Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika

Wilt u snel Portugees leren? Volg dan een cursus Portugees op maat bij Language Institute Regina Coeli. Of u nu zaken gaat doen in Brazilië, ondernemen in Afrika of u reist zakelijk of privé regelmatig naar Portugal, bij ons taleninstituut leert u effectief communiceren in de Portugese taal. U kunt kiezen tussen een taaltraining Portugees en een taaltraining Braziliaans Portugees.

Een training Portugees bij Regina Coeli

Een cursus Portugees bij Regina Coeli volgt u altijd individueel. U krijgt privélessen van meerdere taaltrainers uit Brazilië en/of Portugal. Ook uw programma met multimediaoefeningen wordt op maat voor u samengesteld.

Lees verder over wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Regina Coeli

  • Volg een training die op uw praktijksituatie is toegesneden
  • Hoog rendement door maatwerk
  • Taaltrainers zijn native speakers uit Portugal en Brazilië
  • Focus u volledig op het leren van de taal in de ultieme leeromgeving

Cursus Portugees

Een team van taaltrainers gaat tijdens de taaltraining Portugees met u aan de slag om u Portugees te leren. Vooraf stellen ze een programma voor u samen dat aansluit op uw doelen en situatie, zodat u zich al na een vijfdaags programma kunt redden in het Portugees.

Het Braziliaans Portugees wijkt op een aantal punten af van het Portugees dat in Portugal en Afrika wordt gesproken. Vandaar dat Language Institute Regina Coeli kan beschikken over zowel taaltrainers uit Brazilië als uit Portugal. U kunt tijdens uw cursus Portugees dan ook de verschillende tongvallen horen.

Persoonlijke cursus
Geen enkele cursist volgt exact hetzelfde programma tijdens een training Portugees. Iemand die in Brazilië gaat wonen, heeft immers andere taal nodig dan iemand die zakelijk contact heeft met Portugese leveranciers. Op basis van een adviesgesprek kijken we wat u graag zou willen en bepalen we uw huidige taalvaardigheid in het Portugees. Op basis hiervan stellen we een cursus Portugees voor u op.

Cultuur verweven in de lessen
Tijdens de lessen vertellen de taaltrainers veel over de cultuur en economie van hun moederland. Op die manier krijgt u de juiste bagage mee om in Portugal of Brazilië een informeel gesprek te kunnen voeren.

Team van taaltrainers
U krijgt tijdens uw cursus Portugees bij Language Institute Regina Coeli iedere dag les van meerdere taaltrainers die u begeleiden bij het leren van de Portugese taal. De ene taaltrainer legt u bijvoorbeeld in de ochtend de grammatica uit, terwijl u in de middag de grammatica oefent tijdens een conversatieles met een andere taaltrainer.

Voorafgaand aan uw training stelt het team van taaltrainers Portugees een programma voor u samen. Daarvoor gebruiken ze de informatie uit de intake. De programma’s die onze taaltrainers samenstellen, bestaan uit een combinatie van privélessen, zelfstudie, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u Portugees van hoogopgeleide native speakers. Zij oefenen met u de uitspraak, verrijken uw woordenschat, verbeteren uw grammatica, geven u tips om correct en overtuigend te schrijven, doen een rollenspel met u. Het ligt er maar net aan wat uw doelen zijn.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of schrijf e-mailberichten die u ook in de praktijk zou kunnen gebruiken. Werk zelfstandig in de studie-uren en oefen met uw taaltrainer tijdens de les. Een taaltraining is dus interessant als u uzelf wilt voorbereiden op een specifiek evenement.

Zelfstudie
Tussen de privélessen door heeft u tijd nodig om de stof te bestuderen en te verwerken. Daar heeft u de ruimte voor tijdens de zelfstudieuren.

Uitgekiende multimedia
Tijdens uw training Portugees werkt u zelfstandig met multimediaoefeningen in het talenpracticum.

Uw persoonlijke doelen
De eenvoudigste manier om het resultaat van uw training te meten, is door te bepalen of u uw persoonlijke doelen heeft behaald. Als het uw doel was om u in het sociale leven in Brazilië te kunnen redden en dat kunt u aan het eind van de training, dan bent u geslaagd!

Score op basis van ERK
Uw team van taaltrainers beoordeelt u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een niveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ervaar hoe prettig het is om u even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en u te concentreren op het leren van de Portugese taal. U wordt volledig verzorgd en uw team van taaltrainers heeft de volledige aandacht voor u. Naast uw zelfvertrouwen in een vreemde taal, breidt u ook uw netwerk uit met de mensen die u ontmoet tijdens uw taaltraining.

Ons instituut is bekend om de intensieve individuele taaltraining, de training die ook wel bekend staat als de week naar de Nonnen. Maar er is veel meer mogelijk! We zetten een aantal veelgevraagde trainingen op een rij. Heeft u een ander verzoek, dan is dat meestal ook mogelijk!

Intensieve individuele taaltraining
Concentreer u gedurende vijf intensieve dagen op de Italiaanse taal. Bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag of verspreid over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist korter maken. Lees meer...

Taalcoaching
U kunt ook een kort programma volgen dat gericht is op uw dagelijkse praktijk als u al een behoorlijk niveau in de taal heeft. Lees meer...

Incompanytraining
We kunnen een cursus Portugees ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een groepstraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Lees meer...

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.

Een cursist over haar taaltraining Portugees

"Ik spreek met de taaltrainers ook over het land en de economie. Daardoor ben ik voor mijn gevoel goed voorbereid op mijn werk in Brazilië. Daarnaast is er in het instituut een leuke interactie tussen de cursisten onderling."

Martine Sikkema
Manager international desk Brazilië Rabobank

Lees de volledige referentie

Methode Regina Coeli

Snel een taal leren zoals ú dat wilt

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees meer over de methode
U krijgt privélessen van meerdere taaltrainers.
U verblijft in een rustige omgeving waar u zich volledig kunt richten op het leren van de taal.
Het is hard werken, maar er is ook ruimte voor ontspanning.

Native taaltrainers Portugees

De taaltrainingen Portugees worden verzorgd door een team van taaltrainers uit Brazilië en Portugal. Bijvoorbeeld door de Braziliaanse Paola Costa Giuberti. Zij studeerde geografie en werkte als docent aardrijkskunde in Brazilië voor ze naar Nederland kwam.

Meer taaltrainers Portugees

Leer Portugees in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Portugees op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Beschikbaar vanaf september. Boek alvast om zeker te zijn van een plek.

Lees meer over het Language Weekend


Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika


Verder leren na uw taaltraining?

Na afloop van uw taaltraining bij Regina Coeli krijgt u tips om zelfstandig verder te leren. Wilt u verder leren of uw kennis opfrissen maar niet opnieuw een uitgebreidere taaltraining boeken, kies dan voor een terugkomdag.

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees meer over de terugkomdag


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.