Je verblijf bij Regina Coeli

Alles wat je voor je aankomst moet weten

Je wilt natuurlijk goed voorbereid op je taaltraining bij Regina Coeli verschijnen. Tijdens je intake en van de afdeling Client Services heb je veel informatie en studietips gekregen. Lees hier op je gemak de praktische informatie nog eens door.

Ontvangst | Lesprogramma | Maaltijden | Sport & ontspanning | Overnachten

 

Ontvangst

Op je eerste lesdag begroeten wij je graag rond 8.00 uur. Je ontvangt dan een tas met cursusmateriaal en eventueel je kamersleutel.

Kom je op zondagavond aan, dan kun je inchecken tussen 20.00 en 23.00 uur en kun je op maandagochtend na het ontbijt direct naar de eerste les of het talenpracticum.


Je trainingsprogramma

 

Als cursist van Regina Coeli krijg je een persoonlijk trainingsprogramma. Een belangrijk ingrediënt van de training op maat is het nauwkeurig samengestelde team van taaltrainers. Zij zullen je in de privélessen begeleiden bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Tenzij anders afgesproken, bestaat je programma uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten en zelfstudie.

Je dagelijkse programma bestaat uit vier privélessen van native speakers.
In het talenpracticum werk je aan jouw individuele opdrachten.
Taaltafels zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je onder leiding van een taaltrainer in de doeltaal spreekt.

Je lesrooster
Voor je training begint, kun je in jouw persoonlijke omgeving (learn.reginacoeli.nl) zien wat je lesrooster is en welke trainers we voor je hebben geselecteerd. Als er een wijziging is, dan voeren we die hierin direct door. Op die manier kun je altijd de meest recente versie van je rooster raadplegen.

Lestijden
De lessen starten elke ochtend om 8.20 uur. Een les duurt 55 minuten.

Je hebt pauzes tussen:
10.15 en 10.35 uur
12.30 en 13.25 uur (lunch), en
15.20 en 15.40 uur

Activiteiten en taaltafels
Aan je lesprogramma zijn naast je privélessen ook een groepsactiviteit en twee taaltafels toegevoegd. Dit zijn maaltijden (lunch of diner) waarbij je onder leiding van een taaltrainer in de doeltaal spreekt. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van je taaltrainer.


Maaltijden: de juiste energie voor een dag studeren

 

De lunch en het diner vormen een onlosmakelijk onderdeel van je taaltraining bij Regina Coeli. Tijdens een lesdag leer je niet alleen op de formele lesmomenten. Ook op de informele momenten zoals tijdens de maaltijden ben je met de taal bezig. Je gebruikt de taal dan in ‘echte’ situaties met medecursisten of cursisten die jouw doeltaal als moedertaal hebben.

Openingstijden restaurant
Ontbijt: 7.00 - 9.00 uur
Lunch: 12.00 – 14.00 uur
Diner: vanaf 17.30. Bestel van dinsdag t/m vrijdag voor 18.00 uur

Tijdens je lesdag ben je van harte welkom in ons restaurant.
Chefkok Maik Kentie: “We interpreteren de Europese keuken op een creatieve manier en combineren die met Aziatische invloeden. Alles is vers bereid! Met allergieën en speciale wensen houden we graag rekening.”

Sport & ontspanning

 

Een gezonde leeromgeving combineert studeren met bewegen. We moedigen je dan ook aan om gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Regina Coeli en te genieten van de bosrijke omgeving.

Fitnessruimtes
In het souterrain van het instituut vind je een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte. Je kunt gratis gebruikmaken van deze faciliteiten.

In het souterrain van het instituut vind je een yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte.
Je kunt deelnemen aan de yogales die verzorgd wordt tijdens je taaltraining.

Yoga lessen
Als cursist van Language Institute Regina Coeli kun je deelnemen aan de yogales die verzorgd wordt tijdens je taaltraining. Door het volgen van de les creëer je ruimte in je hoofd om een taal te leren en ervaar je een moment van ontspanning.

Een gekwalificeerde docent verzorgt een les, die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De voertaal tijdens de les is Engels. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt.

Tijdstip: dinsdag en donderdag 6.45 – 7.30 uur Locatie: yogaruimte in het souterrain


Overnachten

 

Als je het maximale wil halen uit een intensieve training, zorg er dan voor dat niets of niemand je kan afleiden. Overnacht bij Regina Coeli om volledig in de sfeer te blijven of verblijf in een nabijgelegen hotel. Je kunt tijdens het boeken van je taaltraining aangeven of je wil dat we overnachtingen voor je verzorgen.

Lees meer over gastenverblijf Eikenheuvel
De eenpersoonskamers van gastenverblijf Eikenheuvel zijn eenvoudig ingericht.
In de pantry kun je de hele dag door een drankje nemen.
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.