Tarieven trainingen

Wil je voordat je een training aanvraagt weten hoeveel een taaltraining ongeveer kost? Met onderstaande tarieven kun je je hiervan een beeld vormen. De bovenste tabel bevat de tarieven exclusief BTW, daaronder vind je de tarieven voor particulieren.

Je kunt ook een persoonlijke offerte aanvragen.

Tarieven exclusief BTW

Individuele taaltraining per dag   €   883,00
Intensieve week (maandag t/m vrijdag)*   € 4.415,00
Language Weekend incl. 2 overnachtingen   € 2.413,50
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training)   €   804,60
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting)   €   133,00
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families   op aanvraag - kijk hier voor een indicatie

* Deze prijs is exclusief overnachtingen. Je kunt deze training ook inclusief logies boeken.

Tijdens je training ben je de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Je programma bestaat uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten. Daarnaast kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.

Tarieven voor particulieren

Ben je van plan om een taaltraining te gaan volgen bij Language Institute Regina Coeli en kun je geen BTW terugvorderen? Dan adviseren we je om gebruik te maken van de BTW-vrijstelling. BTW-vrijstelling is financieel aantrekkelijk voor:

  • Particulieren
  • Zzp’ers (afhankelijk van uw situatie)
  • De medische, sociale en culturele sector
  • Het bank- en verzekeringswezen
  • Overheidsinstellingen

Kies je voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan betaal je niet de gebruikelijke 21% BTW over de cursusprijs. Op de kosten van catering en overnachting zijn we verplicht om 9% BTW te heffen.

Je kunt je keuze voor een factuur met of BTW-vrijstelling doorgeven bij uw boeking. Kies je voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan wordt de cursus gefactureerd door Regina Coeli Language Courses B.V.

Individuele taaltraining (per dag)     €   969,91
Intensieve week (maandag t/m vrijdag)*     € 4.849,55
Language Weekend inclusief 2 overnachtingen     € 2.627,72
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training)     €    883,71
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting)     €    144,97
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families     op aanvraag

* Deze prijs is exclusief overnachtingen. Als je dat wenst kun je deze training ook inclusief logies boeken.

Tijdens je training ben je de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Je programma bestaat uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten. Daarnaast kun je gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.


Verschillende type trainingen

Wil je meer weten over de verschillende type taaltrainingen die Regina Coeli biedt? Raadpleeg dan het overzicht. Heb je een andere wens, dan kun je ook contact met ons opnemen.  

Lees verder

Onze beproefde methode

Regina Coeli is gespecialiseerd in individuele taaltrainingen. Je krijgt meerdere privélessen per dag van native speakers. Zij laten je lesprogramma naadloos aansluiten bij je niveau en context. Op die manier kun je gesprekken oefenen die je ook in je dagelijkse leven zult voeren en bouw je relevante woordenschat op. Daarnaast leer je de culturele aspecten van de taal kennen en ontwikkel je je eigen communicatiestijl in een vreemde taal. 

Lees verder

Prijs op aanvraag? Vraag het aan ons!

De prijzen van enkele trainingen zijn op aanvraag omdat we je training zowel voor wat betreft de inhoud als de duur en de locatie op maat samenstellen.

We gaan graag met je aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor je organisatie. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het offerte-aanvraagformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Cindy van Herk tel. 06 –51266162

e-mail: clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.