Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika

Wilt u snel Portugees leren? Volg dan een cursus Portugees op maat bij Language Institute Regina Coeli. Of u nu zaken gaat doen in Brazilië, ondernemen in Afrika of u reist zakelijk of privé regelmatig naar Portugal, bij ons taleninstituut leert u effectief communiceren in de Portugese taal. U kunt kiezen tussen een taaltraining Portugees en een taaltraining Braziliaans Portugees.

Een training Portugees bij Regina Coeli

Een cursus Portugees bij Regina Coeli volgt u altijd individueel. U krijgt privélessen van meerdere taaltrainers uit Brazilië en/of Portugal. Ook uw programma met multimediaoefeningen wordt op maat voor u samengesteld.

Lees verder over wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Regina Coeli

  • Volg een training die op uw praktijksituatie is toegesneden
  • Hoog rendement door maatwerk
  • Taaltrainers zijn native speakers uit Portugal en Brazilië
  • Focus u volledig op het leren van de taal in de ultieme leeromgeving

Een cursist over haar taaltraining Portugees

"Ik spreek met de taaltrainers ook over het land en de economie. Daardoor ben ik voor mijn gevoel goed voorbereid op mijn werk in Brazilië. Daarnaast is er in het instituut een leuke interactie tussen de cursisten onderling."

Martine Sikkema
Manager international desk Brazilië Rabobank

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Portugees


Native taaltrainers Portugees

De taaltrainingen Portugees worden verzorgd door een team van taaltrainers uit Brazilië en Portugal. Bijvoorbeeld door de Braziliaanse Paola Costa Giuberti. Zij studeerde geografie en werkte als docent aardrijkskunde in Brazilië voor ze naar Nederland kwam.

Meer taaltrainers Portugees
Native taaltrainers Portugees

Leer Portugees in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Portugees op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Dit jaar is Regina Coeli de volgende weekenden geopend:

  • 21, 22 en 23 september
  • 12, 13 en 14 oktober
  • 16, 17 en 18 november
  • 14, 15 en 16 december 

Lees meer over het Language Weekend


Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika


Verder leren na uw taaltraining?

Na afloop van uw taaltraining bij Regina Coeli krijgt u tips om zelfstandig verder te leren. Wilt u verder leren of uw kennis opfrissen maar niet opnieuw een uitgebreidere taaltraining boeken, kies dan voor een terugkomdag.

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees meer over de terugkomdag


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.