Cursus Spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd

Een cursus Spaans volgen waarmee u in korte tijd effectief leert communiceren in het Spaans? Dan is taleninstituut Regina Coeli (de Nonnen van Vught) de beste keuze. We stellen uw lesprogramma volledig op maat op. Ontdek hier alles over een persoonlijke training Spaans bij Regina Coeli.

Wat houdt een taaltraining Spaans bij Regina Coeli in?

Onze taalcursussen Spaans zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. U volgt immers een individuele training op maat, waarin alles mogelijk is. Tijdens een adviesgesprek brengt de taaltrainer uw wensen, doelen en niveau in kaart.

Lees hieronder verder over wat u van ons kan verwachten.

Waarom Regina Coeli

  • Sluit altijd aan op uw dagelijkse praktijk
  • Taaltrainers afkomstig uit Spaanstalige landen
  • U leert Spaans op uw niveau
  • Aandacht voor cultuur van Spaanstalige landen

Cursus Spaans

Tijdens uw talencursus Spaans krijgt u les van vier verschillende taaltrainers Spaans die u vanaf uw startniveau begeleiden naar het niveau dat u nodig heeft in de praktijk. Dit doet u door veel te oefenen met bijvoorbeeld rollenspellen en conversaties met de taaltrainer. Daarnaast oefent u meerdere uren per dag uw kennis en vaardigheden in de multimediaruimte.

Zakelijk Spaans

Gaat u zakendoen in een Spaanstalig land, dan kunnen de taaltrainers van Regina Coeli u daarop voorbereiden met het programma zakelijk Spaans. U kunt dit programma volgen als u al enige kennis heeft van de taal. Bent u een beginner, dan leren we u eerst de basiskennis van de taal en gaan daarna doelgericht verder met het oefenen van zakelijke taalvaardigheden.

Zakendoen in Spaanstalige landen

Tijdens de cursus Spaans besteden de taaltrainers veel aandacht aan de cultuur van Spaanstalige landen. Ook het zakendoen in Latijns-Amerika en Spanje verloopt op een andere manier dan in Noord-Europa. Dat heeft natuurlijk zijn weerslag op de manier waarop u het beste resultaat kunt boeken in die landen. Elke training wordt dus volledig op uw wensen en doelen afgestemd.

Voorafgaand aan uw training stelt het team van taaltrainers Spaans een programma voor u samen. Daarvoor gebruiken ze de informatie uit de intake. En wellicht heeft u al een voorbereidingsles gevolgd, waardoor ze u nog beter hebben leren kennen.

De programma’s die onze taaltrainers samenstellen, bestaan uit een combinatie van privélessen, zelfstudie, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u Spaans van hoogopgeleide native speakers. Zij oefenen met u de uitspraak, verrijken uw woordenschat, verbeteren uw grammatica, geven u tips om correct en overtuigend te schrijven, doen een rollenspel met u. Het ligt er maar net aan wat uw doelen zijn.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of schrijf e-mailberichten die u ook in de praktijk zou kunnen gebruiken. Werk zelfstandig in de studie-uren en oefen met uw taaltrainer tijdens de les. Een taaltraining is dus interessant als u uzelf wilt voorbereiden op een specifiek evenement.

Zelfstudie
Tussen de privélessen door heeft u tijd nodig om de stof te bestuderen en te verwerken. Daar heeft u de ruimte voor tijdens de zelfstudieuren.

Uitgekiende multimedia
Tijdens uw training Spaans heeft u de beschikking over ons multimediaprogramma e-Regina. Hierin kunt u zelfstandig grammatica oefenen, maar bijvoorbeeld ook inspreekoefeningen doen en vervolgens uw uitspraak vergelijken met die van een native speaker.

Uw persoonlijke doelen
De eenvoudigste manier om het resultaat van uw training te meten, is door te bepalen of u uw persoonlijke doelen heeft behaald. Als het uw doel was om informele gesprekken te voeren met Spaanse leveranciers en dat kunt u aan het eind van de training, dan bent u geslaagd!

Score op basis van ERK
Uw team van taaltrainers beoordeelt u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een niveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ervaar hoe prettig het is om u even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en u te concentreren op het leren van de Italiaanse taal. U wordt volledig verzorgd en uw team van taaltrainers heeft de volledige aandacht voor u. Naast uw zelfvertrouwen in een vreemde taal, breidt u ook uw netwerk uit met de mensen die u ontmoet tijdens uw taaltraining.

Ons instituut is bekend om de intensieve individuele taaltraining, de training die ook wel bekend staat als de week naar de Nonnen. Maar er is veel meer mogelijk! We zetten een aantal veelgevraagde trainingen op een rij. Heeft u een ander verzoek, dan is dat meestal ook mogelijk!

Intensieve individuele taaltraining
Concentreer u gedurende vijf intensieve dagen op de Spaanse taal. Bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag of verspreid over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist korter maken. Lees meer...

Voorbereidingsprogramma
Ter voorbereiding op een intensieve taaltraining in ons instituut kunt u een lesprogramma van een halve dag volgen om alvast een start te maken, uw kennis op te frissen of juist kennis te maken met de taal.

Taalcoaching
U kunt ook een kort programma volgen dat gericht is op uw dagelijkse praktijk als u al een behoorlijk niveau in de taal heeft. Lees meer...

Incompanytraining
We kunnen een cursus Italiaans ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een groepstraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Lees meer...

Voorbereidingsprogramma Spaans voor beginners (‘Clase de preparación’)

Regina Coeli biedt u de mogelijkheid om vóór aanvang van de intensieve persoonlijke taaltraining deel te nemen aan een voorbereidingsprogramma, waarin u kennis maakt met de Spaanse taal en met de Methode Regina Coeli. Het programma bestaat uit twee uur privéles en een uur in het multimediapracticum.

In de twee privélesuren bestudeert u belangrijke onderwerpen waarin het Spaans wezenlijk verschilt van het Nederlands. De Methode Regina Coeli is zeer praktijkgericht en leert u de taal direct te gebruiken. In de beide lesuren zult u dan ook meteen het geleerde in de praktijk brengen.

In het derde uur begeleidt de docent u naar het talenpracticum. Daar maakt u kennis met het multimediaprogramma van Regina Coeli. U maakt zelfstandig een reeks oefeningen die betrekking hebben op de behandelde stof uit de privélesuren.

De opgedane basiskennis tijdens het voorbereidingsprogramma stelt u in staat tijdens de intensieve training de vele nieuwe structuren van de Spaanse taal eenvoudiger op te nemen.

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.


Een cursist over zijn taaltraining Spaans

"Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt."

Lesley Fens
Senior international trader bij Roba Metals

Lees de volledige referentie

De methode Regina Coeli

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees meer over de methode
U krijgt vier privélessen per dag van uw team van taaltrainers
Oefen tussen de lessen met de lesstof in het multimediaprogramma
In de rustige omgeving van Regina Coeli kunt u zich volledig concentreren op het leren van de taal.

Native taaltrainers Spaans

De taaltrainingen Spaans worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende Spaanse taalgebieden. Bijvoorbeeld van Ludin Enamorado Diaz uit Honduras. Zij is in Honduras opgeleid als docent basisonderwijs en studeerde in Nederland vervolgens voor docent Spaans.

Meer taaltrainers Spaans

Cursus spaans

Effectief Spaans leren in korte tijd


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.