Taaltraining voor een gezin

Taaltraining op maat voor ouders en kinderen

Speciaal voor expats biedt Regina Coeli taaltrainingen voor gezinnen. Een volledig op maat samengestelde taalcursus die jou en je gezin voorbereidt op een verblijf in het buitenland. Combineer een individuele taaltraining op hoog niveau voor jezelf en je partner met een aansprekende en praktische taalcursus voor kinderen. Die wordt uiteraard op maat samengesteld, waarbij we inspelen op de leeftijden, niveaus en interesses van je kinderen.

Vraag een offerte aan >

Bereid je gezin voor op een verblijf in het buitenland

Vertrek je met je gezin naar het buitenland omdat je bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland en wil dat al je gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Kom dan voor je vertrek naar Regina Coeli. Wij leren jou, je partner en kinderen communiceren in een vreemde taal.


Programma van de taaltraining voor gezinnen

Voor iedere familie stellen we een programma op maat samen. Dit gebeurt volledig in samenspraak met het gezin. Het programma kan bestaan uit het volgende:

  • Een verblijf op een locatie die aansprekend is voor je kinderen en ruimte biedt voor hun lessen door onze taaltrainers.
    Individuele trainingen voor jou en je partner in ons instituut in Vught.
  • Een programma dat op maat is samengesteld voor je kinderen. Het programma is niet alleen leerzaam maar ook leuk!
  • Als je in ons instituut verblijft, ontfermen de taaltrainers of een ‘nanny’ zich over je kinderen, zodat je je met een gerust gevoel kunt concentreren op de vreemde taal.
  • Een aantal momenten met het hele gezin bij elkaar. Hoor van elkaar wat je al geleerd hebt!

Meer informatie

We gaan graag met je aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor je gezin. Je kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het offerteaanvraagformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Clientrelations@reginacoeli.nl

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`