Je verblijf bij Regina Coeli

Alles wat je voor je aankomst moet weten

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op je taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens je intake en van de afdeling Client Services heb je veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op je gemak de praktische informatie nog eens door.

Download pdf >

Download pdf Language Weekend >

Maatregelen rondom corona

In verband met de maatregelen in de strijd tegen corona is een taaltraining bij Regina Coeli in deze periode anders dan anders. Ondanks dat kunnen we je garanderen dat je geconcentreerd en in alle rust kunt werken aan je persoonlijke leerdoelen met ondersteuning van native taaltrainers. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een prettig verblijf in ons instituut hebt.

Het is belangrijk dat ook jij als cursist op de hoogte bent van het Regina Coeli protocol en je aan de gedragsregels houdt. Lees het voordat je naar Regina Coeli toe komt, zodat je goed voorbereid bent.

We willen je dringend verzoeken om een mondkapje te dragen als je je door het pand beweegt. 


Je trainingsprogramma

Bij de start van je taaltraining ontvang je je persoonlijke lesprogramma met een korte toelichting. De lesdagen bij Regina Coeli starten om 8.20 uur en duren tot in de avond.

Lees verder

Maaltijden

Tijdens je training ben je de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Je kunt gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.

Lees verder

Sport en ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen u dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Lees verder

Overnachten

Voor een optimale focus op het leren van de taal verblijf je bij Regina Coeli of in een nabijgelegen hotel. 

Lees verder
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.