Taaltrainingen

Snel een taal leren zoals ú dat wilt

Taalcursussen volgt u natuurlijk bij taleninstituut Regina Coeli, ook bekend als de Nonnen van Vught. Wij verzorgen intensieve taaltrainingen op onze locatie in Vught. Tijdens de cursus verblijft u een periode van bijvoorbeeld vijf dagen in ons instituut, zodat u zich goed kunt concentreren op het leren van de taal. Centraal staan de individuele aanpak en de persoonlijke aandacht. 

  Naar het taalaanbod

Onze talen

Leer Arabisch

Arabisch

Een solide basis in het Arabisch

Leer Arabisch op de manier die bij u past. U volgt bij Regina Coeli een individuele training, die volledig op maat is gemaakt voor u.

Leer Chinees

Chinees

Leer de taal en de gebruiken

In korte tijd Chinees leren spreken kan! De training Chinees van Regina Coeli is een van de weinige die is afgestemd op westerse leermethoden en is zeer geschikt als u wilt zakendoen in China.

Leer Duits

Duits

Deutsch lernen macht Spass!

Wat uw beroep ook is, de taaltrainers Duits van Regina Coeli leren u zakelijk communiceren in het Duits. Met praktijkgerichte rollenspellen komt de taal tot leven.

Leer Engels

Engels

Met zelfvertrouwen communiceren

Op een professioneel niveau Engels spreken, leert u bij Regina Coeli. Dat kan in een intensief programma of tijdens een korte training.

Leer Frans

Frans

Vlot Frans leren spreken

Spreken de Fransen u te rap of kunt u zelf niet zo goed uit uw woorden komen? Onze taaltrainers uit Frankrijk en Wallonië leren u de taal door uren met u te converseren in het Frans.

Leer Italiaans

Italiaans

Genieten van de taal en de cultuur

Leer Italiaans op uw niveau en op een manier die het beste bij u past. In de lessen met een van onze Italiaanse taaltrainers waant u zich in Italië.

Leer Nederlands

Nederlands

Voor beginners en gevorderden

Wilt u Nederlands leren spreken? Beter uit uw woorden komen? Of werken aan een meer Nederlandse uitspraak? Wat uw doel ook is, wij helpen u graag.

Leer Portugees

Portugees

Met Portugees de wereld rond

Portugees wordt gesproken op veel plekken in de wereld. Onze taaltrainers zijn afkomstig uit Portugal en Brazilië en leren u snel de taal en cultuur. Of u de taal nu nodig heeft voor uw werk of voor privédoeleinden.

Leer Russisch

Russisch

Op hoog niveau Russisch leren

Leer Russisch spreken volgens de unieke methode van Regina Coeli.

Leer Spaans

Spaans

Ondergedompeld in de Latijnse cultuur

De Spaanse taal wordt bij Regina Coeli gedoceerd door taaltrainers uit Spanje en Zuid-Amerika. Met veel persoonlijke aandacht leren ze u de taal en (zakelijke) cultuur beter kennen.

Beleef een taaltraining

Benieuwd hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Niemand kan dat beter vertellen dan onze cursisten zelf. Zij delen dan ook graag hun ervaring tijdens een verblijf bij Regina Coeli!

Lesvorm

Regina Coeli staat bekend om de intensieve individuele taaltrainingen. In korte tijd leert u intensief een vreemde taal. U kunt zo'n goed resultaat boeken omdat we de training volledig op uw doel, niveau en leerstijl afstemmen en u persoonlijk begeleiden. In een intake bepaalt u samen met een taaltrainer:

  • uit hoeveel lesdagen uw training gaat bestaan
  • of u de lesdagen aaneengesloten volgt
  • hoe uw programma er gaat uitzien 

Methode Regina Coeli

Voor onze taaltrainingen maken we gebruik van de Methode Regina Coeli. De basis voor de methode is gelegd door de zusters die het taleninstituut gestart zijn. De kern van de methode bestaat uit:

  • een individueel en persoonlijk programma
  • privélessen door native speakers
  • volledige focus op het leren van de taal
  • afwisseling in het programma
  • een locatie die het leerproces ondersteunt

Lees meer over de methode

 


Leer een taal in het weekend

Is het lastig om op werkdagen vrij te nemen voor een taaltraining? Volg dan een training van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Geheel volgens de methode van Regina Coeli. U volgt dus privélessen die aansluiten bij uw doelen en niveau en verblijft in ons instituut.

Lees meer over het language weekend


Taalcursussen op maat

De taalcursussen van Regina Coeli worden altijd op maat samengesteld. Dit betekent dat we voorafgaand aan de taalcursus tijdens een intakegesprek goed luisteren naar wat u nodig heeft en vervolgens het programma van uw taalcursus samenstellen. Dit wordt zelfs tijdens uw taalcursus aangepast als blijkt dat u bijvoorbeeld sneller door de stof gaat of als u het accent in de training wilt verleggen. Hoe lang uw taaltraining duurt, is afhankelijk van uw doelen, wensen en mogelijkheden.

Het programma van onze cursussen

Het programma van onze taalcursussen kan bestaan uit individuele lessen, multimedialessen, een avondprogramma in een groep, een taaltafel met een taaltrainer tijdens lunch of diner en zelfstudie.

Lees hoe het programma van een intensieve individuele taaltraining eruit ziet.


Voor bedrijven en particulieren

Veel mensen die in het bedrijfsleven of bij de overheid werken en een vreemde taal beter willen beheersen, kiezen voor een taalcursus bij Regina Coeli. Daarnaast zijn er veel zzp’ers en particulieren die een taalcursus bij ons taleninstituut volgen. Zijn onze taalcursussen geschikt voor u? Door onze individuele aanpak van iedere taalcursus, kan vrijwel iedereen aan ons instituut een goed resultaat behalen. Lees meer over onze aanpak.

Overnachten bij de Nonnen

Om u volledig te richten op het leren van een taal, bevelen we u aan om gebruik te maken van een onze overnachtingsmogelijkheden. Slaap in het inpandige Gastenverblijf Eikenheuvel of in een nabijgelegen hotel. Op die manier ervaart u weinig afleiding en blijft u in de leermodus. Ontdek meer over overnachten bij Regina Coeli.


U heeft de vragen, wij de antwoorden

Zijn onze taalcursussen geschikt voor u?

Ja, vrijwel iedereen kan aan ons instituut een goed resultaat behalen. U leert bij Regina Coeli de taal efficiënt in een kort tijdsbestek. U raakt in een flow en hoeft niet telkens de draad opnieuw op te pakken zoals bij andere taalcursussen.

Worden de lessen verzorgd door nonnen?

Nee, dat is niet meer het geval. Alle lessen bij Regina Coeli worden verzorgd door taaltrainers die de taal als moedertaal spreken. De congregatie is nog wel sterk betrokken bij het wel en wee van ons instituut.

Op welke data kan ik starten met een taaltraining?

We plannen uw training op een moment dat het u uitkomt. U kunt, op basis van beschikbaarheid, elke week uw training starten. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Bieden jullie ook e-learning aan?

Wij hebben diverse materialen ontwikkeld waarmee cursisten online hun taalvaardigheid kunnen verbeteren. U gebruikt de e-learning tijdens uw trainingen. Na afloop van de training heeft u nog twee maanden toegang tot alle oefeningen.


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.