Gastenverblijf Eikenheuvel

Overnachten bij de Nonnen

Gastenverblijf Eikenheuvel is onderdeel van Language Institute Regina Coeli. Als je een volledige onderdompeling in de taal wilt ervaren, kun je hier tijdens je taaltraining aaneengesloten verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag.

Download informatie over het gastenverblijf >

Je verblijf in Gastenverblijf Eikenheuvel

Gastenverblijf Eikenheuvel bevindt zich in een vleugel van het taleninstituut aan de Martinilaan 12 in Vught. In deze inspirerende en groene omgeving profiteer je maximaal van de faciliteiten van het taleninstituut en van de mogelijkheid om te oefenen en te netwerken met de internationale cursisten. Daarnaast heb je de vrijheid om je tijdens de taaltraining terug te trekken in je kamer als dat nodig is voor je concentratie of rust. In de avonduren kun je gebruikmaken van de faciliteiten in de ruime bar van ons instituut.

Tijdens de taaltraining kun je je terugtrekken in je kamer als dat nodig is voor je concentratie of rust.
De pantry in het gastenverblijf

De inrichting van de kamers

De kamers zijn eenvoudig ingericht met een eenpersoonsbed, een klein bureau, een tv en een badkamer met douche. Daarnaast is je kamer voorzien van handdoeken, een föhn en doucheproducten. In de nabijheid van je kamer vind je een klein drankenbuffet waar je zelf onder andere een kopje koffie of thee kunt nemen.

In het gastenverblijf zijn twee tweepersoonskamers ingericht.

Een eenpersoons kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel
Een tweepersoons kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel

Boeken en inchecken

Het boeken van een kamer in Gastenverblijf Eikenheuvel is optioneel en exclusief voor cursisten die verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag. Je kunt je voorkeur om ook te blijven overnachten doorgeven tijdens de boeking van je taaltraining. Voor een korter verblijf boeken we graag een kamer voor je in Hotel de Ruwenberg.

Overnacht je in gastenverblijf Eikenheuvel, dan kun je op zondagavond inchecken tussen 20.00 en 23.00 uur.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`