Cursus Frans

Frans leren bij de Nonnen van Vught

Met een taaltraining Frans bij Regina Coeli leer je vlot Frans spreken. Het maakt niet uit wat je huidige niveau is. De taaltrainers gaan één-op-één met je aan de slag en passen zich aan op jouw niveau en leerstijl.

Leer niet alleen Frans spreken, maar begrijp ook de Franse cultuur. Of je nu zakelijk Frans wilt perfectioneren voor klantcontact, je Frans wilt verbeteren voor e-mails of beter sociaal uit de voeten wilt kunnen komen met je Frans, begrip van de Franse cultuur is essentieel voor effectieve communicatie.

De tijd die je nu investeert, betaalt zich dubbel uit. Je zult sneller voorbereid zijn op gesprekken en moeiteloos e-mails kunnen schrijven. Verbeter je Frans en cultuurkennis voor vloeiende, efficiënte communicatie!

Aanmelden voor een training Frans Download brochure

Voer een vrijblijvend intakegesprek voor je definitief boekt

 

 

Jouw unieke Franse taaltraining

Elke persoon is uniek. Dat geldt ook voor jou als cursist. Niemand anders heeft exact dezelfde combinatie van beroep, niveau en situatie waarin je Frans spreekt. Daarom creëren we speciaal voor jou een op maat gemaakte training Frans, die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Onze aanpak start met een grondige intake. We nemen de tijd om je beter te leren kennen, zodat onze taaltrainers zich volledig kunnen inleven in jouw specifieke situatie. Veel cursisten ervaren bij ons een uniek niveau van personalisatie, iets wat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Of je nu soepeler gesprekken wilt voeren met Franse collega's, heldere telefoongesprekken in het Frans wilt voeren of je vaardigheden in het schrijven van e-mails wilt verbeteren, al deze aspecten kunnen worden geïntegreerd in je training. Je krijgt volop de kans om te oefenen met praktijksituaties, zodat je na afloop van je training direct aan de slag kunt met het toepassen van je Franse vaardigheden.

Kern in onze methode:

  • Eén-op-één lessen met moedertaalsprekers aangevuld met zelfstudie
  • Integratie van taal en cultuur in het leerproces
  • Een volledig verzorgd verblijf, zodat jij je volledig kunt concentreren op de taal

Op maat gemaakt

Flexibele startdata voor jouw training Frans

Je training Frans kan naadloos aansluiten op jouw planning. We raden aan om minstens acht weken van tevoren te reserveren. Een vrijblijvende optie nemen of boeken kan telefonisch. Op datzelfde moment maak je een afspraak voor een intake met een taaltrainer. Weet je nog niet precies welke training Frans bij jou past, dan kan de taaltrainer je daarover adviseren tijdens de intake.

Om in een flow te komen, plan je de lesdagen direct achter elkaar. Lukt dat niet in je agenda, dan kunnen we de training ook verdelen over meerdere weken.

Stel je persoonlijke doelen vast tijdens de intake

Voor je training voer je een intakegesprek met een van onze taaltrainers Frans. Dit gesprek vindt meestal online plaats, maar een persoonlijk gesprek op onze locatie in Vught is ook mogelijk.

Tijdens deze intake bepaal je jouw specifieke leerdoelen samen met de trainer. Een deel van het gesprek vindt indien mogelijk in het Frans plaats om een beeld te krijgen van jouw huidige niveau. Ook is er ruimte om al je vragen over de training te stellen. Heb je je training Frans nog niet definitief geboekt, dan kun je dat na de intake verder regelen.

Overnachten bij Regina Coeli of een nabijgelegen hotel

De trainingsdagen bij Regina Coeli zijn intensief. Veel cursisten kiezen ervoor om bij ons te overnachten. Als ons eigen gastenverblijf volgeboekt is, zorgen we voor alternatieve accommodatie en bieden we handige shuttle-services tussen het hotel en Regina Coeli.

Intensieve lesdagen

De lessen vinden plaats van 8.20 tot 17.35 uur. Aan het begin van de training krijg je een persoonlijk lesrooster en ontmoet je jouw team van taaltrainers. Naast individuele lessen neem je deel aan diverse groepsactiviteiten, zoals een Meet & Greet met medecursisten en taaltafels met een taaltrainer. 

All-inclusive verblijf

Geniet van een all-inclusive verblijf bij Regina Coeli. Lunch, diner, koffie, thee en snacks zijn allemaal inbegrepen. Dat is geen overbodige luxe tijdens een intensieve training. Heb je dieetwensen? Onze keuken houdt hier graag rekening mee.


Ervaring van een cursist

We volgden cursist Jeroen Perdok tijdens zijn taaltraining Frans. Hij vertelt waarom hij een taaltraining Frans volgt en hoe het hem bij Regina Coeli bevalt.

"Ik ga binnenkort verhuizen naar Parijs. Ik ben hier om mijn Frans op een bepaalde basis te ontwikkelen. Daar haal ik veel plezier uit."

 

 Waarom kies je voor een training Frans bij Regina Coeli?

VOLLEDIG PERSOONLIJK PROGRAMMA

Je volgt een op maat gemaakt programma dat precies aansluit op jouw behoeften en  jouw manier van leren.

 

FOCUS OP DE TAAL 

Dompel je onder in de Franse taal en cultuur. Sluit je af van de buitenwereld. Wij regelen de rest.

 

GERICHTE VOORUITGANG

Leer specifiek wat jouw professionele context vereist, zodat je na je training effectief kunt communiceren in jouw dagelijkse praktijk.Leer vlot Frans spreken

 

 

Veelgestelde vragen over een training Frans bij Regina Coeli

Van wie krijg ik les?

Je taaltraining wordt verzorgd door een team van taaltrainers. Onze medewerkers zijn allemaal native speakers uit Frankrijk en Wallonië die inmiddels ook goed Nederlands spreken en veel ervaring hebben met het verzorgen van (zakelijke) taaltrainingen.

Hoe ziet mijn training eruit?

Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Met een taaltrainer stel je op basis van je doelen, je huidige niveau en je wensen een training samen.

Is Regina Coeli gevestigd in een klooster?

Het pand van Regina Coeli is gebouwd op het terrein van het voormalige klooster. Het is een modern pand waarin je de rust en ruimte vindt die je in een klooster verwacht.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?

Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Kan ik ook korter dan een week komen?

Het is zeker mogelijk om een korte training bij Regina Coeli te volgen. Een taaltrainer denkt graag met je mee over de leerdoelen die je in een korte training kunt bereiken. Wist je dat het ook mogelijk is om een vijfdaagse training te verdelen over twee weken. Dan begin je met een blok van drie lesdagen en vervolg je je training een of twee weken later met nog eens twee lesdagen.

Hoeveel kost een training Frans?

De prijs van jouw training wordt bepaald op basis van het aantal dagen dat je training gaat duren. Een indicatie van onze tarieven vind je op de tarievenpagina.

 

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`