Gastenverblijf Eikenheuvel

Overnachten bij de Nonnen

Gastenverblijf Eikenheuvel is onderdeel van Language Institute Regina Coeli. Als u een volledige onderdompeling in de taal wilt ervaren, kunt u hier tijdens uw taaltraining aaneengesloten verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag.

Verblijf in eenvoud

De 48 kamers van Gastenverblijf Eikenheuvel zijn eenvoudig en met oog voor detail ingericht. De kamers beschikken over een eenpersoonsbed, een badkamer, een studieplek en opbergmogelijkheden. In het gastenverblijf zijn twee tweepersoonskamers ingericht.

Een eenpersoons kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel
Een tweepersoons kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel

Faciliteiten

Gastenverblijf Eikenheuvel beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een pantry met warme en koude dranken op beide verdiepingen
  • Fitnessruimtes: yogaruimte/krachthonk en een cardioruimte 
  • Twee maal per week yogalessen
  • Leenfietsen en diverse fietsroutes door de groene omgeving van Vught
  • Wandelroutes
De pantry in het gastenverblijf
Ontbijt in de bar op maandagochtend
In de avond is de bar geopend.

Een rustmoment tijdens uw training

Tijdens uw training kunt u zich voor zelfstudie terugtrekken in uw kamer. U kunt daarbij gebruikmaken van een tablet van Regina Coeli, maar ook uw eigen apparaten gebruiken. In het gastenverblijf vindt u rust en wifi.

Multimediaoefeningen kunt u doen in uw kamer
Iedere kamer is voorzien van een studieplek

Boeken en inchecken

Het boeken van een kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel is optioneel en exclusief voor cursisten die verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag. U kunt uw voorkeur om ook te blijven overnachten doorgeven tijdens de boeking van uw taaltraining. Voor een korter verblijf boeken we graag een kamer voor u in Hotel de Ruwenberg.

In Gastenverblijf Eikenheuvel kunt u op zondag inchecken vanaf 20.00 uur. U kunt op uw laatste trainingsdag voor 13.30 uur uitchecken bij de receptie.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.