Type trainingen

Taaltrainingen met resultaat

Wil je een individuele taaltraining volgen? Heb je behoefte aan specifieke coaching bij het gebruik van een vreemde taal zoals training on the job? Wil je dat je gezin goed voorbereid is op een verblijf in het buitenland? Of zoek je voor je bedrijf een groepstraining of incompany training?

Voor al deze taaltrainingen kun je terecht bij Language Institute Regina Coeli. Onze taaltrainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en bieden een hoog rendement. Onderstaand sommen we een aantal trainingsvormen op. Neem contact met ons op om te overleggen welke training het meest geschikt voor je is.

We kunnen deze trainingen aanbieden voor de volgende talen:

ArabischChinees - Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands - Portugees - RussischSpaans

Intensieve individuele taaltraining

De intensieve individuele taaltraining in ons taleninstituut in Vught. Leer snel en gedegen een vreemde taal. Een ´week naar de Nonnen´, en nog steeds helemaal bij de tijd.

Lees verder

Blended online taaltraining

Op afstand leren is een uitkomst in de anderhalvemetersamenleving. Wil je je vaardigheden in een vreemde taal verbeteren, dan kun je dat realiseren met een online blended taaltraining bij Regina Coeli. 

Lees verder

Language Weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining op maat met een actief sociaal programma in je doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keer je met hernieuwde energie en kennis huiswaarts. 

Lees verder

Terugkomdag

Binnen een jaar na je taaltraining geef je je taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. Je frist je kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in je taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar je de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees verder

Teamtrainingen

Zoek je voor meerdere medewerkers een taaltraining? Al vanaf twee personen kun je een teamtraining boeken bij Regina Coeli! Je medewerkers volgen gezamenlijk lessen in ons instituut volgens een programma op maat binnen onze lesmethode. Daarmee heb je de focus en het rendement van een taaltraining bij Regina Coeli, tegen een gunstigere prijs en met als extra aspect de teambuilding.

Lees verder

Incompany trainingen

We stellen samen een effectieve training samen op basis van de gezamenlijke en individuele leerdoelen van de teamleden. Voor als je wilt dat een incompany echt resultaat oplevert!

Lees verder

Taaltraining voor een gezin

We bereiden zowel kinderen als volwassenen voor op een verblijf in het buitenland. Onmisbaar voor expat en gezin en volledig op maat!

Lees verder

Taalcoaching

Krijg specifieke ondersteuning bij de toepassing van een vreemde taal in je dagelijkse praktijk.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.