Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika

Portugees is een van de meest gesproken talen ter wereld. Of je nu zaken gaat doen in Brazilië, ondernemen in Afrika of je reist zakelijk of privé regelmatig naar Portugal, Portugees spreken helpt je om goed contact te leggen.

Bij Regina Coeli leer je direct communiceren in de Portugese taal. Je kunt je training toespitsen op Europees Portugees of Braziliaans Portugees.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Waarom Regina Coeli?

  • Leer Portugees van native speakers uit Brazilië of Portugal
  • Volg jouw unieke taaltraining. Leer precies wat jij nodig hebt.
  • Leer snel, intuïtief en prettig met een mix van privélessen, activiteiten en online learning

"15 jaar na mijn 1e keer bij RC is mijn ervaring wederom uitmuntend."


Leer in korte tijd goed Portugees

Met een intensieve taaltraining Portugees van Regina Coeli heb je al na een aantal dagen de basis van de Portugese taal te pakken. Of wellicht spreek je al Portugees en wil je je spreekvaardigheid verbeteren in een aantal intensieve lesdagen. Ook dat kan bij ons.

In beide gevallen stel je samen met een taaltrainer je lesprogramma samen. Je bepaalt je doelen, vertelt meer over de situatie waarin je Portugees gaat spreken en hoe je je training zelf voor je ziet. De taaltrainer kan een inschatting maken hoeveel intensieve lesdagen je nodig hebt. Je spitst je training toe op Europees Portugees of Braziliaans Portugees.

LEES MEER OVER ONZE METHODE >

"Wij maken Portugees leren zo interessant mogelijk"

De Portugese Luisa Mendes is een van de taaltrainers Portugees van Regina Coeli. Ze studeerde biologie aan de universiteit van Lissabon en deed veel onderzoek. Maar nu leert ze anderen haar prachtige moedertaal.

“Ik wil cursisten meegeven dat ze op een leuke manier hun doel kunnen bereiken. Taal leren is een proces. Het duurt even voordat je helemaal vertrouwd bent met de taal. De weg ernaartoe moet je dan zo interessant mogelijk maken. Omdat de uitspraak van het Portugees heel anders is dan bijvoorbeeld het Spaans focussen we ons daar de eerste dagen vooral op. We zijn dus vooral veel aan het spreken in de lessen.” 

"Wij maken Portugees leren zo interessant mogelijk"


Een rustige en inspirerende plek om te leren

Je volgt je persoonlijke training Portugees in ons taleninstituut in Vught. Hier vind je de rust om te studeren en krijg je les van meerdere taaltrainers. Iedere lesdag heeft hetzelfde ritme waardoor je in een flow komt en nog sneller leert.

Regina Coeli is ontstaan uit een kloosterorde met een internationale groep zusters die de taallessen verzorgden aan geestelijken en zakenlui. Tegenwoordig worden de lessen Portugees verzorgd door andere native speakers.

Wat is gebleven is onze toewijding om andere mensen een taal te leren. Wij geloven dat je elkaar betr begrijpt en waardeert als je dezelfde taal spreekt. De effectiviteit van mensen en de impact van organisaties neemt toe door te investeren in het spreken van een taal.

In verband met COVID-19 hebben we ons instituut zo ingericht dat je 1,5 meter afstand kunt houden van elkaar en van je taaltrainers. Ook hebben we extra hygiënemaatregelen getroffen. Zo kun je met een gerust hart een taaltraining volgen in ons taleninstituut.


Leer in korte tijd goed Portugees spreken


Mogelijke trainingen Portugees bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen
 

* ook online mogelijk
** alleen voor alumni van Regina Coeli


Veelgestelde vragen over een training Portugees bij Regina Coeli

Ik ben een beginner. Is een taaltraining Portugees bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Portugees gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk minder cursisten in Vught ontvangen. Daardoor hebben we te maken met een wachttijd. We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Hoe duur is een cursus Portugees?
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?
We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.