Cursus Arabisch

Zakelijk Arabisch leren

Arabisch leren loont. De taal wordt in 60 verschillende landen gesproken en is sinds 1973 de zesde officiële taal van de Verenigde Naties. Ook in Nederland wonen veel mensen met Arabisch als moedertaal.

Wellicht wil je Arabisch leren voor je werk, omdat je in een Arabisch land gaat werken of omdat je Arabische relaties hebt. Wat je motivatie ook is om Arabisch te leren, bij Regina Coeli kun je terecht voor een intensieve cursus Arabisch op maat.

 
 

 

 
 

Leer in korte tijd goed Arabisch spreken

Wil je kunnen communiceren in het Arabisch, kies dan voor de meest gedegen manier om de taal te leren: bij de Nonnen van Vught. Doordat je taaltrainers je 100% persoonlijke aandacht kunnen geven, leer je precies wat jij nodig hebt.

Bij Regina Coeli leer je direct het Arabisch dialect dat je nodig hebt of je leert standaard Arabisch. Met standaard Arabisch kun je je overal in de Arabische wereld verstaanbaar maken. Als je het Arabisch vooral nodig hebt voor een specifiek land, dan is het beter om direct het dialect te leren.

Je volgt een intensief en individueel programma, aangepast aan je niveau en de specifieke doelen van je werkgebied.

 

LEES MEER OVER ONZE METHODE > 

 

 

Programma voor beginners

Het programma dat we adviseren voor beginners ziet er als volgt uit:

  • 2 of 3 online lessen om het schrift te leren kennen
  • Lesblok 1: 3 lesdagen
  • Lesblok 2: 2 of 3 lesdagen
  • Nazorg: 2 online lessen
     

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 51 (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur).


Veelgestelde vragen over een training Arabisch

Is het moeilijk om Arabisch te leren?
Arabisch is een semitische taal. Deze talen wijken qua klanken, schrift, woorden en structuur af van de Germaanse en Romaanse talen die in het westen veel gesproken worden. Je zult je er dus serieus in moeten verdiepen. Een intensief traject met veel individuele begeleiding helpt je om de taal snel en goed te leren.

Ik wil graag een specifiek Arabisch dialect leren, kan dat ook? 
Ja, dat kan. Bij Regina Coeli kunnen we je diverse dialecten leren.

Ik ben een beginner. Hoe lang duurt het voor ik de taal beheers?
Uit ervaring weten we dat onze cursisten na gemiddeld zeven lesdagen een goede basis hebben opgebouwd in de taal.

Hoe wordt mijn lesprogramma samengesteld?
Je taaltrainers bepalen je programma op basis van jouw leerdoelen en je niveau. Ook stemmen ze de lessen zoveel mogelijk af op jouw dagelijkse praktijk.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848751.

Hoe duur is een cursus Arabisch?
Je vindt onze prijzen op de tarievenpagina.

Een optimale leeromgeving

In het taleninstituut van Regina Coeli vind je de rust en de inspiratie om Arabisch te leren. Hier ontmoet je je taaltrainers, kun je je concentreren op de taal en kun je contact leggen met andere cursisten van Regina Coeli.

Regina Coeli is ontstaan uit een kloosterorde. Vandaar dat we nog steeds bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’, hoewel er geen zuster meer werkt. De taaltrainingen worden verzorgd door hoogopgeleide mensen die opgegroeid zijn in het land waar ze de taal dagelijks spreken.


Leer nu Arabisch

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`