Keurmerken

Onze keurmerken

Regina Coeli beschikt over het NRTO-keurmerk, het keurmerk Blik op Werk en de erkenning van de Orde van Advocaten.

NRTO-keurmerk

Het NRTO-keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. De branchevereniging voor private opleiders heeft acht kwaliteitseisen geformuleerd waaraan leden moeten voldoen om het keurmerk te mogen voeren. Het NRTO-keurmerk moet iedereen die zoekt naar een opleiding of cursus, de zekerheid geven dat hij te maken heeft met een professionele organisatie die kwaliteit levert.


Keurmerk Blik op Werk

Language Institute Regina Coeli is in het bezit van het keurmerk ‘Blik op Werk’. Dit betekent dat u voor de betaling van uw taaltraining geld kunt lenen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) als uw taaltraining bedoeld is ter voorbereiding op het Inburgeringsexamen of het NT2-examen. De taaltrainingen van Language Institute Regina Coeli zijn het meest geschikt voor hoogopgeleiden. Wij leiden dan ook in principe op voor het staatsexamen NT2. Met het NT2 diploma op zak kunt u een studie volgen in Nederland of een baan op middelbaar of hoger niveau vinden in Nederland. Geeft u de voorkeur aan het Inburgeringsexamen? Ook dan kunnen we u uiteraard helpen. Wilt u uw DUO-lening inzetten voor een taaltraining bij Language Institute Regina Coeli? Neemt u dan contact op met een medewerker van de afdeling Client Services op 073-6848790 om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.


Erkenning Orde van Advocaten

Language Institute Regina Coeli is een door de Nederlandse orde van Advocaten erkend instituut. Advocaten die een taalcursus volgen bij Regina Coeli kunnen twintig studiepunten verdienen in het kader van het onderhoud van hun vakbekwaamheid. Regina Coeli heeft ruime ervaring met het geven van individuele taaltrainingen aan advocaten. We stellen een persoonlijk lesplan op waarin we aandacht schenken aan het huidige taalniveau en aan onderwerpen die van belang zijn voor het vak. Dat gebeurt op basis van een persoonlijk adviesgesprek dat altijd vooraf gaat aan een taaltraining. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neemt u contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.