Cursus Italiaans

De meest persoonlijke en effectieve manier om Italiaans te leren

Italiaans leren staat op het wensenlijstje van veel mensen. Hoe fijn zou het zijn om in een restaurant in het Italiaans te kunnen bestellen? Of om zomaar op straat een praatje aan te knopen met een Italiaan? Of misschien wil je de taal leren om zakelijk het ijs te breken. Maak je Italiaanse droom waar door een training Italiaans te volgen bij Regina Coeli. Niet met een standaarcursus, maar volgens een volledig persoonlijk programma.

Wij leren je vanaf de eerste les spreken in het Italiaans, zodat je er al tijdens je volgende bezoek aan Italië profijt van hebt.

Aanmelden voor een training Italiaans Stel een vraag

Of bel met 073 - 684 87 53 (tussen 8.30 en 17.30 uur)

Waarom Regina Coeli

  • Leer Italiaans van native speakers
  • Je spreekt veel Italiaans en leert daardoor steeds makkelijker communiceren
  • Werk aan je persoonlijke doelen met behulp van een mix van privélessen, activiteiten en opdrachten

"Regina Coeli heeft mijn hoge verwachtingen, te danken aan haar uitstekende reputatie, ver overtroffen!"


Leer in korte tijd Italiaans

Als je bij Regina Coeli Italiaans gaat leren, dan stelt een taaltrainer een persoonlijk leerprogramma voor je samen op basis van je niveau en je leerdoelen. Of je nu Italiaans wil spreken omdat je het nodig hebt voor je werk of voor het leven in Italië, je leert precies wat je nodig hebt! 

Kern in het programma zijn de privélessen van native speakers. Onze taaltrainers zijn geboren en getogen in Italië. Zij inspireren en motiveren je om je verder te verdiepen in de Italiaanse taal en cultuur. Daarvoor hebben zij bijvoorbeeld allerlei nuttige en leuke oefeningen samengesteld die je vindt in ons multimediaprogramma.

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is? Bel dan tussen kantooruren met een van onze medewerkers van Client Services via 073 - 684 87 53 (bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur).

LEES MEER OVER ONZE METHODE >


Mogelijke trainingen Italiaans bij Regina Coeli

Individuele trainingen   Trainingen voor 2 of meer personen
 

 

"Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht"

Silvana Parasiliti Rantone is een van de taaltrainers Italiaans van Regina Coeli. Opgegroeid aan de voet van de Etna ontwikkelde ze haar liefde voor vreemde talen en literatuur. Die brengt ze nu met Italiaanse passie over op onze cursisten.

"Cursisten komen niet alleen naar Regina Coeli om een taal te leren. Om te communiceren met de inwoners van een land, kun je niet alleen de theorie kennen. Communicatie is veelomvattend;  je moet je leren uitdrukken in verschillende situaties en contexten, zowel verbaal als non-verbaal. Het ontwikkelen van goede communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht. Die kunnen wij geven en dat doen we met veel enthousiasme en passie.”

"Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden in het Italiaans vergt veel persoonlijke aandacht"

Italiaans leren in Vught

De taaltrainingen van Regina Coeli vinden plaats in Vught. Op de plek waar voorheen het klooster stond waaruit het taleninstituut is ontstaan, staat nu een modern pand. Hier vind je de serene rust die je helpt om tussen de privélessen door te studeren.

De trainingen Italiaans worden verzorgd door taaltrainers die geboren en getogen zijn in Italië en je niet alleen de taal leren maar ook meer vertellen over de cultuur en de omgangsvormen.


Leer vloeiend Italiaans spreken

Bel met 073 - 684 87 53 (tussen 8.30 en 17.30 uur)

Veelgestelde vragen over een training Italiaans bij Regina Coeli

Ik ben een beginner. Is een taaltraining Italiaans bij Regina Coeli iets voor mij?
Jazeker, wij kunnen je snel op weg helpen. Je zult merken dat je al vanaf de eerste les Italiaans gaat praten. Juist als beginner leer je het snelst.

Ik heb al best wat kennis van het Italiaans, maar ik vind het nog lastig om de taal te spreken. Wat adviseren jullie mij?
In al onze trainingen ligt de nadruk op het actief gebruiken van de taal. Je bent veel aan het spreken en past grammatica en nieuwe woordenschat meteen toe. Je kunt dus uit alle type trainingen kiezen. Wil je je puur richten op spreekvaardigheid, dan is een conversatietraining misschien iets voor jou.

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?
We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?
Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848753.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.