Cursus Arabisch

Zakelijk Arabisch leren

Arabisch leren loont. De taal wordt in 60 verschillende landen gesproken en is sinds 1973 de zesde officiële taal van de Verenigde Naties. Ook in Nederland wonen veel mensen met Arabisch als moedertaal. Wellicht wilt u Arabisch leren voor uw werk, omdat u in een Arabisch land gaat werken of omdat u Arabische relaties hebt. Wat uw motivatie ook is om Arabisch te leren, bij Regina Coeli kunt u terecht voor een intensieve cursus Arabisch op maat.

Let op: momenteel is Regina Coeli gesloten in verband met maatregelen rondom het coronavirus en verzorgen we tijdelijk geen trainingen Arabisch. U kunt wel alvast contact met ons opnemen om u te oriënteren op een taaltraining.

Training Arabisch aanvragen Stel een vraag

U boekt pas na uw intake!

Een training Arabisch bij Regina Coeli

Bij Regina Coeli leert u formeel gesproken Arabisch of direct het Arabisch dialect dat u nodig heeft. Met formeel gesproken Arabisch kunt u zich overal in de Arabische wereld verstaanbaar maken.

U begint met het leren van het Arabische schrift en de klanken, die voor veel mensen compleet nieuw zijn.

U volgt een intensief en individueel programma, aangepast aan uw niveau en de specifieke doelen van uw werkgebied. Na het volgen van onze basistraining Arabisch, heeft u een solide basis in het Arabisch. Bent u gevorderd in de Arabische taal, dan stellen we een volledig programma op maat voor u samen.

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli?

  • De training is volledig individueel
  • De inhoud van de training wordt op uw specifieke context aangepast
  • U krijgt les van hoogopgeleide native speakers met ruime ervaring in het verzorgen van Arabische lessen. Zij kunnen u uitstekend uitleg geven in het Nederlands en het Engels.
  • In ons instituut kunt u zich volledig richten op het leren van de taal
  • U leert in korte tijd goed Arabisch spreken, zelfs in uw vakjargon

Uw lesprogramma

Voor u een training Arabisch gaat volgen bij Regina Coeli, voert u een intakegesprek met een taaltrainer. Tijdens dit gesprek geeft u belangrijke input voor de training: Wie bent u? In welke situaties gaat u het Arabisch gebruiken? Wat wilt u na afloop van de training kunnen? In hoeveel uren of dagen wilt u dat bereiken? Op basis van deze informatie stelt de taaltrainer een studieprogramma voor u samen met de inhoud die voor u van belang is.

Het voordeel van individuele lessen is dat u zich volledig op uw doelen kunt richten, uw lesinhoud helemaal aangepast kan worden aan uw werkgebied en u kunt starten vanaf uw huidige kennisniveau.Ik ben geïnteresseerd in een training Arabisch!

Veelgestelde vragen over Arabisch leren

Is het moeilijk om Arabisch te leren?

Arabisch is een semitische taal. Deze talen wijken qua klanken, schrift, woorden en structuur af van de Germaanse en Romaanse talen die in het westen veel gesproken worden. U zult zich er dus serieus in moeten verdiepen. Een intensief traject met veel individuele begeleiding helpt u om de taal snel en goed te leren.

Ik wil graag een specifiek Arabisch dialect leren, kan dat ook?

Ja, dat kan. Bij Regina Coeli kunnen we u diverse dialecten leren.

Ik ben een beginner. Hoe lang duurt het voor ik de taal beheers?

Uit ervaring weten we dat onze cursisten na gemiddeld zeven lesdagen een goede basis hebben opgebouwd in de taal.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.