Cursus Italiaans

De meest persoonlijke en effectieve manier om Italiaans te leren

Wilt u Italiaans leren voor uw werk of omdat u bijvoorbeeld een tweede huis in Italië heeft? Dan is een taaltraining Italiaans bij Regina Coeli in Vught een uitstekende keuze. U leert hier in korte tijd de taal goed spreken en tegelijkertijd de Italiaanse cultuur en manier van communiceren beter begrijpen. Daarmee staat u voordat u naar Italië gaat, al met 1-0 voor.

Je kunt je aanmelden voor een taaltraining in Vught (vanaf 7 juni beschikbaar) en voor een online taaltraining. In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we minder cursisten tegelijk ontvangen in ons instituut en kan het zijn dat je iets langer moet wachten voor je bij ons terecht kunt. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wat houdt een training Italiaans bij Regina Coeli in?

Bij Regina Coeli koopt u geen standaard Italiaanse cursus in. Uw taaltraining ontstaat in de lessen met uw taaltrainers. Misschien wilt u wat langer stilstaan bij een bepaald onderwerp of vindt een taaltrainer het nodig om toch nog eens terug te komen op een belangrijke regel in de Italiaanse grammatica. Natuurlijk ligt er op basis van uw doelen, wensen en niveau een programma op hoofdlijnen, maar de lessen worden ingevuld op een manier die op dat moment voor u nodig is. Dat is het voordeel van een individuele taaltraining.

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli

  • In korte tijd spreekt u Italiaans!
  • Leer de Italiaanse taal en de cultuur kennen
  • Veel ervaring met zakelijke programma's
  • U krijgt alleen les van taaltrainers uit Italië
  • Hoge mate van flexibiliteit

Cursus Italiaans

Geen enkele cursist volgt exact hetzelfde programma tijdens een Italiaanse cursus. Iemand die in Italië gaat wonen, heeft immers andere communicatieve vaardigheden nodig dan iemand die zakelijk contact heeft met Italiaanse leveranciers of verkoopgesprekken moet voeren in Italië. Met een docent gaat u uw eigen cursus samenstellen. Niet alleen qua inhoud en werkwijze, maar ook qua intensiteit en tijd. We nodigen u daarom uit om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze taaltrainers.

Als u Italiaans wilt leren voor zakelijke doeleinden, dan bespreken we tijdens het adviesgesprek in welke situaties u de Italiaanse taal gaat gebruiken en wat u precies moet kunnen. Juristen leren bij ons andere woordenschat en vaardigheden dan bijvoorbeeld salesmanagers. Ook kunnen we op basis van uw informatie tijdens de training regelmatig een rollenspel doen waarin u kunt oefenen met de vaardigheden die u geleerd heeft.

Ook al komt u voor zakelijke doeleinden naar Regina Coeli, de sociale interactie met Italianen krijgt u vanzelf mee. U krijgt immers les van native speakers die u leren welke communicatiestijl u moet aanleren om succesvol te zijn bij de Italianen.

U krijgt tijdens uw cursus Italiaans bij Language Institute Regina Coeli iedere dag les van meerdere taaltrainers die u begeleiden bij het leren van de Italiaanse taal. De ene taaltrainer legt u bijvoorbeeld in de ochtend de grammatica uit, terwijl u in de middag de grammatica oefent tijdens een conversatieles met een andere taaltrainer. Doordat u veel tijd doorbrengt met de taaltrainers leert u de aard en de cultuur van de Italianen beter kennen.

Lees in de volgende tabs meer over de mogelijkheden.

Voorafgaand aan uw training stelt het team van Italiaanse taaltrainers een programma voor u samen. Daarvoor gebruiken ze de informatie uit de intake. En wellicht heeft u al een voorbereidingsprogramma gevolgd, waardoor ze u nog beter hebben leren kennen.

De programma’s die onze taaltrainers samenstellen, bestaan uit een combinatie van privélessen, zelfstudie, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u Italiaans van hoogopgeleide native speakers. Zij oefenen met u de uitspraak, verrijken uw woordenschat, verbeteren uw grammatica, geven u tips om correct en overtuigend te schrijven, doen een rollenspel met u. Het ligt er maar net aan wat uw doelen zijn.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of schrijf e-mailberichten die u ook in de praktijk zou kunnen gebruiken. Werk zelfstandig in de studie-uren en oefen met uw taaltrainer tijdens de les. Een taaltraining is dus interessant als u uzelf wilt voorbereiden op een specifiek evenement.

Zelfstudie
Tussen de privélessen door heeft u tijd nodig om de stof te bestuderen en te verwerken. Daar heeft u de ruimte voor tijdens de zelfstudieuren.

Uitgekiende multimedia
Tijdens uw training Italiaans heeft u de beschikking over ons multimediaprogramma e-Regina. Hierin kunt u zelfstandig grammatica oefenen, maar bijvoorbeeld ook inspreekoefeningen doen en vervolgens uw uitspraak vergelijken met die van een native speaker.

Uw persoonlijke doelen
De eenvoudigste manier om het resultaat van uw training te meten, is door te bepalen of u uw persoonlijke doelen heeft behaald. Als het uw doel was om u in het sociale leven in Italië te kunnen redden en dat kunt u aan het eind van de training, dan bent u geslaagd!

Score op basis van ERK
Uw team van taaltrainers beoordeelt u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een beheersingsniveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ervaar hoe prettig het is om u even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en u te concentreren op het leren van de Italiaanse taal. U wordt volledig verzorgd en uw team van taaltrainers heeft de volledige aandacht voor u. Naast uw zelfvertrouwen in een vreemde taal, breidt u ook uw netwerk uit met de mensen die u ontmoet tijdens uw taaltraining.

 

Ons instituut is bekend om de intensieve individuele taaltraining, de training die ook wel bekend staat als de week naar de Nonnen. Maar er is veel meer mogelijk! We zetten een aantal veelgevraagde trainingen op een rij. Hieruit kunt u een combinatie maken die het best bij u past. Heeft u een ander verzoek, dan is dat ook mogelijk!

Voorbereidingsprogramma
Ter voorbereiding op een intensieve taaltraining in ons instituut kunt u een lesprogramma van een halve of een hele dag volgen om alvast een start te maken, uw kennis op te frissen of juist kennis te maken met de taal.

Intensieve individuele taaltraining
Concentreer u gedurende vijf intensieve dagen op de Italiaanse taal. Bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag of verspreid over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist korter maken. Lees meer...

Terugkomdag
Als u de Italiaanse taal in de praktijk gaat brengen, merkt u vanzelf waar u nog tegenaan loopt. Tijdens een terugkomdag frist u uw kennis op en kunt u de taaltrainer vragen stellen. Lees meer...

Language Weekend
Verdiep u van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de Italiaanse taal. Natuurlijk ook op basis van een persoonlijk programma. Lees meer...

Incompanytraining
We kunnen een cursus Italiaans ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Lees meer...

Teamtraining
Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Het is een optie om aan de teamtraining een aantal privélessen toe te voegen. Lees meer...

Online lessen
Wilt u op korte termijn een uurtje spreken met een taaltrainer, boek dan een online les. Lees meer...

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.

Een cursist over zijn taaltraining Italiaans

"De persoonlijke aandacht is een sterk punt van Language Institute Regina Coeli. De taaltrainers starten de les ogenschijnlijk blanco en laten de les ontstaan op basis van wat ik nodig hebben."

Javier Alvarez de Eerens, Manager international desk Rabobank

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Italiaans

Methode Regina Coeli

Het succes van onze taaltrainingen danken wij aan onze beproefde methode. De kern van de methode is dat u een persoonlijk programma krijgt dat u raakt en boeit. Daarnaast wordt u begeleid door meerdere native speakers en verblijft u in een omgeving waarin u tot rust komt en u zich volledig kunt richten op het leren van de taal. 

Lees meer over de methode
Vier privélessen per dag
U verblijft in een rustige omgeving. Hier is alle ruimte voor het leren van Italiaans.
Tussen de lessen oefent u, bijvoorbeeld met uw uitspraak of de toepassing van de grammatica.

Native taaltrainers Italiaans

De taaltrainingen Italiaans worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende delen van Italië. Bijvoorbeeld door Delia Giovanelli. Zij studeerde voor onderwijzeres, werkte als secretaresse bij een verzekeringskantoor en als verpleegkundige bij Ospedali Civili di Brescia.

Meer taaltrainers Italiaans
Native taaltrainers Italiaans


Cursus Italiaans

De meest persoonlijke manier om Italiaans te leren


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.