Cursus Russisch

Leer Russisch op een manier die bij u past

Heb je te maken met Russische zakenpartners of contactpersonen, dan is het een goede investering om Russisch te leren. Wellicht heb je een basis in de Russische taal nodig om tijdens informele momenten een aantal Russische woorden te kunnen spreken. Maar het is zeker ook haalbaar om op een hoog niveau Russisch te leren spreken.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Waarom Regina Coeli?

  • Je leert Russisch van native speakers
  • De focus ligt op leren communiceren in het Russisch
  • In ons instituut kun je je volledig concentreren op de taal

Russisch leren bij de Nonnen van Vught

Je kunt bij Regina Coeli zo snel een taal leren omdat je individuele lessen krijgt van meerdere native speakers. Zo leer je precies wat je nodig hebt, in een tempo dat bij jou past.

Als beginner zullen het Cyrillisch alfabet en de uitspraak belangrijke onderdelen van je lesprogramma zijn. Daarna kun je je Russische woordenschat uitbreiden en ga je communiceren in het Russisch.

De training sluit volledig aan bij jouw context. Je leert woordenschat en een manier van uitdrukken die voor jou van belang zijn. Dat maakt de training extra waardevol.

Een optimale leeromgeving

In het taleninstituut van Regina Coeli vind je de rust en de inspiratie om Russisch te leren. Hier ontmoet je je taaltrainers, kun je je concentreren op de taal en kun je contact leggen met andere cursisten van Regina Coeli.

Regina Coeli is ontstaan uit een kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’, hoewel er geen zuster meer werkt. De taaltrainingen worden verzorgd door hoogopgeleide mensen die opgegroeid zijn in het land waar ze de taal dagelijks spreken.

1,5 meter afstand houden is bij Regina Coeli geen probleem. We hebben het instituut zo ingericht dat je met een gerust hart een taaltraining kunt volgen in ons instituut.

Je persoonlijke taaltraining

Bij Regina Coeli volg je een persoonlijke taaltraining. Vooraf voer je een uitgebreid intakegesprek met een taaltrainer Russisch. Je bespreekt hoe jouw training eruit kan gaan zien. Daarna ontvang je een persoonlijke offerte. Pas dan neem je definitief de beslissing of je een training bij ons gaat volgen. Na je boeking kun je direct aan de slag met je voorbereidende werk in onze online leeromgeving. Zo start je goed voorbereid aan je taaltraining.


Start met een training Russisch

Veelgestelde vragen over een training Russisch

Is het moeilijk om Russisch te leren?
De uitspraak van het Russisch en de ingewikkelde grammatica maken dat het een lastige taal is om te leren. Maar omdat we individueel les geven en de lesstof volledig aanpassen op jou, kun je de taal zeker lezen. 

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk minder cursisten in Vught ontvangen. Daardoor hebben we te maken met een wachttijd. Wat de eerstvolgende mogelijkheid is om te starten met je training, is afhankelijk van je vraag en de taal die je wil leren.

Bel voor onze actuele beschikbaarheid met 073-6848790.

Wil je eerder kunnen beginnen? Het is in de meeste gevallen mogelijk om alvast te starten met een aantal online lessen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je training volledig online te volgen.

Hoe duur is een cursus Russisch?
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.