Cursus Russisch

Leer Russisch op een manier die bij u past

Heb je te maken met Russische zakenpartners of contactpersonen, dan is het een goede investering om Russisch te leren. Wellicht heb je een basis in de Russische taal nodig om tijdens informele momenten een aantal Russische woorden te kunnen spreken. Maar het is zeker ook haalbaar om op een hoog niveau Russisch te leren spreken.

 
 

 

 
 

Waarom Regina Coeli?

  • Je leert Russisch van native speakers
  • De focus ligt op leren communiceren in het Russisch
  • In ons instituut kun je je volledig concentreren op de taal

"Ik heb een hele fijne studietijd gehad, echt mijn leerwalhalla om talen te leren. Ik hoop dan ook dat ik vaker trainingen bij jullie kan volgen in de toekomst. Ontzettend aardig en behulpzame bediening, er hangt gewoon een hele fijne sfeer."


Russisch leren bij de Nonnen van Vught

Je kunt bij Regina Coeli zo snel een taal leren omdat je individuele lessen krijgt van meerdere native speakers. Zo leer je precies wat je nodig hebt, in een tempo dat bij jou past.

Als beginner zullen het Cyrillisch alfabet en de uitspraak belangrijke onderdelen van je lesprogramma zijn. We adviseren je om een trainingsdag of een aantal online lessen te volgen voordat je start met een intensieve training Russisch. Tijdens die lesdag of online lessen raak je vertrouwd met het alfabet en met een aantal klanken die wat oefening nodig hebben. Door die kennis even te laten bezinken, kun je daarna effectiever leren communiceren in het Russisch tijdens een intensieve training in Vught. We adviseren je graag over een voorbereidingsprogramma.

De training sluit volledig aan bij jouw context. Je leert woordenschat en een manier van uitdrukken die voor jou van belang zijn. Dat maakt de training extra waardevol.

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 52 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).

LEES MEER OVER ONZE METHODE >

 

Een optimale leeromgeving

In het taleninstituut van Regina Coeli vind je de rust en de inspiratie om Russisch te leren. Hier ontmoet je je taaltrainers, kun je je concentreren op de taal en kun je contact leggen met andere cursisten van Regina Coeli.

Regina Coeli is ontstaan uit een kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’, hoewel er geen zuster meer werkt. De taaltrainingen worden verzorgd door hoogopgeleide mensen die opgegroeid zijn in het land waar ze de taal dagelijks spreken.

 

 

Start met een training Russisch

Veelgestelde vragen over een training Russisch

Is het moeilijk om Russisch te leren?
De uitspraak van het Russisch en de ingewikkelde grammatica maken dat het een lastige taal is om te leren. Maar omdat we individueel les geven en de lesstof volledig aanpassen op jou, kun je de taal zeker lezen. 

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoe duur is een cursus Russisch?
Je vindt onze prijzen voor een taaltraining op onze tarievenpagina.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`