Cursus Spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd

Ziet u het al voor zich dat u in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat u tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan? Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kunt u zich dan ook op veel plekken ter wereld redden, maar stijgt ook uw waarde op de arbeidsmarkt.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Samen met een taaltrainer bepaalt u hoe uw programma eruit gaat zien. Misschien wilt u een goede basis opbouwen in de Spaanse taal of spreekt u al Spaans en wilt u met conversatielessen op niveau blijven. Samen bepaalt u de doelen van de taaltraining, het aantal lesdagen en het lesprogramma. Op die manier kunnen we een efficiënte taaltraining voor u vormgeven. 

Al in een aantal intensieve lesdagen leert u de basis van de Spaanse taal kennen en kunt u gesprekjes voeren in het Spaans. Of u tilt uw kennis van het Spaans in een aantal dagen naar een hoger niveau door veel te oefenen met uw eigen praktijksituaties. Of u nu een beginner of een gevorderde bent, bij Regina Coeli leert u in korte tijd de taal.

 

Waarom Regina Coeli

  • Stel met een taaltrainer uw eigen programma samen
  • U leert goed Spaans door vooral veel te spreken tijdens de privélessen
  • U wordt begeleid door een team van taaltrainers, afkomstig uit Spanje en Latijns-Amerika
  • Naast de taal leert u ook de Spaanse (zakelijke) cultuur goed kennen en weet u hoe u in Spanje het meeste succes kunt boeken

De ideale training Spaans voor u

Veel cursisten kiezen voor een van de trainingen Spaans die u vindt in de opsomming hiernaast. Wat uw wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Spaanse taal, wij denken graag met u mee.

Aanbod voor organisaties

Zoekt u een taaltraining Spaans voor meerdere medewerkers van uw organisatie? Bekijkt u dan ook ons aanbod voor organisaties.

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 

Een cursist over zijn taaltraining Spaans

"Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt."

Lesley Fens
Senior international trader bij Roba Metals

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Spaans

Kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of bent u misschien geïnteresseerd in een taaltraining Spaans? Neemt u dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt uw vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Uw investering voor een taaltraining Spaans
Na uw intakegesprek ontvangt u een persoonlijke offerte van ons. U vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.