Jackie Macer

Taaltrainer Engels

Language Institute Regina Coeli heeft een groot team met taaltrainers Engels. Een van hen is de Nieuw-Zeelandse Jackie Macer. Zij stelt zich kort voor.

Jackie is afkomstig uit Christchurch, Nieuw Zeeland. Ze studeerde human resources en werkte vervolgens in HR-functies bij banken in Nieuw Zeeland. Ze gaf haar baan op om te gaan reizen. Voordat ze zich vestigde in Nederland werkte ze gedurende een jaar bij een investment bank in Londen. In Nederland startte ze direct met het leren van Nederlands bij Regina Coeli en ging er daarna als taaltrainer aan de slag! 
 
“Ben je werkzaam in de HR en wil je Engels leren, dan heb je een grote kans dat ik bij je team van taaltrainers hoor. Hetzelfde geldt voor cursisten die beter Engels willen leren om een nieuwe baan te vinden. Met hen oefen ik bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken. Met HR-managers oefen ik gesprekken uit de praktijk zoals slechtnieuwsgesprekken en onderhandelingen. Ik vind het leuk om heel dichtbij de mens te blijven die tegenover me zit. Ik kan mensen redelijk goed lezen en ze veel zelfvertrouwen meegeven om de hen vertrouwde gesprekken ook in het Engels te kunnen voeren.” 

Taalkennis 

Engels en Nederlands 

Lees meer over een training Engels bij Regina Coeli >


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`