Cursus Frans

Vlot zakelijk Frans leren spreken

Wil je Frans leren omdat je voor je beroep veel contact hebt met Franstaligen? Leer beter Frans bij de Nonnen van Vught. Onze native speakers leren je op een praktische manier echt communiceren in het Frans, wat je vakgebied en doel ook zijn. 

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Bij Regina Coeli leer je Frans op een manier die volledig bij je past. Je volgt een programma dat onze taaltrainers speciaal voor jou samenstellen op basis van een uitgebreide intake. Niet alleen de inhoud van de lessen, maar ook de vorm, de tijdsduur en de keuze van het team van taaltrainers is op jou afgestemd.

Tijdens je training staat een team van taaltrainers Frans voor je klaar om er samen met jou voor te zorgen dat je je leerdoelen behaalt. Je krijgt privélessen en opdrachten die passen bij je leerdoelen. In de omgang met je taaltrainers krijg je bovendien meer gevoel bij de Franse manier van werken en leer je over je persoonlijke effectiviteit. Na een aantal dagen zul je merken dat je veel makkelijker Frans spreekt en geen gesprek meer uit de weg gaat. 

> LEES MEER OVER ONZE AANPAK

Waarom Regina Coeli

  • Je leert met zelfvertrouwen Frans spreken door de vele privélessen
  • De lessen worden verzorgd door taaltrainers uit Frankrijk en Wallonië
  • In de lessen oefen je vooral de situaties die je in de praktijk tegenkomt (eventueel ook met virtual reality)
  • Door de uitleg van de taaltrainers leer je de Franse omgangsvormen beter kennen
  • Volledige verzorging tijdens je training

Welke training Frans wil je?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining. Maar er is meer mogelijk. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Franse taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Frans voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisatiesEen cursist over haar taaltraining Frans

"De docenten hebben zich goed ingelezen en zijn bovendien erg nieuwsgierig naar wat er zoal speelt in de techwereld."

Marloes van der Laan, Communications Manager Uber

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining FransKunnen we je helpen?

Heb je vragen of ben je misschien geïnteresseerd in een taaltraining Frans? Neem dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt je vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Je investering voor een taaltraining Frans
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.