Cursus Engels

Engels leren bij de Nonnen van Vught

In steeds meer situaties is het nodig dat je goed Engels spreekt. Misschien merk je dat je je boodschap niet zo krachtig kunt formuleren als in je eigen taal, terwijl je juist wil overtuigen! Of zie je er tegenop om Engels te praten omdat je vaak moet zoeken naar de juiste woorden? 

De taaltrainers van Regina Coeli kunnen jou leren hoe je beter en prettiger communiceert in het Engels. We bedenken graag samen met jou hoe jij dat het best voor elkaar krijgt. Kom jij straks een dag, een weekend of zelfs een week naar ons toe?

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Waarom Regina Coeli?

  • Leer Engels van native speakers
  • Volg jouw unieke taaltraining. Leer precies wat jij nodig hebt.
  • Leer snel, intuïtief en prettig met een mix van privélessen, activiteiten en online learning

"De training heeft mijn verwachting overtroffen. De wijze waarop de training is opgebouwd maakt dat er steeds een nieuwe impuls is waardoor je gemotiveerd blijft. Ook de mogelijkheid om tijdens pauzes met mede studenten in de doeltaal te converseren is erg fijn."

   

Communiceer overtuigend in het Engels

Tijdens een training bij Regina Coeli ga je met sprongen vooruit. Doordat je taaltrainers je 100% persoonlijke aandacht kunnen geven, leer je precies wat jij nodig hebt. Daarnaast kun je volop oefenen in de e-learningomgeving en met medecursisten uit alle windstreken.

Voor je een training boekt, voer je een intakegesprek met een taaltrainer. Je bespreekt je doelen, je wensen maar geeft ook informatie over de situaties waarin jij in het Engels communiceert, zodat je die situaties tijdens je training kunt oefenen. Op die manier kun je na de training je Engels direct in de praktijk brengen!

LEES MEER OVER ONZE METHODE >

"Leer precies wat jij nodig hebt"


Richard Buttigieg is een van de taaltrainers Engels van Regina Coeli. Hij is opgegroeid in zuidoost-Engeland en leert onze cursisten nu zijn prachtige taal.

“Met de juiste uitleg kan iedereen een vreemde taal leren. Bij Regina Coeli verrichten we geen wonderen, maar kunnen we je wel wonderlijk goed coachen om de taal te leren. We reiken je precies aan wat je nodig hebt en geven de correcties die er het meest toe doen. Op die manier heb je een focus terwijl je in hoog tempo leert."

"Leer precies wat jij nodig hebt"


Een prettige plek om te leren

Taleninstituut Regina Coeli is ontstaan uit een internationale kloosterorde. We staan bekend als ‘de Nonnen van Vught’. De lessen worden al een tijd niet meer verzorgd door de zusters, maar hun invloed is nog steeds merkbaar. Bijvoorbeeld in de rust en regelmaat.

Wij geloven dat je elkaar beter begrijpt en waardeert als je dezelfde taal spreekt. Door te investeren in het spreken van een taal, neemt de effectiviteit van mensen en de impact van organisaties toe. Vandaar dat veel bedrijven, maar ook de overheid en zzp’ers kiezen voor een taaltraining bij Regina Coeli.

In verband met COVID-19 hebben we ons instituut zo ingericht dat je 1,5 meter afstand kunt houden van elkaar en van je taaltrainers. Ook hebben we extra hygiënemaatregelen getroffen. Zo kun je met een gerust hart een taaltraining volgen in ons taleninstituut.

Het taleninstituut is gebouwd op het terrein waar ooit het klooster stond. Je vindt er nog steeds de rust, ruimte en regelmaat die je mag verwachten.
Cursisten volgen een persoonlijk programma met privélessen van native speakers uit alle hoeken van de wereld.
Tijdens ontbijt, lunch en diner kun je volop oefenen met medecursisten. Alle gerechten worden in onze keuken vers bereid.
Je kunt overnachten in ons gastenverblijf. Op ieder moment van de dag kun je je terugtrekken op je eigen kamer.

Verbeter nu je Engels

Leer hoe je een professionele indruk maakt

Mogelijke trainingen Engels bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
   

* ook online mogelijk
** alleen voor alumni van Regina Coeli

Veelgestelde vragen over een training Engels bij Regina Coeli

Krijg ik Engelse les van nonnen?
Nee, die zijn inmiddels niet meer werkzaam in ons instituut. Je krijgt les van hoogopgeleide native speakers die in Nederland zijn gaan wonen. Ze spreken dan ook Nederlands en vaak een of meerdere andere talen. Als je geboekt hebt, gaan we kijken welke taaltrainers het best bij je passen. Bijvoorbeeld iemand uit jouw vakgebied of uit het land waar je het meest mee te maken hebt.

Wordt de training in een klooster gegeven?
De meeste trainingen vinden plaats in ons instituut in Vught. Dat is een modern pand op de plek waar voorheen het klooster stond.

Het is ook mogelijk om (delen van) je training online te volgen via face-to-face lessen. In overleg zijn ook andere locaties mogelijk.

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk. Misschien oefen je wel extra veel salesgesprekken, toespraken of juist small talk. 

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk minder cursisten in Vught ontvangen. Daardoor hebben we te maken met een wachttijd. We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Hoe duur is een cursus Engels?
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.