Cursus Portugees

Voor Portugal, Brazilië en Afrika

Portugees is een van de meest gesproken talen ter wereld. Of je nu zaken gaat doen in Brazilië, ondernemen in Afrika of je reist zakelijk of privé regelmatig naar Portugal, Portugees spreken helpt je om goed contact te leggen.

Bij Regina Coeli leer je direct communiceren in de Portugese taal. Je kunt je training toespitsen op Europees Portugees of Braziliaans Portugees.

 
 

 

 
 

Leer in korte tijd goed Portugees

Met een intensieve taaltraining Portugees van Regina Coeli heb je al na een aantal dagen de basis van de Portugese taal te pakken. Of wellicht spreek je al Portugees en wil je je spreekvaardigheid verbeteren in een aantal intensieve lesdagen. Ook dat kan bij ons.

In beide gevallen stel je samen met een taaltrainer je lesprogramma samen. Je bepaalt je doelen, vertelt meer over de situatie waarin je Portugees gaat spreken en hoe je je training zelf voor je ziet. Je spitst je training toe op Europees Portugees of Braziliaans Portugees.

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 52 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).

LEES MEER OVER ONZE METHODE >

 

Mogelijke trainingen Portugees bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen
 


Veelgestelde vragen over een training Portugees bij Regina Coeli

Ik ben een beginner. Is een taaltraining Portugees bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Portugees gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoe duur is een cursus Portugees?
Je vindt onze prijzen voor een taaltraining op de tarievenpagina.

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?
We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Een rustige en inspirerende plek om te leren

Je volgt je persoonlijke training Portugees in ons taleninstituut in Vught. Hier vind je de rust om te studeren en krijg je les van meerdere taaltrainers. Iedere lesdag heeft hetzelfde ritme waardoor je in een flow komt en nog sneller leert.

Regina Coeli is ontstaan uit een kloosterorde met een internationale groep zusters die de taallessen verzorgden aan geestelijken en zakenlui. Tegenwoordig worden de lessen Portugees verzorgd door andere native speakers.

Wat is gebleven is onze toewijding om andere mensen een taal te leren. Wij geloven dat je elkaar betr begrijpt en waardeert als je dezelfde taal spreekt. De effectiviteit van mensen en de impact van organisaties neemt toe door te investeren in het spreken van een taal.


Leer in korte tijd goed Portugees spreken


"Wij maken Portugees leren zo interessant mogelijk"

De Portugese Luisa Mendes is een van de taaltrainers Portugees van Regina Coeli. Ze studeerde biologie aan de universiteit van Lissabon en deed veel onderzoek. Maar nu leert ze anderen haar prachtige moedertaal.

“Ik wil cursisten meegeven dat ze op een leuke manier hun doel kunnen bereiken. Taal leren is een proces. Het duurt even voordat je helemaal vertrouwd bent met de taal. De weg ernaartoe moet je dan zo interessant mogelijk maken. Omdat de uitspraak van het Portugees heel anders is dan bijvoorbeeld het Spaans focussen we ons daar de eerste dagen vooral op. We zijn dus vooral veel aan het spreken in de lessen.” 

"Wij maken Portugees leren zo interessant mogelijk"

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`