunnen voeren in het Engels? Een Engelse presentatie kunnen geven voor een internationale klant? Een krachtige Engelse tekst kunnen schrijven? Communiceren over een specifiek onderwerp of juist in de volle breedte uw Engels verbeteren? Kies dan voor een cursus Engels bij Language Institute Regina Coeli. U leert hier precies wat u nodig heeft en tegelijkertijd zoveel meer.

Wat houdt een training Engels bij Regina Coeli in?

Regina Coeli biedt taaltrainingen op maat aan. Hoe uw taaltraining eruit kan zien, is volledig afhankelijk van uw wensen, doelen en startniveau. Op basis van uw situatie schatten we in binnen hoeveel intensieve lesdagen u uw doelen kunt bereiken. Bij Regina Coeli leert u in ieder geval snel door de vele privélessen in uw programma en door de focus op uw individuele situatie.

Ook voor specifieke voorbereiding van een presentatie, sollicitatiegesprek of een belangrijke bijeenkomst kunt u bij Regina Coeli terecht.

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli

  • Door het intensieve programma verbetert u uw Engels in korte tijd
  • U volgt een persoonlijk pogramma dat start op uw niveau en waarin u werkt aan uw individuele verbeterpunten en leerdoelen
  • Door de vele privélessen leert u met meer zelfvertrouwen Engels spreken
  • De lessen worden verzorgd door taaltrainers uit Engeland, Schotland, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland
  • Oefen uw praktijksituaties ook in virtual reality

Cursus Engels

Tijdens een training Engels gaat u met een team van taaltrainers aan de slag met uw persoonlijke doelen op uw eigen niveau. Uw programma wordt voor u samengesteld op basis van een uitgebreide intake.

We leren u uiteraard de regels van de Engelse taal. Spreekt u al vlot Engels, dan zullen de taaltrainers u corrigeren. Op die manier raakt u zich bewust van uw ingesleten fouten bij het toepassen van de grammatica of de uitspraak van het Engels. 

Uw eigen stijl
Daarnaast helpen we u met het ontwikkelen van een eigen communicatiestijl in het Engels. In iedere vreemde taal zult u uw stijl moeten aanpassen om effectief te kunnen zijn. Hoe vertaalt u uw Nederlandse directheid naar ‘polite English’ of het krachtige Engels van de Amerikanen?

Een internationaal gezelschap van taaltrainers
De taaltrainers van Regina Coeli zijn afkomstig uit diverse landen. Zo hebben we taaltrainers uit Engeland, Schotland, Ierland, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Uw team bestaat over het algemeen uit taaltrainers uit verschillende landen, zodat u de verschillen in accent leert kennen.

Afwisseling zorgt voor focus
Door te werken met meerdere taaltrainers met een andere achtergrond, een andere tongval en een andere communicatiestijl, leert u niet alleen de taal goed kennen maar blijft u ook alert gedurende de gehele dag. Juist door de afwisseling kunt u zich tijdens een intensief programma zo goed blijven concentreren.

Lees in de volgende tabs meer over de mogelijkheden.

Als u een helder doel heeft om Engels te leren of uw vaardigheden in het Engels te verbeteren, vraagt dat om een doelgericht en persoonlijk programma. Bij Language Institute Regina Coeli staan uw eigen doelen centraal en start u op uw huidige niveau. Uw persoonlijke programma wordt dan ook samengesteld na een uitgebreide intake met een taaltrainer Engels.

De programma’s die wij samenstellen bestaan hoofdzakelijk uit een combinatie van privélessen, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u de Engelse taal van hoogopgeleide native speakers. Met hen oefent u de taal in levensechte rollenspellen. Tijdens de lessen komen ook grammatica en het uitbreiden van uw woordenschat aan bod.

Uitgekiende multimedia
Na iedere les kunt u zelfstandig oefenen in ons multimediaprogramma. Uw taaltrainers selecteren oefeningen die aansluiten op uw lesprogramma. Luister bijvoorbeeld naar de opname van een native speaker, spreek zelf de tekst in en beluister uw eigen opname. Wat zijn de verschillen? Of oefen eindeloos met de werkwoorden, zodat het gebruik van de juiste tijd een automatisme wordt.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of een aantal documenten die u in de praktijk kunt gaan gebruiken. Werk zelfstandig in de studie-uren en oefen met uw taaltrainer tijdens de les. Een taaltraining is dus interessant als u uzelf wilt voorbereiden op een specifiek evenement.

Uw persoonlijke doelen
Tijdens de training werkt u met uw einddoelen voor ogen. Deze doelen zijn heel specifiek, gericht op uw praktijksituaties, bijvoorbeeld ‘helder mijn punten overbrengen tijdens de wekelijkse teleconference met mijn internationale team’. We streven ernaar dat u aan het eind van de trainingen uw einddoelen behaald heeft en de taal direct in de praktijk kunt toepassen.

Score op basis van ERK
Daarnaast beoordeelt uw team van taaltrainers u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een niveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die je nog lang zal bijblijven. Tijdens uw taaltraining heeft u de luxe dat u zichzelf kunt terugtrekken en u kunt concentreren op het leren van een vreemde taal. Daarbij wordt u volledig ontzorgd en is er veel persoonlijke aandacht. Daarnaast breidt u uw netwerk uit doordat u tijdens uw training makkelijk aan de praat raakt met andere cursisten.

Language Institute Regina Coeli staat bekend om de intensieve individuele taaltraining, de week naar de Nonnen. Maar wist u dat er veel meer mogelijk is? We zetten onze trainingsvormen voor u op een rij.

Intensieve individuele taaltraining
In vijf intensieve dagen gaat u met sprongen vooruit doordat u volledig geconcentreerd blijft op de vreemde taal. Deze training kunt u volgen van maandag tot en met vrijdag, maar ook verspreiden over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist een dag korter maken. Lees meer...

Terugkomdag
Als u de Engelse taal in de praktijk gaat brengen, merkt u vanzelf waar u nog tegenaan loopt. Tijdens een terugkomdag frist u uw kennis op en kunt u de taaltrainer vragen stellen. Lees meer...

Language Weekend
Verdiep u van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de Engelse taal. Natuurlijk ook op basis van een persoonlijk programma. Lees meer...

Taalcoaching
Een kort programma gericht op uw dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 

Incompanytraining
We kunnen een cursus Engels ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Lees meer...

Teamtraining
Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Het is een optie om aan de teamtraining een aantal privélessen toe te voegen. Lees meer...

Online lessen
Wilt u op korte termijn een uurtje spreken met een taaltrainer, boek dan een online les. Lees meer...

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte. Richtprijs voor een dagdeel taaltraining is € 350,75 exclusief BTW.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.


Een cursist over haar taaltraining Engels

“Ik merk heel duidelijk dat ik in een flow zit. Bovendien is het hier heerlijk rustig waardoor ik ontspannen ben en me volledig op de training kan focussen.”

Maud Koolen, Bedrijfsjurist/Legal Counsel bij PwC

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Engels


Leer Engels in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Engels op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Lees meer over het Language Weekend Engels

Native taaltrainers Engels

De taaltrainingen Engels worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende Engelstalige landen. Bijvoorbeeld door Jackie Macer uit Nieuw Zeeland. Zij heeft Human Resources gestudeerd en veel ervaring opgedaan in dat vakgebied voordat ze als taaltrainer bij Regina Coeli ging werken.

Bekijk meer taaltrainers Engels
Native taaltrainers Engels

Methode Regina Coeli

Het succes van onze taaltrainingen danken wij aan onze beproefde methode. De kern van de methode is dat u een persoonlijk programma krijgt dat u raakt en boeit. Daarnaast wordt u begeleid door meerdere native speakers en verblijft u in een omgeving waarin u tot rust komt en u zich volledig kunt richten op het leren van de taal. 

Privélessen van native taaltrainers
Een rustgevende omgeving waarin u zich kunt richten op het leren van de taal
Een uitgekiende mix van privélessen en zelfstudie
Aandacht voor taal, cultuur en stijl

Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.