Tarieven trainingen

Onderstaand geven we u de tarieven van onze taaltrainingen. We maken graag een persoonlijke offerte voor u op basis van uw wensen of het advies dat u heeft ontvangen van de taaltrainer. De bovenste tabel bevat de tarieven exclusief BTW, daaronder vindt u de tarieven voor particulieren.

Individuele taaltraining per dag       €   859,00
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training)       €   727,70
Language Weekend incl. 2 overnachtingen       € 2.099,75
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting)       €   130,00
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families       op aanvraag - kijk hier voor een indicatie

Al onze trainingen zijn inclusief intake, lesmateriaal, het gebruik van e-Regina en restauratieve voorzieningen in het instituut. Bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en op basis van vier privélessen per dag. Op onze trainingen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing.

 

Tarieven voor particulieren

 

Bent u van plan om een taaltraining te gaan volgen bij Language Institute Regina Coeli en kunt u geen BTW terugvorderen? Dan adviseren we u om gebruik te maken van de BTW-vrijstelling. BTW-vrijstelling is financieel aantrekkelijk voor:

  • Particulieren
  • Zzp’ers (afhankelijk van uw situatie)
  • De medische, sociale en culturele sector
  • Het bank- en verzekeringswezen
  • Overheidsinstellingen

Kiest u voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan betaalt u niet de gebruikelijke 21% BTW over de cursusprijs. Op de kosten van catering en overnachting zijn we verplicht om 9% BTW te heffen.

U kunt uw keuze voor een factuur met of BTW-vrijstelling doorgeven bij uw boeking. Kiest u voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan wordt de cursus gefactureerd door Regina Coeli Language Courses B.V.

         
Individuele taaltraining (per dag)       €   944,65
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training)       €   800,70
Language Weekend inclusief 2 overnachtingen       € 2.306,86
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting)       €   141,70
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families       op aanvraag

Al onze trainingen zijn inclusief intake, lesmateriaal, het gebruik van e-Regina en restauratieve voorzieningen in het instituut. Bovenstaande prijzen zijn inclusief 9% BTW op de kosten voor catering en overnachtingen en op basis van vier privélessen per dag. Op onze trainingen zijn onze boekingsvoorwaarden van toepassing. 


Verschillende type trainingen

Wilt u meer weten over de verschillende type taaltrainingen die Regina Coeli biedt? Raadpleeg dan het overzicht. Heeft u een andere wens, dan kunt u ook contact met ons opnemen.  

Lees verder

Onze beproefde methode

Regina Coeli is gespecialiseerd in individuele taaltrainingen. U krijgt meerdere privélessen per dag van native speakers. Zij laten uw lesprogramma naadloos aansluiten bij uw niveau en uw context. Op die manier kunt u gesprekken oefenen die u ook in uw dagelijkse leven zult voeren en bouwt u relevante woordenschat op. Daarnaast leert u de culturele aspecten van de taal kennen en ontwikkelt u uw eigen communicatiestijl in een vreemde taal. 

Lees verder

Prijs op aanvraag? Vraag het aan ons!

De prijzen van enkele trainingen zijn op aanvraag omdat we uw training zowel voor wat betreft de inhoud als de duur en de locatie op maat samenstellen.

We gaan graag met u aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor uw organisatie. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het inschrijfformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Cindy van Herk tel. 06 –51266162

e-mail: clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.