Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika

Wil je snel Portugees leren? Volg dan een cursus Portugees op maat bij Language Institute Regina Coeli. Of je nu zaken gaat doen in Brazilië, ondernemen in Afrika of je reist zakelijk of privé regelmatig naar Portugal, bij ons taleninstituut leer je effectief communiceren in de Portugese taal. Je kunt kiezen tussen een taaltraining Portugees en een taaltraining Braziliaans Portugees.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Een training Portugees bij Regina Coeli

Met een intensieve taaltraining Portugees van Regina Coeli heb je al na een aantal dagen de basis van de Portugese taal te pakken. Of wellicht spreek je al Portugees en wil je je spreekvaardigheid verbeteren in een aantal intensieve lesdagen. Ook dat kan.

In beide gevallen stel je samen met een taaltrainer je lesprogramma samen. Je bepaalt je doelen, vertelt meer over de situatie waarin je Portugees gaat spreken en hoe je je training zelf voor je ziet. De taaltrainer kan een inschatting maken hoeveel intensieve lesdagen je nodig hebt. Je spitst je training toe op Europees Portugees of Braziliaans Portugees. 

 

Waarom Regina Coeli

  • In een intensieve training leer of verbeter je je Portugees in korte tijd
  • Je training wordt toegespitst op het Europees Portugees of Braziliaans Portugees
  • Tijdens de lessen oefen je met situaties die je in de praktijk tegenkomt, zodat ke na de training direct in het Portugees kunt communiceren
  • Je krijgt volledig persoonlijke begeleiding van een team van taaltrainers
  • Taaltrainers zijn native speakers uit Portugal en Brazilië met ieder een eigen achtergrond

Welke training Portugees wil je?

Veel cursisten kiezen voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining Portugees. Maar er is meer mogelijk, bijvoorbeeld online. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Portugese taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Portugees voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisaties

Een cursist over haar taaltraining Portugees

"Ik spreek met de taaltrainers ook over het land en de economie. Daardoor ben ik voor mijn gevoel goed voorbereid op mijn werk in Brazilië. Daarnaast is er in het instituut een leuke interactie tussen de cursisten onderling."

Martine Sikkema
Manager international desk Brazilië Rabobank

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Portugees

Methode Regina Coeli

Snel een taal leren zoals jij dat wilt

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat je snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren je de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die je nodig hebt in jouw praktijksituatie, zodat je direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees meer over de methode
Je krijgt privélessen van meerdere taaltrainers.
Je verblijft in een rustige omgeving waar je je volledig kunt richten op het leren van de taal.
Het is hard werken, maar er is ook ruimte voor ontspanning.

Native taaltrainers Portugees

De taaltrainingen Portugees worden verzorgd door een team van taaltrainers uit Brazilië en Portugal. Bijvoorbeeld door de Braziliaanse Paola Costa Giuberti. Zij studeerde geografie en werkte als docent aardrijkskunde in Brazilië voor ze naar Nederland kwam.

Meer taaltrainers Portugees
Native taaltrainers Portugees


Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.