Type trainingen

Taaltrainingen met resultaat

Wilt u een individuele taaltraining? Heeft u behoefte aan specifieke coaching bij het gebruik van een vreemde taal zoals training on the job? Heeft u interesse in een online taalcursus en e-learning? Wilt u dat uw gezin goed voorbereid is op een verblijf in het buitenland? Of zoekt u voor uw bedrijf een groepstraining of incompany training? Voor al deze taaltrainingen kunt u terecht bij taleninstituut Regina Coeli. Onze taaltrainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en bieden u een hoog rendement.

Intensieve individuele taaltraining

De intensieve individuele taaltraining in ons taleninstituut in Vught. Leer snel en gedegen een vreemde taal. Een ´week naar de Nonnen´, en nog steeds helemaal bij de tijd.

Lees verder

Language Weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Nederlands of Engels op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts. 

Lees verder

Incompany en groepstrainingen

We stellen samen met u een effectieve training samen op basis van de gezamenlijke en individuele leerdoelen van de teamleden. Voor als u wilt dat een incompany echt resultaat overlevert!

Lees verder

Taaltraining voor een gezin

We bereiden zowel kinderen als volwassenen voor op een verblijf in het buitenland. Onmisbaar voor expat en gezin en volledig op maat!

Lees verder

Taalcoaching

Krijg specifieke ondersteuning bij de toepassing van een vreemde taal in uw dagelijkse praktijk.

Lees verder

Online taaltraining

Alumni van Regina Coeli kunnen een online taaltraining boeken waarbij ze online lessen met een taaltrainer van Regina Coeli afwisselen met zelfstudie.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.