Cursus Spaans

Spaans leren bij de Nonnen van Vught

Zie je het al voor je dat je in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat je tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan?

Spaans leren is een goede investering. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kun je je dan ook op veel plekken redden en stijgt je waarde op de arbeidsmarkt. Bij Regina Coeli leer je effectief en op een persoonlijke manier de Spaanse taal. Niet met een standaardcursus, maar volgens een volledig persoonlijk programma.

Aanmelden voor een training Spaans Stel een vraag

Of bel met 073 - 684 87 52 (tussen 8.30 en 17.30 uur)

Waarom Regina Coeli?

  • Leer Spaans van native speakers
  • Volg jouw unieke taaltraining. Leer precies wat jij nodig hebt.
  • Leer snel, intuïtief en prettig met een mix van privélessen, activiteiten en studieopdrachten

"Ik heb een fantastische training gehad, grotendeels door de kunde en inzet van de taal trainers. Maar ik was ook erg onder de indruk door alle 'randvoorwaarden' die op hoog niveau zijn ingevuld bij Regina Coeli."


Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Samen met een taaltrainer bepaal je hoe je programma eruit gaat zien. Misschien wil je een goede basis opbouwen in de Spaanse taal of spreek je al Spaans en wil je met conversatielessen op niveau blijven. Samen bepaal je de doelen van de taaltraining, het aantal lesdagen en het lesprogramma. Op die manier kunnen we een efficiënte taaltraining voor jou vormgeven.

Al in een aantal intensieve lesdagen leer je de basis van de Spaanse taal kennen en kun je gesprekjes voeren in het Spaans. Of je tilt je kennis van het Spaans in een aantal dagen naar een hoger niveau door veel te oefenen met je eigen praktijksituaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, bij Regina Coeli leer je in korte tijd de taal.

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 52 (bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur).

LEES MEER OVER ONZE METHODE >


Mogelijke trainingen Spaans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
   

"Wij leren je zelfstandig met de taal omgaan"

Jesús Renau is een van de taaltrainers Spaans van Regina Coeli. Hij is opgegroeid in Barcelona. In Spanje werkte hij onder andere als taaldocent. Hij zet zijn expertise al jarenlang in in Nederland.

“Wij werken ernaartoe dat een cursist zelfstandig met de taal kan omgaan. Dat betekent aan de ene kant dat we een sterke nadruk leggen op het begrijpen van de logica van de taal. Aan de andere kant leren we cursisten strategisch gebruikmaken van de taal. In het Spaans ben je minder direct en zeg je al helemaal niet snel ‘nee’. Nee betekent in Spanje echt nee en dan ben je uitgepraat. Zorg ervoor dat de deur open blijft. Spanjaarden kunnen overigens heel duidelijk zijn, maar van binnen blijven we meestal heel rustig.” 

"Wij leren je zelfstandig met de taal omgaan"

Een cursist over zijn taaltraining Spaans

Ernst Noorman volgde voor zijn vertrek naar Colombia, waar hij als ambassadeur gaat werken, een taaltraining Spaans. Hij vertelt over zijn ervaring bij Regina Coeli.

Lees meer referenties >

Spaans leren in Vught

Onze taaltrainingen vinden plaats in Vught. Regina Coeli is gevestigd in een modern pand waar je de rust vindt om te studeren, maar waar het ook bruist met taaltrainers en cursisten uit alle windstreken.

Het taleninstituut is ontstaan uit een internationale kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’. De trainingen Spaans worden verzorgd door taaltrainers uit Spanje en Latijns-Amerika.


Verbeter nu je Spaans

Bel met 073 - 684 87 52 (tussen 8.30 en 17.30 uur)

Veelgestelde vragen over de training Spaans van Regina Coeli

Ik spreek nog helemaal geen Spaans. Is een taaltraining bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Spaans gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Ik heb al best wat kennis van het Spaans, maar ik vind het nog lastig om de taal te spreken. Wat adviseren jullie mij?
In al onze trainingen ligt de nadruk op het actief gebruiken van de taal. Je bent veel aan het spreken en past grammatica en nieuwe woordenschat meteen toe. Je kunt dus uit alle type trainingen kiezen. Wil je je puur richten op spreekvaardigheid, dan is een conversatietraining misschien iets voor jou.

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk. Misschien oefen je wel extra veel salesgesprekken, toespraken of juist small talk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoe duur is een cursus Spaans?
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.

Kan ik bij Regina Coeli een certificaat halen voor A2-niveau?
Na afloop van je training ontvang je een certificaat waarin je niveau staat voor de verschillende vaardigheden. Met dit certificaat kun je je niveau aantonen. Wil je een specifiek niveau behalen, bijvoorbeeld voor een studie of een baan, geef dit dan vooral aan tijdens de intake.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.