Cursus Italiaans

De meest persoonlijke en effectieve manier om Italiaans te leren

Wilt u Italiaans leren voor uw werk of omdat u bijvoorbeeld een tweede huis in Italië heeft? Dan is een taaltraining Italiaans bij Regina Coeli in Vught een uitstekende keuze. U leert hier in korte tijd de taal goed spreken en tegelijkertijd de Italiaanse cultuur en manier van communiceren beter begrijpen. Daarmee staat u voordat u naar Italië gaat, al met 1-0 voor.

Wat houdt een training Italiaans bij Regina Coeli in?

Bij Regina Coeli koopt u geen standaard Italiaanse cursus in. Uw taaltraining ontstaat in de lessen met uw taaltrainers. Misschien wilt u wat langer stilstaan bij een bepaald onderwerp of vindt een taaltrainer het nodig om toch nog eens terug te komen op een belangrijke regel in de Italiaanse grammatica. Natuurlijk ligt er op basis van uw doelen, wensen en niveau een programma op hoofdlijnen, maar de lessen worden ingevuld op een manier die op dat moment voor u nodig is. Dat is het voordeel van een individuele taaltraining.

Lees verder over wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Regina Coeli

  • In korte tijd spreekt u Italiaans!
  • Leer de Italiaanse taal maar ook de cultuur kennen
  • Veel ervaring met zakelijke programma's
  • U krijgt alleen les van taaltrainers uit Italië
  • Hoge mate van flexibiliteit

Een cursist over zijn taaltraining Italiaans

"De persoonlijke aandacht is een sterk punt van Language Institute Regina Coeli. De taaltrainers starten de les ogenschijnlijk blanco en laten de les ontstaan op basis van wat ik nodig hebben."

Javier Alvarez de Eerens, Manager international desk Rabobank

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Italiaans


Native taaltrainers Italiaans

De taaltrainingen Italiaans worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende delen van Italië. Bijvoorbeeld door Delia Giovanelli. Zij studeerde voor onderwijzeres, werkte als secretaresse bij een verzekeringskantoor en als verpleegkundige bij Ospedali Civili di Brescia.

Meer taaltrainers Italiaans
Native taaltrainers Italiaans

Leer Italiaans in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Italiaans op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Dit jaar is Regina Coeli de volgende weekenden geopend:

  • 21, 22 en 23 september
  • 12, 13 en 14 oktober
  • 16, 17 en 18 november
  • 14, 15 en 16 december 

Lees meer over het Language Weekend


Cursus Italiaans

De meest persoonlijke manier om Italiaans te leren


Verder leren na uw taaltraining?

Na afloop van uw taaltraining bij Regina Coeli krijgt u tips om zelfstandig verder te leren. Wilt u verder leren of uw kennis opfrissen maar niet opnieuw een uitgebreidere taaltraining boeken, kies dan voor een terugkomdag.

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees meer over de terugkomdag


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.