Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels

Wilt u vlot een gesprek kunnen voeren in het Engels? Een Engelse presentatie kunnen geven voor een internationale klant? Een krachtige Engelse tekst kunnen schrijven? Communiceren over een specifiek onderwerp of juist in de volle breedte uw Engels verbeteren? Leer beter Engels bij de Nonnen van Vught. U leert hier precies wat u nodig heeft en tegelijkertijd zoveel meer.

Let op: momenteel is Regina Coeli gesloten in verband met maatregelen rondom het coronavirus. Wilt u op korte termijn Engels leren, dan kunt u nu starten met blended learning. U profiteert tijdelijk van een gereduceerd tarief voor deze training.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Tijdens een training Engels gaat u met een team van taaltrainers aan de slag met uw persoonlijke doelen op uw eigen niveau. Uw programma wordt voor u samengesteld op basis van een uitgebreide intake.

Daarnaast helpen we u met het ontwikkelen van een eigen communicatiestijl in het Engels. In iedere vreemde taal zult u uw stijl moeten aanpassen om effectief te kunnen zijn. Hoe vertaalt u uw Nederlandse directheid naar ‘polite English’ of het krachtige Engels van de Amerikanen?

LEES MEER OVER ONZE AANPAK >

De succesformule van Regina Coeli

  • Deskundige taaltrainers (alleen native speakers Engels)
  • Privélessen afgewisseld met persoonlijke opdrachten
  • U werkt aan uw persoonlijke stijl in het Engels
  • Volledige verzorging tijdens uw training
  • U studeert geen taal, u leert communiceren in het Engels

Welke training Engels wilt u?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining. Maar er is meer mogelijk. Wat uw wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Engelse taal, wij denken graag met u mee.

Aanbod voor organisaties

Zoekt u een taaltraining Engels voor meerdere medewerkers van uw organisatie? Bekijkt u dan ook ons aanbod voor organisaties.

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 

Een cursist over haar taaltraining Engels

“Ik merk heel duidelijk dat ik in een flow zit. Bovendien is het hier heerlijk rustig waardoor ik ontspannen ben en me volledig op de training kan focussen.”

Maud Koolen, Bedrijfsjurist/Legal Counsel bij PwC

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Engels

Kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of bent u misschien geïnteresseerd in een taaltraining Engels? Neemt u dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt uw vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Uw investering voor een taaltraining Engels
Na uw intakegesprek ontvangt u een persoonlijke offerte van ons. U vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Native taaltrainers Engels

De taaltrainingen Engels worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende Engelstalige landen. Bijvoorbeeld door Jackie Macer uit Nieuw Zeeland. Zij heeft Human Resources gestudeerd en veel ervaring opgedaan in dat vakgebied voordat ze als taaltrainer bij Regina Coeli ging werken.

Bekijk meer taaltrainers Engels
Native taaltrainers Engels

Cursus Engels

Professioneel communiceren in het Engels


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.