Cursus Frans

Vlot zakelijk Frans leren spreken

Wilt u Frans leren omdat u voor uw beroep veel contact heeft met Franstaligen? Leer beter Frans bij de Nonnen van Vught. Onze native speakers leren u op een praktische manier echt communiceren in het Frans, wat uw vakgebied en doel ook zijn. 

Let op: momenteel is Regina Coeli gesloten in verband met maatregelen rondom het coronavirus. Wilt u op korte termijn Frans leren, dan kunt u nu starten met blended learning. U profiteert tijdelijk van een gereduceerd tarief voor deze training.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Bij Regina Coeli leert u Frans op een manier die volledig bij u past. U volgt een programma dat onze taaltrainers speciaal voor u samenstellen op basis van een uitgebreide intake. Niet alleen de inhoud van de lessen, maar ook de vorm, de tijdsduur en de keuze van het team van taaltrainers is op u afgestemd.

Tijdens uw training staat een team van taaltrainers Frans voor u klaar om er samen met u voor te zorgen dat u uw leerdoelen behaalt. U krijgt privélessen en opdrachten die passen bij uw leerdoelen. In de omgang met uw taaltrainers krijgt u bovendien meer gevoel bij de Franse manier van werken en leert u over uw persoonlijke effectiviteit. Na een aantal dagen zult u merken dat u veel makkelijker Frans spreekt en geen gesprek meer uit de weg gaat. 

> LEES MEER OVER ONZE AANPAK

Waarom Regina Coeli

  • U leert met zelfvertrouwen Frans spreken door de vele privélessen
  • De lessen worden verzorgd door taaltrainers uit Frankrijk en Wallonië
  • In de lessen oefent u vooral de situaties die u in de praktijk tegenkomt (eventueel ook met virtual reality)
  • Door de uitleg van de taaltrainers leert u de Franse omgangsvormen beter kennen
  • Volledige verzorging tijdens uw training

Welke training Frans wilt u?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining. Maar er is meer mogelijk. Wat uw wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Franse taal, wij denken graag met u mee.

Aanbod voor organisaties

Zoekt u een taaltraining Frans voor meerdere medewerkers van uw organisatie? Bekijkt u dan ook ons aanbod voor organisaties

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 


Een cursist over haar taaltraining Frans

"De docenten hebben zich goed ingelezen en zijn bovendien erg nieuwsgierig naar wat er zoal speelt in de techwereld."

Marloes van der Laan, Communications Manager Uber

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining FransKunnen we u helpen?

Heeft u vragen of bent u misschien geïnteresseerd in een taaltraining Frans? Neemt u dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt uw vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Uw investering voor een taaltraining Frans
Na uw intakegesprek ontvangt u een persoonlijke offerte van ons. U vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.