Cursus Arabisch

Zakelijk Arabisch leren

Arabisch leren loont. De taal wordt in 60 verschillende landen gesproken en is sinds 1973 de zesde officiële taal van de Verenigde Naties. Ook in Nederland wonen veel mensen met Arabisch als moedertaal. Wellicht wil je Arabisch leren voor je werk, omdat je in een Arabisch land gaat werken of omdat je Arabische relaties hebt. Wat je motivatie ook is om Arabisch te leren, bij Regina Coeli kun je terecht voor een intensieve cursus Arabisch op maat.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

Training Arabisch aanvragen Stel een vraag

Je boekt pas na je intake!

Een training Arabisch bij Regina Coeli

Bij Regina Coeli leer je formeel gesproken Arabisch of direct het Arabisch dialect dat je nodig hebt. Met formeel gesproken Arabisch kun je je overal in de Arabische wereld verstaanbaar maken.

Je begint met het leren van het Arabische schrift en de klanken, die voor veel mensen compleet nieuw zijn.

Je volgt een intensief en individueel programma, aangepast aan je niveau en de specifieke doelen van je werkgebied. Na het volgen van onze basistraining Arabisch, heb je een solide basis in het Arabisch. Ben je gevorderd in de Arabische taal, dan stellen we een volledig programma op maat voor je samen.

Wanneer kun je starten?

Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli?

  • De training is volledig individueel
  • De inhoud van de training wordt op je specifieke context aangepast
  • Je krijgt les van hoogopgeleide native speakers met ruime ervaring in het verzorgen van Arabische lessen. Zij kunnen je uitstekend uitleg geven in het Nederlands en het Engels.
  • In ons instituut kun je je volledig richten op het leren van de taal
  • Je leert in korte tijd goed Arabisch spreken, zelfs in je vakjargon

Je lesprogramma

Voor je een training Arabisch gaat volgen bij Regina Coeli, voer je een intakegesprek met een taaltrainer. Tijdens dit gesprek geef je belangrijke input voor de training: Wie ben je? In welke situaties ga je het Arabisch gebruiken? Wat wil je na afloop van de training kunnen? In hoeveel uren of dagen wil je dat bereiken? Op basis van deze informatie stelt de taaltrainer een studieprogramma voor je samen met de inhoud die voor jou van belang is.

Het voordeel van individuele lessen is dat je je volledig op je doelen kunt richten, je lesinhoud helemaal aangepast kan worden aan je werkgebied en je kunt starten vanaf je huidige kennisniveau.Ik ben geïnteresseerd in een training Arabisch!

Veelgestelde vragen over Arabisch leren

Is het moeilijk om Arabisch te leren?

Arabisch is een semitische taal. Deze talen wijken qua klanken, schrift, woorden en structuur af van de Germaanse en Romaanse talen die in het westen veel gesproken worden. Je zult je er dus serieus in moeten verdiepen. Een intensief traject met veel individuele begeleiding helpt je om de taal snel en goed te leren.

Ik wil graag een specifiek Arabisch dialect leren, kan dat ook?

Ja, dat kan. Bij Regina Coeli kunnen we je diverse dialecten leren.

Ik ben een beginner. Hoe lang duurt het voor ik de taal beheers?

Uit ervaring weten we dat onze cursisten na gemiddeld zeven lesdagen een goede basis hebben opgebouwd in de taal.

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.