Cursus Spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd

Ziet u het al voor zich dat u in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat u tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan? Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kunt u zich dan ook op veel plekken ter wereld redden, maar stijgt ook uw waarde op de arbeidsmarkt.

Wat houdt een taaltraining Spaans bij Regina Coeli in?

Samen met een taaltrainer bepaalt u hoe uw programma eruit gaat zien. Misschien wilt u een goede basis opbouwen in de Spaanse taal of spreekt u al Spaans en wilt u met conversatielessen op niveau blijven. Samen bepaalt u de doelen van de taaltraining, het aantal lesdagen en het lesprogramma. Op die manier kunnen we een efficiënte taaltraining voor u vormgeven. 

Al in een aantal intensieve lesdagen leert u de basis van de Spaanse taal kennen en kunt u gesprekjes voeren in het Spaans. Of u tilt uw kennis van het Spaans in een aantal dagen naar een hoger niveau door veel te oefenen met uw eigen praktijksituaties. Of u nu een beginner of een gevorderde bent, bij Regina Coeli leert u in korte tijd de taal.

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli

  • Stel met een taaltrainer uw eigen programma samen
  • U leert goed Spaans door vooral veel te spreken tijdens de privélessen
  • U wordt begeleid door een team van taaltrainers, afkomstig uit Spanje en Latijns-Amerika
  • Naast de taal leert u ook de Spaanse (zakelijke) cultuur goed kennen en weet u hoe u in Spanje het meeste succes kunt boeken

Cursus Spaans

Tijdens uw talencursus Spaans krijgt u les van vier verschillende taaltrainers Spaans die u vanaf uw startniveau begeleiden naar het niveau dat u nodig heeft in de praktijk. Dit doet u door veel te oefenen met bijvoorbeeld rollenspellen en conversaties met de taaltrainer. Daarnaast oefent u meerdere uren per dag uw kennis en vaardigheden in de multimediaruimte.

Zakelijk Spaans

Gaat u zakendoen in een Spaanstalig land, dan kunnen de taaltrainers van Regina Coeli u daarop voorbereiden met het programma zakelijk Spaans. U kunt dit programma volgen als u al enige kennis heeft van de taal. Bent u een beginner, dan leren we u eerst de basiskennis van de taal en gaan daarna doelgericht verder met het oefenen van zakelijke taalvaardigheden.

Zakendoen in Spaanstalige landen

Tijdens de cursus Spaans besteden de taaltrainers veel aandacht aan de cultuur van Spaanstalige landen. Ook het zakendoen in Latijns-Amerika en Spanje verloopt op een andere manier dan in Noord-Europa. Dat heeft natuurlijk zijn weerslag op de manier waarop u het beste resultaat kunt boeken in die landen. Elke training wordt dus volledig op uw wensen en doelen afgestemd.

Lees in de volgende tabs meer over de mogelijkheden.

Voorafgaand aan uw training stelt het team van taaltrainers Spaans een programma voor u samen. Daarvoor gebruiken ze de informatie uit de intake. En wellicht heeft u al een voorbereidingsles gevolgd, waardoor ze u nog beter hebben leren kennen.

De programma’s die onze taaltrainers samenstellen, bestaan uit een combinatie van privélessen, zelfstudie, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u Spaans van hoogopgeleide native speakers. Zij oefenen met u de uitspraak, verrijken uw woordenschat, verbeteren uw grammatica, geven u tips om correct en overtuigend te schrijven, doen een rollenspel met u. Het ligt er maar net aan wat uw doelen zijn.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of schrijf e-mailberichten die u ook in de praktijk zou kunnen gebruiken. Werk zelfstandig in de studie-uren en oefen met uw taaltrainer tijdens de les. Een taaltraining is dus interessant als u uzelf wilt voorbereiden op een specifiek evenement.

Zelfstudie
Tussen de privélessen door heeft u tijd nodig om de stof te bestuderen en te verwerken. Daar heeft u de ruimte voor tijdens de zelfstudieuren.

Uitgekiende multimedia
Tijdens uw training Spaans heeft u de beschikking over ons multimediaprogramma e-Regina. Hierin kunt u zelfstandig grammatica oefenen, maar bijvoorbeeld ook inspreekoefeningen doen en vervolgens uw uitspraak vergelijken met die van een native speaker.

Uw persoonlijke doelen
De eenvoudigste manier om het resultaat van uw training te meten, is door te bepalen of u uw persoonlijke doelen heeft behaald. Als het uw doel was om informele gesprekken te voeren met Spaanse leveranciers en dat kunt u aan het eind van de training, dan bent u geslaagd!

Score op basis van ERK
Uw team van taaltrainers beoordeelt u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een niveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ervaar hoe prettig het is om u even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en u te concentreren op het leren van de Spaanse taal. U wordt volledig verzorgd en uw team van taaltrainers heeft de volledige aandacht voor u. Naast uw zelfvertrouwen in een vreemde taal, breidt u ook uw netwerk uit met de mensen die u ontmoet tijdens uw taaltraining.

Ons instituut is bekend om de intensieve individuele taaltraining, de training die ook wel bekend staat als de week naar de Nonnen. Maar er is veel meer mogelijk! We zetten een aantal veelgevraagde trainingen op een rij.

Voorbereidingsprogramma
Ter voorbereiding op een intensieve taaltraining in ons instituut kunt u een lesprogramma van een halve of een hele dag volgen om alvast een start te maken, uw kennis op te frissen of juist kennis te maken met de taal.

Intensieve individuele taaltraining
Concentreer u gedurende vijf intensieve dagen op de Spaanse taal. Bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag of verspreid over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist korter maken. Lees meer...

Terugkomdag
Als u de Spaanse taal in de praktijk gaat brengen, merkt u vanzelf waar u nog tegenaan loopt. Tijdens een terugkomdag frist u uw kennis op en kunt u de taaltrainer vragen stellen. Lees meer...

Language Weekend
Verdiep u van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de Spaanse taal. Natuurlijk ook op basis van een persoonlijk programma. Lees meer...

Incompanytraining
We kunnen een cursus Spaans ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Lees meer...

Teamtraining
Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Het is een optie om aan de teamtraining een aantal privélessen toe te voegen. Lees meer...

Online lessen
Wilt u op korte termijn een uurtje spreken met een taaltrainer, boek dan een online les. Lees meer...

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.


Een cursist over zijn taaltraining Spaans

"Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt."

Lesley Fens
Senior international trader bij Roba Metals

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Spaans

De methode Regina Coeli

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees meer over de methode
U krijgt vier privélessen per dag van uw team van taaltrainers
Oefen tussen de lessen met de lesstof in het multimediaprogramma
In de rustige omgeving van Regina Coeli kunt u zich volledig concentreren op het leren van de taal.

Native taaltrainers Spaans

De taaltrainingen Spaans worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende Spaanse taalgebieden. Bijvoorbeeld van Ludin Enamorado Diaz uit Honduras. Zij is in Honduras opgeleid als docent basisonderwijs en studeerde in Nederland vervolgens voor docent Spaans.

Meer taaltrainers Spaans
Native taaltrainers Spaans

Leer Spaans in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Spaans op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Lees meer over het Language Weekend Spaans


Cursus spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.