Type trainingen

Taaltrainingen met resultaat

Wilt u een individuele taaltraining? Heeft u behoefte aan specifieke coaching bij het gebruik van een vreemde taal zoals training on the job? Wilt u dat uw gezin goed voorbereid is op een verblijf in het buitenland? Of zoekt u voor uw bedrijf een groepstraining of incompany training?

Voor al deze taaltrainingen kunt u terecht bij Language Institute Regina Coeli. Onze taaltrainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en bieden u een hoog rendement. Onderstaand sommen we een aantal trainingsvormen op. Neem contact met ons op om te overleggen welke training het meest geschikt voor u is.

We kunnen u deze trainingen aanbieden voor de volgende talen:

ArabischChinees - Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands - Portugees - RussischSpaans

Intensieve individuele taaltraining

De intensieve individuele taaltraining in ons taleninstituut in Vught. Leer snel en gedegen een vreemde taal. Een ´week naar de Nonnen´, en nog steeds helemaal bij de tijd.

Lees verder

Language Weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts. 

Lees verder

Terugkomdag

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees verder

Teamtrainingen

Zoekt u voor meerdere medewerkers een taaltraining? Al vanaf twee personen kunt u een teamtraining boeken bij Regina Coeli! Uw medewerkers volgen gezamenlijk lessen in ons instituut volgens een programma op maat binnen onze lesmethode. Daarmee heeft u de focus en het rendement van een taaltraining bij Regina Coeli, tegen een gunstigere prijs en met als extra aspect de teambuilding.

Lees verder

Incompany trainingen

We stellen samen met u een effectieve training samen op basis van de gezamenlijke en individuele leerdoelen van de teamleden. Voor als u wilt dat een incompany echt resultaat overlevert!

Lees verder

Taaltraining voor een gezin

We bereiden zowel kinderen als volwassenen voor op een verblijf in het buitenland. Onmisbaar voor expat en gezin en volledig op maat!

Lees verder

Taalcoaching

Krijg specifieke ondersteuning bij de toepassing van een vreemde taal in uw dagelijkse praktijk.

Lees verder

Online taaltraining

Alumni van Regina Coeli kunnen een online taaltraining boeken waarbij ze online lessen met een taaltrainer van Regina Coeli afwisselen met zelfstudie.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.