Onze locatie

Een inspirerende leeromgeving

Uw taaltraining vindt plaats in ons instituut aan de rand van de Brabantse plaats Vught. In deze rustige omgeving kunt u zich afzonderen om u volledig te richten op het leren van de taal. Ons moderne pand bevat allerlei faciliteiten om volledig verzorgd en ontspannen te kunnen verblijven en studeren.

Rustige leeromgeving

Naast de leskamers en de multimediaruimte beschikt ons pand over diverse rustige studieplekken. U heeft de beschikking over actuele buitenlandse bladen en diverse naslagwerken.

In het talenpracticum werkt u aan multimediaopdrachten.
En er zijn diverse andere plekken in het pand om u even terug te trekken.

Uitstekende verzorging

In het restaurant en in bar Chatwell kunt u terecht voor een uitgebreide lunch en diner. Cursisten die in het gastenverblijf overnachten staat bovendien een rijk ontbijtbuffet te wachten in de ochtend. In de gezellige bar kunt u in de avonduren ontspannen met een drankje.

De lunch bevat een saladebuffet, diverse soorten brood en beleg, een warm gerecht en zoete gerechten.
Naast koffie, thee en water kunt u in de middag gebruikmaken van het sappenbuffet.
De gerechten bij Regina Coeli worden bereid in eigen keuken.
U heeft keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Volgt u een dieet, dan houden wij daar rekening mee.
De nagerechten zijn fenomenaal.

Een ontspannen verblijf

Of u nu in ons gastenverblijf overnacht of niet, u kunt genieten van een ontspannen verblijf bij Regina Coeli. U heeft de beschikking over een fitnessruimte, een relaxruimte met massagestoelen, de mogelijkheid om deel te nemen aan yogalessen en om een fiets te lenen. Daarnaast is er een uitstekende Wifi-verbinding in het gehele pand.

Ontspan tussen de lessen door in een massagestoel.
Maak gebruik van de fitnessruimte of ga de buitenlucht in, bijvoorbeeld met een leenfiets.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.