Cursus Russisch

Leer Russisch op een manier die bij u past

Heb je te maken met Russische zakenpartners of contactpersonen, dan is het een goede investering om Russisch te leren. Wellicht heb je een basis in de Russische taal nodig om tijdens informele momenten een aantal Russische woorden te kunnen spreken. Maar het is zeker ook haalbaar om op een hoog niveau Russisch te leren spreken.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Een training Russisch bij Regina Coeli

Tijdens je taaltraining Russisch volg je een persoonlijk programma dat is toegespitst op jouw situatie. Je volgt privélessen en wordt buiten de lessen aan het werk gezet met persoonlijke studieopdrachten door je team van taaltrainers. Je maakt gebruik van de faciliteiten van ons instituut, waardoor je je volledig kunt richten op het leren van de Russische taal.

 

Waarom Regina Coeli

  • Met een intensief programma leer je Russisch in korte tijd
  • De focus ligt op leren communiceren in het Russisch
  • Je krijgt lessen van native speakers
  • Je volgt een persoonlijk programma met veel privélessen
  • In ons instituut kun je je volledig concentreren op de taal

Je lesprogramma

Bij Regina Coeli leer je Russisch op de manier die het best bij jou past. Samen met een taaltrainer stel je tijdens een intake een programma samen dat aansluit bij:

  • je niveau
  • leerstijl
  • de situaties waarin je in het Russisch wilt kunnen communiceren

Je bepaalt dus samen met een taaltrainer hoe lang je training duurt en welke lesstof je behandelt.

Kennismaking met de taal

Als beginner zullen het Cyrillisch alfabet en de uitspraak belangrijke onderdelen van uw lesprogramma zijn. Daarna kun je je Russische woordenschat uitbreiden en ga je communiceren in het Russisch.

Vast stramien van een lesdag

Iedere lesdag volgt een vast stramien van privélessen en zelfstudielessen die elkaar afwisselen. Je lesdag start om 8.20 uur en eindigt om 17.30 uur met de laatste les. Dit wordt gevolgd door een diner. Je kunt gebruikmaken van onze overnachtingsmogelijkheden voor cursisten.

Lees meer over onze methode


Ik ben geïnteresseerd in een training Russisch!

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.