Cursus Russisch

Leer Russisch op een manier die bij u past

Heeft u te maken met Russische zakenpartners of contactpersonen, dan is het een goede investering om Russisch te leren. Wellicht heeft u een basis in de Russische taal nodig om tijdens informele momenten een aantal Russische woorden te kunnen spreken. Maar het is zeker ook haalbaar om op een hoog niveau Russisch te leren spreken.

Je kunt je aanmelden voor een taaltraining in Vught (vanaf 7 juni beschikbaar). In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we minder cursisten tegelijk ontvangen in ons instituut en kan het zijn dat je iets langer moet wachten voor je bij ons terecht kunt. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Een training Russisch bij Regina Coeli

Tijdens uw taaltraining Russisch volgt u een persoonlijk programma dat is toegespitst op uw situatie. U volgt privélessen en wordt buiten de lessen aan het werk gezet met persoonlijke studieopdrachten door uw team van taaltrainers. U maakt gebruik van de faciliteiten van ons instituut, waardoor u zich volledig kunt richten op het leren van de Russische taal.

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli

  • Met een intensief programma leert u Russisch in korte tijd
  • De focus ligt op leren communiceren in het Russisch
  • U krijgt lessen van native speakers
  • U volgt een persoonlijk programma met veel privélessen
  • In ons instituut kunt u zich volledig concentreren op de taal

Uw lesprogramma

Bij Regina Coeli leert u Russisch op de manier die het best bij u past. Samen met een taaltrainer stelt u tijdens een intake een programma samen dat aansluit bij:

  • uw niveau
  • leerstijl
  • de situaties waarin u in het Russisch wilt kunnen communiceren

U bepaalt dus samen met een taaltrainer hoe lang uw training duurt en welke lesstof u behandelt.

Kennismaking met de taal

Als beginner zullen het Cyrillisch alfabet en de uitspraak belangrijke onderdelen van uw lesprogramma zijn. Daarna kunt u uw Russische woordenschat uitbreiden en gaat u communiceren in het Russisch.

Vast stramien van een lesdag

Iedere lesdag volgt een vast stramien van privélessen en zelfstudielessen die elkaar afwisselen. Uw lesdag start om 8.20 uur en eindigt om 17.30 uur met de laatste les. Dit wordt gevolgd door een diner. U kunt gebruikmaken van onze overnachtingsmogelijkheden voor cursisten.

Lees meer over onze methode


Ik ben geïnteresseerd in een training Russisch!

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.