Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels

Wil je vlot een gesprek kunnen voeren in het Engels? Een Engelse presentatie kunnen geven voor een internationale klant? Een krachtige Engelse tekst kunnen schrijven? Communiceren over een specifiek onderwerp of juist in de volle breedte je Engels verbeteren? Leer beter Engels bij de Nonnen van Vught. Je leert hier precies wat je nodig hebt en tegelijkertijd zoveel meer.

Je kunt je aanmelden voor een taaltraining in Vught (vanaf 7 juni beschikbaar) en voor een online taaltraining. In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we minder cursisten tegelijk ontvangen in ons instituut en kan het zijn dat je iets langer moet wachten voor je bij ons terecht kunt. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Tijdens een training Engels ga je met een team van taaltrainers aan de slag met je persoonlijke doelen op je eigen niveau. Je programma wordt voor je samengesteld op basis van een uitgebreide intake.

Daarnaast helpen we je met het ontwikkelen van een eigen communicatiestijl in het Engels. In iedere vreemde taal zul je je stijl moeten aanpassen om effectief te kunnen zijn. Hoe vertaal je je Nederlandse directheid naar ‘polite English’ of het krachtige Engels van de Amerikanen?

LEES MEER OVER ONZE AANPAK >

De succesformule van Regina Coeli

  • Deskundige taaltrainers (alleen native speakers Engels)
  • Privélessen afgewisseld met persoonlijke opdrachten
  • Je werkt aan je persoonlijke stijl in het Engels
  • Volledige verzorging tijdens je training
  • Je studeert geen taal, je leert communiceren in het Engels

Welke training Engels wil je?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining. Maar er is meer mogelijk. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Engelse taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Engels voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisaties.

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 

Een cursist over haar taaltraining Engels

“Ik merk heel duidelijk dat ik in een flow zit. Bovendien is het hier heerlijk rustig waardoor ik ontspannen ben en me volledig op de training kan focussen.”

Maud Koolen, Bedrijfsjurist/Legal Counsel bij PwC

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Engels

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of ben je misschien geïnteresseerd in een taaltraining Engels? Neem dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt je vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Je investering voor een taaltraining Engels
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Native taaltrainers Engels

De taaltrainingen Engels worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende Engelstalige landen. Bijvoorbeeld door Jackie Macer uit Nieuw Zeeland. Zij heeft Human Resources gestudeerd en veel ervaring opgedaan in dat vakgebied voordat ze als taaltrainer bij Regina Coeli ging werken.

Bekijk meer taaltrainers Engels
Native taaltrainers Engels

Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.