Taaltrainingen

Snel een taal leren zoals jij dat wilt

Taalcursussen volg je bij taleninstituut Regina Coeli, ook bekend als de Nonnen van Vught. Wij verzorgen intensieve taaltrainingen op onze locatie in Vught. Ook is het mogelijk om een online taaltraining bij ons te volgen met individuele lessen van een taaltrainer. 

  Naar het taalaanbod

Onze talen

Leer Arabisch

Arabisch

Een solide basis in het Arabisch

Leer Arabisch op de manier die bij je past. Je volgt bij Regina Coeli een individuele training, die volledig op maat is gemaakt voor jou.

Leer Chinees

Chinees

Leer de taal en de gebruiken

In korte tijd Chinees leren spreken kan! De training Chinees van Regina Coeli is een van de weinige die is afgestemd op westerse leermethoden en is zeer geschikt als je wilt zakendoen in China.

Leer Duits

Duits

Deutsch lernen macht Spass!

Wat je beroep ook is, de taaltrainers Duits van Regina Coeli leren je zakelijk communiceren in het Duits. Met praktijkgerichte rollenspellen komt de taal tot leven.

Leer Engels

Engels

Met zelfvertrouwen communiceren

Op een professioneel niveau Engels spreken, leer je bij Regina Coeli. Dat kan in een intensief programma of tijdens een korte training.

Leer Frans

Frans

Vlot Frans leren spreken

Spreken de Fransen u te rap of kunt u zelf niet zo goed uit uw woorden komen? Onze taaltrainers uit Frankrijk en Wallonië leren u de taal door uren met u te converseren in het Frans.

Leer Italiaans

Italiaans

Leer vlot communiceren met Italianen

Leer Italiaans op jouw niveau en op een manier die het beste bij je past. Laat je inspireren door onze taaltrainers.

Leer Nederlands

Nederlands

Voor beginners en gevorderden

Wilt u Nederlands leren spreken? Beter uit uw woorden komen? Of werken aan een meer Nederlandse uitspraak? Wat uw doel ook is, wij helpen u graag.

Leer Portugees

Portugees

Met Portugees de wereld rond

Portugees wordt gesproken op veel plekken in de wereld. Onze taaltrainers zijn afkomstig uit Portugal en Brazilië en leren u snel de taal en cultuur. Of u de taal nu nodig heeft voor uw werk of voor privédoeleinden.

Leer Russisch

Russisch

Op hoog niveau Russisch leren

Leer Russisch spreken volgens de unieke methode van Regina Coeli.

Leer Spaans

Spaans

Ondergedompeld in de Latijnse cultuur

De Spaanse taal wordt bij Regina Coeli gedoceerd door taaltrainers uit Spanje en Zuid-Amerika. Met veel persoonlijke aandacht leren ze je de taal en (zakelijke) cultuur beter kennen.

Beleef een taaltraining

Benieuwd hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Niemand kan dat beter vertellen dan onze cursisten zelf. Zij delen dan ook graag hun ervaring tijdens een verblijf bij Regina Coeli!

Lesvorm

Regina Coeli staat bekend om de intensieve individuele taaltrainingen. In korte tijd leer je intensief een vreemde taal. Je kunt zo'n goed resultaat boeken omdat we de training volledig op jouw doel, niveau en leerstijl afstemmen en je persoonlijk begeleiden. In een intake bepaal je samen met een taaltrainer:

  • uit hoeveel lesdagen je training gaat bestaan
  • of je de lesdagen aaneengesloten volgt
  • hoe je programma er gaat uitzien 

Methode Regina Coeli

Voor onze taaltrainingen maken we gebruik van de Methode Regina Coeli. De basis voor de methode is gelegd door de zusters die het taleninstituut gestart zijn. De kern van de methode bestaat uit:

  • een individueel en persoonlijk programma
  • privélessen door native speakers
  • volledige focus op het leren van de taal
  • afwisseling in het programma
  • een locatie die het leerproces ondersteunt

Lees meer over de methode

 

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.