Cursus Italiaans

De meest persoonlijke en effectieve manier om Italiaans te leren

Italiaans leren staat op het wensenlijstje van veel mensen. Maak die droom waar door een training Italiaans te volgen bij Regina Coeli. Wij leren je vanaf de eerste les spreken in het Italiaans, zodat je er al tijdens je volgende bezoek aan Italië profijt van hebt.

Ook nu kun je ontspannen en veilig een taaltraining volgen bij Regina Coeli. Meer informatie daarover lees je in ons coronaprotocol.

De kracht van persoonlijke aandacht

Als je bij Regina Coeli Italiaans gaat leren, dan stelt een taaltrainer een persoonlijk leerprogramma voor je samen op basis van je niveau en je leerdoelen. Of je nu Italiaans wil spreken omdat je het nodig hebt voor je werk of voor het leven in Italië, je leert precies wat je nodig hebt!

Kern in het programma zijn de privélessen van native speakers. Onze taaltrainers zijn geboren en getogen in Italië. Zij inspireren en motiveren je om je verder te verdiepen in de Italiaanse taal en cultuur. Daarvoor hebben zij bijvoorbeeld allerlei nuttige en leuke oefeningen samengesteld die je vindt in ons multimediaprogramma. Lees meer over onze methode >

In ons instituut kun je je volledig concentreren op het leren van de taal. Door die focus in combinatie met ontspanning en goed gezelschap van andere interessante cursisten, kom je in een flow, die jou helpt om een goed resultaat te bereiken.

Waarom Regina Coeli

  • Je start direct met spreken in het Italiaans.
  • Je leert precies wat jij nodig hebt
  • Alle taaltrainers zijn native speaker
  • Je wordt volledig verzorgd in ons instituut
  • We zijn de specialist in zakelijk Italiaans

Welke training Italiaans wil je?

Veel cursisten kiezen voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining Italiaans. Maar er is meer mogelijk, bijvoorbeeld online. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Italiaanse taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Italiaans voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisaties

Een cursist over zijn taaltraining Italiaans

"De persoonlijke aandacht is een sterk punt van Language Institute Regina Coeli. De taaltrainers starten de les ogenschijnlijk blanco en laten de les ontstaan op basis van wat ik nodig hebben."

Javier Alvarez de Eerens, Manager international desk Rabobank

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Italiaans

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of ben je misschien geïnteresseerd in een taaltraining Italiaans? Neem dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt je vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Je investering voor een taaltraining Italiaans
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Native taaltrainers Italiaans

De taaltrainingen Italiaans worden verzorgd door een team van taaltrainers uit verschillende delen van Italië. Bijvoorbeeld door Delia Giovanelli. Zij studeerde voor onderwijzeres, werkte als secretaresse bij een verzekeringskantoor en als verpleegkundige bij Ospedali Civili di Brescia.

Meer taaltrainers Italiaans
Native taaltrainers Italiaans


Cursus Italiaans

De meest persoonlijke manier om Italiaans te leren


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.