Tarieven trainingen

Wilt u voordat u een training aanvraagt alvast weten hoeveel een taaltraining ongeveer kost? Met onderstaande tarieven kunt u zich hiervan een beeld vormen. De bovenste tabel bevat de tarieven exclusief BTW, daaronder vindt u de tarieven voor particulieren.

Na uw aanvraag ontvangt u altijd een persoonlijke offerte van ons. 

Tarieven exclusief BTW

  Tarief 2019   Tarief 2020
Individuele taaltraining per dag €   859,00   €   883,00
Intensieve week (maandag t/m vrijdag)* € 4.295,00   € 4.415,00
Language Weekend incl. 2 overnachtingen € 2.099,75   € 2,413,50
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training)  €   727,70   €   804,60
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting)  €   130,00   €   133,00
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families     op aanvraag - kijk hier voor een indicatie

* Deze prijs is exclusief overnachtingen. U kunt deze training ook inclusief logies boeken.

Tijdens uw training bent u de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Uw programma bestaat uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.

Tarieven voor particulieren

Bent u van plan om een taaltraining te gaan volgen bij Language Institute Regina Coeli en kunt u geen BTW terugvorderen? Dan adviseren we u om gebruik te maken van de BTW-vrijstelling. BTW-vrijstelling is financieel aantrekkelijk voor:

  • Particulieren
  • Zzp’ers (afhankelijk van uw situatie)
  • De medische, sociale en culturele sector
  • Het bank- en verzekeringswezen
  • Overheidsinstellingen

Kiest u voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan betaalt u niet de gebruikelijke 21% BTW over de cursusprijs. Op de kosten van catering en overnachting zijn we verplicht om 9% BTW te heffen.

U kunt uw keuze voor een factuur met of BTW-vrijstelling doorgeven bij uw boeking. Kiest u voor een levering die vrijgesteld is van BTW, dan wordt de cursus gefactureerd door Regina Coeli Language Courses B.V.

  Tarief 2019     Tarief 2020 
Individuele taaltraining (per dag) €    944,65     €   969,91
Intensieve week (maandag t/m vrijdag)* € 4.723,25     € 4.849,55
Language Weekend inclusief 2 overnachtingen € 2.306,86     € 2.627,72
Terugkomdag (binnen een jaar na afloop van uw training) €    800,70     €    883,71
Overnachting per nacht (incl. ontbijt en toeristenbelasting) €    141,70     €    144,97
Incompany training, Teamtraining (Plus), training voor kinderen of families       op aanvraag

* Deze prijs is exclusief overnachtingen. Als u dat wenst kunt u deze training ook inclusief logies boeken.

Tijdens uw training bent u de gehele dag te gast bij Regina Coeli. Uw programma bestaat uit vier privélessen van native speakers met aansluitend persoonlijke studieopdrachten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli.


Verschillende type trainingen

Wilt u meer weten over de verschillende type taaltrainingen die Regina Coeli biedt? Raadpleeg dan het overzicht. Heeft u een andere wens, dan kunt u ook contact met ons opnemen.  

Lees verder

Onze beproefde methode

Regina Coeli is gespecialiseerd in individuele taaltrainingen. U krijgt meerdere privélessen per dag van native speakers. Zij laten uw lesprogramma naadloos aansluiten bij uw niveau en uw context. Op die manier kunt u gesprekken oefenen die u ook in uw dagelijkse leven zult voeren en bouwt u relevante woordenschat op. Daarnaast leert u de culturele aspecten van de taal kennen en ontwikkelt u uw eigen communicatiestijl in een vreemde taal. 

Lees verder

Prijs op aanvraag? Vraag het aan ons!

De prijzen van enkele trainingen zijn op aanvraag omdat we uw training zowel voor wat betreft de inhoud als de duur en de locatie op maat samenstellen.

We gaan graag met u aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor uw organisatie. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het inschrijfformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Cindy van Herk tel. 06 –51266162

e-mail: clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.