Taaltraining voor een gezin

Taaltraining op maat voor ouders en kinderen

Speciaal voor expats biedt Regina Coeli taaltrainingen voor gezinnen. Een volledig op maat samengestelde taalcursus die u en uw gezin voorbereidt op een verblijf in het buitenland. Combineer een individuele taaltraining op hoog niveau voor uzelf en uw partner met een aansprekende en praktische taalcursus voor kinderen. Die wordt uiteraard op maat samengesteld, waarbij we inspelen op de leeftijden, niveaus en interesses van uw kinderen.

Vraag een offerte aan >

Bereid uw gezin voor op een verblijf in het buitenland

Vertrekt u met uw gezin naar het buitenland omdat u bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland en wilt u dat al uw gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Kom dan voor uw vertrek naar Regina Coeli. Wij leren u, uw partner en kinderen communiceren in een vreemde taal.


Programma van de taaltraining voor gezinnen

Voor iedere familie stellen we een programma op maat samen. Dit gebeurt volledig in samenspraak met het gezin. Het programma kan bestaan uit het volgende:

  • Een verblijf op een locatie die aansprekend is voor uw kinderen en ruimte biedt voor hun lessen door onze taaltrainers.
    Individuele trainingen voor u en uw partner in ons instituut in Vught.
  • Een programma dat op maat is samengesteld voor uw kinderen. Het programma is niet alleen leerzaam maar ook leuk!
  • Als u in ons instituut verblijft, ontfermen de taaltrainers of een ‘nanny’ zich over uw kinderen, zodat u zich met een gerust gevoel kunt concentreren op de vreemde taal.
  • Een aantal momenten met het hele gezin bij elkaar. Hoor van elkaar wat u al geleerd heeft!

Meer informatie

We gaan graag met u aan de slag voor het samenstellen van de perfecte training voor uw organisatie. U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen of het offerteaanvraagformulier invullen. 

Erica Goedegebuure tel. 06 – 31689043
Cindy van Herk tel. 06 –51266162 
Clientrelations@reginacoeli.nl

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.