Cursus Spaans

Spaans leren bij de Nonnen van Vught

Zie je het al voor je dat je in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat je tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan?

Spaans leren is een goede investering. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kun je je dan ook op veel plekken redden en stijgt je waarde op de arbeidsmarkt.

Bij Regina Coeli leer je effectief en op een persoonlijke manier de Spaanse taal.

Waarom Regina Coeli?

  • Leer Spaans van native speakers
  • Volg jouw unieke taaltraining. Leer precies wat jij nodig hebt.
  • Leer snel, intuïtief en prettig met een mix van privélessen, activiteiten en studieopdrachten

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Samen met een taaltrainer bepaal je hoe je programma eruit gaat zien. Misschien wil je een goede basis opbouwen in de Spaanse taal of spreek je al Spaans en wil je met conversatielessen op niveau blijven. Samen bepaal je de doelen van de taaltraining, het aantal lesdagen en het lesprogramma. Op die manier kunnen we een efficiënte taaltraining voor jou vormgeven.

Al in een aantal intensieve lesdagen leer je de basis van de Spaanse taal kennen en kun je gesprekjes voeren in het Spaans. Of je tilt je kennis van het Spaans in een aantal dagen naar een hoger niveau door veel te oefenen met je eigen praktijksituaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent, bij Regina Coeli leer je in korte tijd de taal.

Een cursist over zijn taaltraining Spaans

"Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt."

Lesley Fens
Senior international trader bij Roba Metals

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Spaans

Spaans leren in Vught

Onze taaltrainingen vinden plaats in Vught. Regina Coeli is gevestigd in een modern pand waar je de rust vindt om te studeren, maar waar het ook bruist met taaltrainers en cursisten uit alle windstreken.

Het taleninstituut is ontstaan uit een internationale kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’. De trainingen Spaans worden verzorgd door taaltrainers uit Spanje en Latijns-Amerika.

In verband met COVID-19 hebben we ons instituut zo ingericht dat je 1,5 meter afstand kunt houden van elkaar en van je taaltrainers. Ook hebben we extra hygiënemaatregelen getroffen. Zo kun je met een gerust hart een taaltraining volgen in ons taleninstituut.

Jouw persoonlijke training Spaans

Bij Regina Coeli volg je altijd een persoonlijke taaltraining. Voor je training heb je een intake met een taaltrainer. Hierin bespreek je hoe jouw training eruit kan gaan zien. Daarna ontvang je een persoonlijke offerte. Pas dan neem je definitief de beslissing of je een training bij ons gaat volgen. Na je boeking kun je direct aan de slag met je voorbereidende werk in onze online leeromgeving. Zo start je goed voorbereid aan je taaltraining.


Verbeter nu je Spaans

Mogelijke trainingen Spaans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
   

* ook online mogelijk
** alleen voor alumni van Regina Coeli

Veelgestelde vragen over de training Spaans van Regina Coeli

Ik spreek nog helemaal geen Spaans. Is een taaltraining bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Spaans gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Ik heb al best wat kennis van het Spaans, maar ik vind het nog lastig om de taal te spreken. Wat adviseren jullie mij?
In al onze trainingen ligt de nadruk op het actief gebruiken van de taal. Je bent veel aan het spreken en past grammatica en nieuwe woordenschat meteen toe. Je kunt dus uit alle type trainingen kiezen. Wil je je puur richten op spreekvaardigheid, dan is een conversatietraining misschien iets voor jou.

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk. Misschien oefen je wel extra veel salesgesprekken, toespraken of juist small talk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Hoe duur is een cursus Spaans?
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.