Keurmerken

Onze keurmerken

Regina Coeli beschikt over het NRTO-keurmerk en de erkenning van de Orde van Advocaten.

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. De branchevereniging voor private opleiders heeft acht kwaliteitseisen geformuleerd waaraan leden moeten voldoen om het keurmerk te mogen voeren. Het NRTO-keurmerk moet iedereen die zoekt naar een opleiding of cursus, de zekerheid geven dat hij te maken heeft met een professionele organisatie die kwaliteit levert.


Erkenning Orde van Advocaten

Language Institute Regina Coeli is een door de Nederlandse orde van Advocaten erkend instituut. Advocaten die een taalcursus volgen bij Regina Coeli kunnen twintig studiepunten verdienen in het kader van het onderhoud van hun vakbekwaamheid. Regina Coeli heeft ruime ervaring met het geven van individuele taaltrainingen aan advocaten. We stellen een persoonlijk lesplan op waarin we aandacht schenken aan het huidige taalniveau en aan onderwerpen die van belang zijn voor het vak. Dat gebeurt op basis van een persoonlijk adviesgesprek dat altijd vooraf gaat aan een taaltraining. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neemt u contact met ons op!


Keurmerk verantwoord schoon

Regina Coeli is de trotse bezitter van het Keurmerk Verantwoord Schoon. Met het keurmerk tonen we objectief aan dat het bij Regina Coeli 'spic en span' is. Een extra prettige gedachte nu hygiëne van het grootste belang is. Meer informatie >

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`