Type trainingen

Taaltrainingen met resultaat

Regina Coeli staat bekend om ‘de week naar de Nonnen’. De meeste cursisten kiezen voor een individuele training van maandag tot en met vrijdag, maar er is veel meer mogelijk. We geven namelijk altijd een persoonlijke training en kunnen die volledig op jouw maat toesnijden.

Kern in de trainingen van Regina Coeli:

  • Face-to-face lessen van native speakers
  • Persoonlijke training toegespitst op jouw doelen en niveau
  • Intensiteit: leer in korte tijd een vreemde taal

De meeste trainingen zijn beschikbaar in tien talen en voor alle startniveaus. Meer informatie vind je door te klikken op de training.

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
 
 
Trainingen voor alumni   Trainingen voor specifieke skills    
       

* ook online mogelijk
** alleen voor alumni van Regina Coeli

Leuk om kennis te maken!

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 90 (bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur) of neem op een andere manier contact met ons op.

Het taleninstituut in Vught

Cursisten komen voor een taaltraining over het algemeen naar ons instituut in Vught. Hier vind je de rust om je volledig te concentreren op het leren van de taal. Bovendien ontmoet je cursisten uit alle windstreken die bezig zijn met het leren van een vreemde taal. Tussen de lessen door, tijdens de maaltijden en in de avonduren levert dat leuke, inspirerende en leerzame ontmoetingen op.

Het is mogelijk om een deel van je training online of op jouw locatie te volgen.

Regina Coeli in Vught
In de keuken van het restaurant worden drie verse maaltijden per dag bereid door het koksteam.
De tuin is een heerlijke plek om les te krijgen of cursisten te ontmoeten.
Privélessen van native speakers

De succesformule voor een geslaagde training

De trainingen van Regina Coeli zijn anders dan reguliere taalcursussen:

  • Iedere training is persoonlijk en volledig toegespitst op de context, het niveau en de doelen van de cursist.
  • Face-to-face lessen met een native speaker zijn het basisbestanddeel van iedere training.
  • De privélessen worden afgewisseld met een mix van andere activiteiten om een goede focus te houden en flow te creëren in het leren van de vreemde taal. Zo oefen je met multimedia oefeningen en werk je aan je eigen opdrachten. Tijdens een training in Vught neem je bovendien deel aan groepsactiviteiten en taaltafels waarin je oefent met medecursisten.
  • Je kunt bij ons in korte tijd een vreemde taal leren doordat je in ons instituut volledig ontspannen, plezierig en geconcentreerd kunt studeren zonder afleiding.

Daardoor boeken onze cursisten zulke goede resultaten!

Veelgestelde vragen over de trainingen van Regina Coeli

Hoe weet ik welke training bij mij past?
Als je een beginner bent, dan adviseren we bijna altijd een intensieve week. Na vijf dagen geconcentreerd werken, beheers je de basis van een taal.

Heb je al kennis van de taal, dan zijn er meer mogelijkheden. Misschien heb je zelf een voorkeur, maar we adviseren je ook graag hoe jij je doelen het best kunt bereiken.

Hoe lang duurt het voordat ik kan starten met een training?
De termijn waarop je kunt starten, is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze taaltrainers voor de intake en de taaltraining. Wil je met spoed een training volgen, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 073 – 684 87 90.

Kan ik ook online een training volgen?
Een training die minder intensief is, kun je ook online volgen. Het gaat dan om de presentatietraining, de sollicitatietraining, de schrijftraining en de conversatietraining.

Ook is het mogelijk om je training in Vught te combineren met een aantal online face-to-face lessen. Vraag ernaar tijdens je intakegesprek met een taaltrainer.

Alumni van Regina Coeli kunnen zich aanmelden voor een online vervolg op hun training in Vught.

`