Teamtrainingen

Leer een taal met uw team

Zoekt u voor meerdere medewerkers een taaltraining? Al vanaf twee personen kunt u een teamtraining boeken bij Regina Coeli! Uw medewerkers volgen gezamenlijk lessen in ons instituut volgens een programma op maat binnen onze lesmethode. Daarmee heeft u de focus en het rendement van een taaltraining bij Regina Coeli, tegen een gunstigere prijs en met als extra aspect de teambuilding.

Een teamtraining met 'Regina Coeli rendement'

Taaltrainingen binnen Regina Coeli verlopen volgens een strak ritme. Het ritme en de afwisseling die dit brengt, is een belangrijk onderdeel van ons succes. Met een teamtraining volgt u een persoonlijk programma binnen het dagelijkse ritme:

  • Het team (of duo) volgt gezamenlijk meerdere lessen per dag van verschillende taaltrainers
  • Iedere deelnemer verwerkt de stof individueel in multimediaoefeningen of het team krijgt tussen de lessen door een gezamenlijke opdracht.
  • De deelnemers schuiven aan bij een taaltafel, een diner onder leiding van een taaltrainer
  • Eventueel kunnen uw medewerkers bij ons overnachten.
Teamtraining Plus: combinatie van groeps- en privélessen

Afhankelijk van het niveauverschil tussen de deelnemers en de verhouding tussen gezamenlijke doelen en individuele doelen, adviseren we om een aantal groepslessen te vervangen door privélessen. Met een Teamtraining Plus combineren we groepslessen en privélessen in het programma.

Programma op maat

Voorafgaand aan de training bespreken we met u de wensen en voeren we vervolgens met iedere deelnemer een adviesgesprek om het niveau en leerdoelen van de individuele deelnemers te bepalen.


Prijsindicatie Teamtrainingen

We stellen graag voor u een vrijblijvende offerte samen. Om een indicatie te krijgen van onze prijzen hebben we onderstaand een aantal opties naast elkaar gezet.

    Teamtraining   Teamtraining Plus
prijs p.p. bij 2 personen   € 570   € 726,50
prijs p.p. bij 4 personen   € 413,50   € 648,25

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een volledige trainingsdag bij Regina Coeli zonder overnachting en exclusief BTW. Uw training kan uiteraard meer dagen omvatten en kan ook in het weekend plaatsvinden.


Alternatieven voor een Teamtraining

We bieden een aantal alternatieven voor een Teamtraining:

1. Een incompany training

Een taaltrainer komt naar uw locatie toe voor het verzorgen van de training. Vaak gaat het om programma’s van een aantal uur per week, gedurende een aantal weken. Lees meer...

2. Teamtraining Plus

Combineer de Teamtraining met privélessen voor alle deelnemers voor een beter individueel rendement van de taaltraining.

3. Individuele taaltrainingen

Bij ver uiteenlopende leerdoelen of niveaus adviseren we het boeken van meerdere individuele taaltrainingen voor uw medewerkers. Lees meer...


Interesse in een Teamtraining?

We gaan graag met u aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor uw organisatie. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of via het formulier een offerte aanvragen

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043

Cindy van Herk tel. 06 –51266162
e-mail: clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.