Je verblijf bij Regina Coeli

Alles wat je voor je aankomst moet weten

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op je taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens je intake en van de afdeling Client Services heb je veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op je gemak de praktische informatie nog eens door.

Download pdf >

Download pdf Language Weekend >

Ontvangst

Op je eerste lesdag begroeten wij je graag rond 8.00 uur. Je ontvangt dan een tas met cursusmateriaal en eventueel je kamersleutel.

Kom je op zondagavond aan, dan kun je inchecken tussen 20.00 en 23.00 uur en kun je op maandagochtend na het ontbijt direct naar de eerste les of het talenpracticum.


Je trainingsprogramma

Als cursist van Regina Coeli volg je een persoonlijk trainingsprogramma. De lesdagen bij Regina Coeli starten om 8.20 uur en duren tot in de avond.

Lees verder

Maaltijden

Tijdens je training ben je de gehele dag te gast bij Regina Coeli. We serveren ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. Daarnaast kun je de hele dag terecht in de bar voor een drankje of een gezonde snack.

Lees verder

Sport en ontspanning

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen je dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Lees verder

Overnachten

Voor een optimale focus op het leren van de taal verblijf je bij Regina Coeli of in een nabijgelegen hotel. 

Lees verder
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.