Liz Jordans

Taaltrainer Engels

Language Institute Regina Coeli beschikt over een uitgebreid team van taaltrainers Engels. Een van hen is de Amerikaanse Liz Jordans. Ze stelt zich kort voor.

Liz is afkomstig uit de Verenigde Staten. Ze is opgegroeid in verschillende delen van het land, leefde een jaar in Argentinië en vijf jaar in Spanje. Liz studeerde International Business aan de University of Georgia en een jaar aan de Nederlandse universiteit Nijenrode. Behaalde een bachelor in Marketing. Ze was de eerste Amerikaanse taaltrainer bij Regina Coeli. 
 
“Ik wil cursisten zin geven in het leren van de Engelse taal. Het gaat er niet om dat je foutloos leert spreken, maar dat je effectief kunt communiceren in het Engels. Ik geef zelf vaak grammaticalessen en ik hoor wekelijks van cursisten dat ze de lessen zo leuk vinden. Ik laat soms een cursist met opzet in de val lopen. Daar kunnen we niet alleen om lachen, het is vooral ook leerzaam.  
 
Ik kan ervan genieten als ik merk dat iemand de stof begrijpt. In het onderwijs gaat het nog vaak over de uitzonderingen in de grammatica. Die zijn helemaal niet zo belangrijk. Leer eerst de algemene regels maar eens goed toepassen!” 

Taalkennis 

Engels, Spaans, Nederlands 

 


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`