Onze locatie

Een inspirerende leeromgeving

Je taaltraining vindt plaats in ons instituut aan de rand van de Brabantse plaats Vught. In deze rustige omgeving kun je je afzonderen om je volledig te richten op het leren van de taal. Ons moderne pand bevat allerlei faciliteiten om volledig verzorgd en ontspannen te kunnen verblijven en studeren.

Rustige leeromgeving

Naast de leskamers en de multimediaruimte beschikt ons pand over diverse rustige studieplekken. We hebben de beschikking over actuele buitenlandse bladen en diverse naslagwerken.

Er zijn diverse plekken in het pand om je even terug te trekken.

Uitstekende verzorging

In het restaurant en in bar Chatwell kun je terecht voor een uitgebreide lunch en diner. Cursisten die in het gastenverblijf overnachten staat bovendien een gezond ontbijt te wachten in de ochtend. In de gezellige bar kun je in de avonduren ontspannen met een drankje.

De gezellige bar is de hele dag geopend.
De gerechten bij Regina Coeli worden bereid in eigen keuken.

Een ontspannen verblijf

Of je nu in ons gastenverblijf overnacht of niet, je kunt genieten van een ontspannen verblijf bij Regina Coeli. Je hebt de beschikking over een fitnessruimte, een relaxruimte met massagestoelen, de mogelijkheid om deel te nemen aan yogalessen en om een fiets te lenen. Daarnaast is er een uitstekende Wifi-verbinding in het gehele pand.

Ontspan tussen de lessen door in een massagestoel.
Maak gebruik van de fitnessruimte of ga de buitenlucht in, bijvoorbeeld met een leenfiets.

Verbouwing restaurant Eatwell

In januari en februari 2024 worden de keuken en het restaurant van het taleninstituut verbouwd. Het restaurant wordt een plek voor leren, werken, overleggen, eten, pauzeren en ontspannen. Volgens planning gaan de deuren van het vernieuwde restaurant in maart 2024 open.

Lees meer over het vernieuwde restaurant
Een impressie van het nieuwe restaurant
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`