Cursus Spaans

Spaans leren bij de Nonnen van Vught

Zie je het al voor je dat je in vloeiend Spaans in een restaurant de ober kunt vragen naar de meest geschikte wijn? Of dat je tijdens een telefoongesprek een Spaanse klant rap te woord kunt staan?

Spaans leren is een goede investering. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld. Door Spaans te spreken kun je je dan ook op veel plekken redden en stijgt je waarde op de arbeidsmarkt. Bij Regina Coeli leer je effectief en op een persoonlijke manier de Spaanse taal. Niet met een standaardcursus, maar volgens een volledig persoonlijk programma.

 

 

 

Zakelijk en sociaal Spaans

In een aantal lesdagen kun je veel bereiken: leer de basis van de Spaanse taal kennen en voer gesprekjes in het Spaans. Of til je kennis van het Spaans naar een hoger niveau. Hoe beginnend of gevorderd je ook bent, een training bij Regina Coeli past altijd.

Zakelijk Spaans
Als je voor je werk Spaans wil leren, dan kruipen we tijdens de training zo dicht mogelijk tegen jouw dagelijkse realiteit aan. Taaltrainers verdiepen zich in jouw functie, bedrijf en branche. Je krijgt uitleg en gaat vooral oefenen. Bijvoorbeeld met het schrijven van e-mails of met een rollenspel in het Spaans. Ons doel is dat je na je training Spaans kunt spreken in jouw functie. Dit kan met een individuele training, maar ook met een team van collega's.

Sociaal Spaans
Spaans leren voor het leven in Spanje, is belangrijk voor iedereen die een tijdje in Spanje gaat wonen. Als je afhankelijk bent van Engels zul je al snel een taalbarrière ervaren. En Spanjaarden vinden het geweldig als je Spaans spreekt! Vooral mensen met een tweede huis in Spanje weten de weg naar Regina Coeli te vinden.

Van je taaltrainers - geboren en getogen in Spanje of Zuid-Amerika - leer je niet alleen de taal. Ze vertellen je ook over Spaanse culturele gewoontes en geven je tips hoe jij in die situatie effectief kunt zijn.

Mogelijke trainingen Spaans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen   Trainingen voor scholieren
   

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 52 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).

 

 

Verbeter nu je Spaans


Spaans leren in Vught

Onze taaltrainingen vinden plaats in Vught. Regina Coeli is gevestigd in een modern pand waar je de rust vindt om te studeren, maar waar het ook bruist met taaltrainers en cursisten uit alle windstreken.

Het taleninstituut is ontstaan uit een internationale kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’. 

 

Lees meer over de locatie

Veelgestelde vragen over de training Spaans van Regina Coeli

Ik spreek nog helemaal geen Spaans. Is een taaltraining bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Spaans gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Ik heb al best wat kennis van het Spaans, maar ik vind het nog lastig om de taal te spreken. Wat adviseren jullie mij?
In al onze trainingen ligt de nadruk op het actief gebruiken van de taal. Je bent veel aan het spreken en past grammatica en nieuwe woordenschat meteen toe. Je kunt dus uit alle type trainingen kiezen. Wil je je puur richten op spreekvaardigheid, dan is een conversatietraining misschien iets voor jou.

Ik wil Spaans leren omdat ik ieder jaar lang op vakantie ga naar Spanje. Kan dat?
Natuurlijk. Welk doel je ook hebt, wij leren je Spaans.

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk. Misschien oefen je wel extra veel salesgesprekken, toespraken of juist small talk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoe duur is een cursus Spaans?
Je vindt alle informatie over prijzen op onze tarievenpagina.

Kan ik bij Regina Coeli een certificaat halen voor A2-niveau?
Na afloop van je training ontvang je een certificaat waarin je niveau staat voor de verschillende vaardigheden. Met dit certificaat kun je je niveau aantonen. Wil je een specifiek niveau behalen, bijvoorbeeld voor een studie of een baan, geef dit dan vooral aan tijdens de boeking en de intake.

brochure


"Wij leren je zelfstandig met de taal omgaan"

Jesús Renau is een van de taaltrainers Spaans van Regina Coeli. Hij is opgegroeid in Barcelona. In Spanje werkte hij onder andere als taaldocent. Hij zet zijn expertise al jarenlang in in Nederland.

“Wij werken ernaartoe dat een cursist zelfstandig met de taal kan omgaan. Dat betekent aan de ene kant dat we een sterke nadruk leggen op het begrijpen van de logica van de taal. Aan de andere kant leren we cursisten strategisch gebruikmaken van de taal. In het Spaans ben je minder direct en zeg je al helemaal niet snel ‘nee’. Nee betekent in Spanje echt nee en dan ben je uitgepraat. Zorg ervoor dat de deur open blijft. Spanjaarden kunnen overigens heel duidelijk zijn, maar van binnen blijven we meestal heel rustig.” 

"Wij leren je zelfstandig met de taal omgaan"

Een cursist over zijn taaltraining Spaans

Ernst Noorman volgde voor zijn vertrek naar Colombia, waar hij als ambassadeur gaat werken, een taaltraining Spaans. Hij vertelt over zijn ervaring bij Regina Coeli.

Lees meer referenties >

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`