Tijdens je verblijf

Alles wat je voor je aankomst moet weten

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op je taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens je intake en van de afdeling Client Services heb je veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op je gemak de praktische informatie nog eens door.

Maatregelen rondom corona

In verband met de maatregelen in de strijd tegen corona is een taaltraining bij Regina Coeli in deze periode anders dan anders. Ondanks dat kunnen we je garanderen dat je geconcentreerd en in alle rust kunt werken aan je persoonlijke leerdoelen met ondersteuning van native taaltrainers. Daarnaast zorgen we ervoor dat je een prettig verblijf in ons instituut hebt.

Het is belangrijk dat ook jij als cursist op de hoogte bent van het Regina Coeli protocol en je aan de gedragsregels houdt. Lees het voordat je naar Regina Coeli toe komt, zodat je goed voorbereid bent.

Je aankomst bij Regina Coeli

Overnacht je in gastenverblijf Eikenheuvel, dan kun je op zondagavond inchecken. Een paar dagen voor de start van je taaltraining ontvang je een bericht met daarin een persoonlijk timeslot voor het inchecken. Op die manier voorkomen we een wachtrij bij de receptie. Bij aankomst ontvang je materialen en je lesrooster.

Trainingsprogramma

Om 8.20 uur start de eerste les. In je rooster staat aangegeven welke werkkamer deze week tot jouw beschikking staat. Hier krijg je les van je taaltrainers, maak je je multimediaopdrachten en kun je de hele dag studeren. Iedere les duurt 55 minuten.

Begint je rooster met een studieuur, dan kun je volgens de instructies starten met multimedia in je werkkamer. Een medewerker van het talenpracticum loopt rond op beide verdiepingen om uitleg te geven, mocht dat nodig zijn.

Zorg ervoor dat je tijdens de training je inloggegevens voor My Regina Coeli bij de hand hebt, zodat je vlot van start kunt.

Aan je rooster zijn naast je privélessen ook enkele online groepslessen toegevoegd. In deze lessen – die je via Skype volgt vanuit je eigen werkkamer – oefen je je spreekvaardigheid in interactie met andere cursisten en onder begeleiding van een taaltrainer.

Maaltijden

Alle maaltijden worden verzorgd door de medewerkers van de catering in restaurant Eatwell. Je kunt je keuze voor zowel het ontbijt, de lunch als het diner aan tafel maken via een app. Bediening vindt plaats op gepaste afstand.

Heb je specifieke dieetwensen, dan houden wij daar graag rekening mee. Je kunt je wensen vastleggen in je profiel in de app. Die informatie wordt gekoppeld aan je bestelling en vervolgens doorgegeven aan ons koksteam. Al je vragen kun je stellen aan een medewerker van de catering in het restaurant.

Parkeren bij het instituut

Bij het taleninstituut is een ruim parkeerterrein aanwezig. Wij adviseren je geen dure voorwerpen in je auto achter te laten. Regina Coeli aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal van je eigendommen.

Je bereikbaarheid tijdens de taaltraining

We adviseren je tijdens je training afstand te nemen van je werk, zodat je je volledig kunt richten op het leren van de taal. Op die manier bereik je het beste resultaat.

Draadloze internetverbinding

Je kunt via je laptop, tablet of smartphone inloggen op ons draadloze netwerk.

Deelnemerscertificaat

Op de laatste trainingsdag ontvang je je deelnemerscertificaat. Indien van toepassing ontvang je binnen twee weken je getuigschrift.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.