Incompany trainingen

Leer een taal op uw eigen locatie

Wilt u voor een groep medewerkers een kwalitatief hoogwaardige incompany training Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees of Spaans organiseren? Regina Coeli zet haar inzichten om zo snel mogelijk te leren communiceren in een vreemde taal ook in om incompany trainingen vorm te geven voor organisaties. Incompany trainingen met het rendement en de kwaliteit die u mag verwachten van ´de Nonnen van Vught´.

Het programma

Tijdens een incompany training komt een taaltrainer van ons instituut naar uw locatie om de lessen te verzorgen. Wij hanteren kleine groepjes van maximaal vijf deelnemers.

Vooraf bepalen we gezamenlijk het programma op basis van de leerdoelen en het niveau van de deelnemers. Om een goed beeld te krijgen, voert de taaltrainer vooraf een intakegesprek met iedere individuele deelnemer.

Prijsindicatie incompanytrainingen

Wilt u een incompanytraining boeken bij Regina Coeli, dan kunt u rekening houden met de volgende prijs:

5 sessies van 2 uur bij een groepsgrootte van vijf personen prijs p.p.:
€ 300,= (excl. reiskosten en BTW)


Alternatieven voor een incompany training

We bieden een aantal alternatieven voor incompany trainingen.

1. Een teamtraining bij Regina Coeli

Door een teamtraining te volgen bij Regina Coeli kunnen de deelnemers zich beter focussen op het leren van de taal. Ze worden immers minder gestoord door impulsen op de werkvloer. Een tweede voordeel is dat we meerdere taaltrainers kunnen inzetten op de groep. Deze variatie zorgt voor een betere concentratie. Tot slot zorgt een teamtraining bij Regina Coeli voor teambuilding. Daar wordt aandacht aan geschonken in de lessen, maar zeker ook door de hele ervaring van het volgen van een taaltraining in ons instituut. Lees meer...

2. Individuele taaltrainingen

Voor een incompany training is een gezamenlijk doel nodig en een min of meer vergelijkbaar niveau. Zijn er vooral individuele doelen en lopen de niveaus sterk uiteen dan adviseren we meestal individuele taaltrainingen. Overigens kunt u ook een teamtraining Plus boeken. Dat is een combinatie van groepslessen en privélessen. Lees meer...


Interesse in een incompany training?

We gaan graag met u aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor uw organisatie. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het offerteaanvraagformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Cindy van Herk tel. 06 –51266162
Clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.