Cursus Frans

Frans leren bij de Nonnen van Vught

Als je te maken hebt met Franstalige klanten, leveranciers of andere contacten, dan is het meer dan handig om goed Frans te spreken. Ook al begrijp je op papier de Franse taal, het mondelinge Frans is zo levendig dat spreken en luisteren vaak een stuk ingewikkelder zijn. Of lukt dat wel maar zou je graag effectiever leren communiceren in de Franse cultuur? Door de juiste woorden te gebruiken, krijg je meer voor elkaar.

Na een taaltraining Frans bij Regina Coeli spreek jij Frans en snap je hoe je moet communiceren binnen de Franse cultuur.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Waarom Regina Coeli?

  • Leer Frans van hoogopgeleide native speakers
  • Je spreekt veel Frans en leert daardoor steeds makkelijker communiceren
  • Werk aan je persoonlijke doelen met behulp van een mix van privélessen, activiteiten en opdrachten

"De taaltraining voldeed heel goed aan mijn verwachtingen. Ik vond de lesmethode erg goed. De afwisseling tussen training met een docent en multimedia was erg prettig. Ik heb het geleerde meteen in de praktijk gebracht en spreek Frans met mijn Franse collega, beantwoord inkomende telefoongesprekken met Franse klanten en ga dagelijks aan de slag met het lesmateriaal."

   

Vlot zakelijk Frans leren spreken

Tijdens een training Frans bij Regina Coeli krijg je privélessen van meerdere taaltrainers. Je leert precies wat jij nodig hebt op een tempo dat jij aan kunt. Je hebt de volledige aandacht van je taaltrainers die je persoonlijke feedback geven en je vertellen hoe je het meest effectief bent in de Franse cultuur.

Tussen de lessen door oefen je met medecursisten en met allerlei opdrachten die zoveel mogelijk vergezeld gaan van authentiek Frans materiaal, omdat je dat ook in de praktijk zult tegenkomen. Op die manier bereid je je goed voor op het gebruik van het Frans in de praktijk.

LEES MEER OVER ONZE METHODE >


Een prettige en rustige leeromgeving

Cursisten ervaren hoe fijn het is om een aantal dagen te verblijven bij Regina Coeli. Bij ons vind je de rust om je helemaal te concentreren op het leren van de taal.

De rust, reinheid en regelmaat die je bij ons aantreft, zijn een erfenis van de nonnen. Regina Coeli is ontstaan uit een van oorsprong Franse internationale kloosterorde. De taallessen werden verzorgd door zusters uit allerlei windstreken. Daardoor kwamen we bekend te staan als ‘de Nonnen van Vught’.

Ook nu kun je veilig en ontspannen een taaltraining volgen. In verband met COVID-19 hebben we het instituut zo ingericht dat je 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden. We hebben ook extra hygiënemaatregelen getroffen.


Verbeter nu je Frans

Maak een professionele indruk binnen de Franse cultuur

Mogelijke trainingen Frans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
   

* ook online mogelijk
** alleen voor alumni van Regina Coeli

Veelgestelde vragen over een training Frans bij Regina Coeli

Van wie krijg ik les?
Je taaltraining wordt verzorgd door een team van taaltrainers. Onze medewerkers zijn allemaal native speakers uit Frankrijk en Wallonië die inmiddels ook goed Nederlands spreken en veel ervaring hebben met het verzorgen van (zakelijke) taaltrainingen.

Hoe ziet mijn training eruit?
Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Met een taaltrainer stel je op basis van je doelen, je huidige niveau en je wensen een training samen.

Is Regina Coeli gevestigd in een klooster?
Het pand van Regina Coeli is gebouwd op het terrein van het voormalige klooster. Het is een modern pand waarin je de rust en ruimte vindt die je in een klooster verwacht.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?

Als gevolg van de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk minder cursisten in Vught ontvangen. Daardoor hebben we te maken met een wachttijd. We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Hoeveel kost een training Frans?
De prijs van jouw training wordt bepaald op basis van het aantal dagen dat je training gaat duren. Een indicatie van onze tarieven vind je op de tarievenpagina.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.