Cursus Chinees

Leer de taal en de gebruiken

Chinees leren is geen onmogelijke opgave. Bij Language Institute Regina Coeli leert u in korte tijd Mandarijn, zodat u zich in het dagelijks leven in China en Taiwan kunt redden. U leert de taal en de (zakelijke) cultuur tijdens de lessen van onze taaltrainers Chinees. Naast een training Mandarijn kunt u bij Regina Coeli terecht voor een korte cultuur- en taaltraining Chinees.

Wat houdt een training Chinees bij Regina Coeli in?

Of u nu een beginner bent of het Mandarijn al redelijk spreekt, bij Regina Coeli volgt u een training Chinees op uw niveau. Het accent ligt op het spreken en verstaan van de taal, omdat u dat in de praktijk het meest nodig zult hebben. Met de verschillende tonen en klanken is dat nog een hele kunst! U kunt bij Regina Coeli ook terecht voor een compacte cultuur- en taaltraining Chinees. Hiermee bent u snel op de hoogte van de gebruiken en leert u de belangrijkste woorden kennen.

Lees verder over de training Chinees.

Waarom Regina Coeli

  • efficiënt programma om Chinees te leren verstaan en spreken
  • uitgebreide persoonlijke begeleiding
  • lessen van native speakers uit China en Taiwan
  • het pinyin helpt u om de taal zelf verder te leren

Cultuur- en taaltraining Chinees

Als u van plan bent om zaken te gaan doen in China of Taiwan, dan is het wellicht niet uw eerste prioriteit om vloeiend Mandarijn te leren spreken. Eerst maar eens zien of u een goede start kunt maken in China voordat u investeert in taalkennis. Om die reden verzorgt Regina Coeli een korte cultuur- en taaltraining Chinees, waarmee u veel inzicht krijgt in de cultuur en een beetje taal leert om het ijs te kunnen breken.

Lees meer

Een cursist over zijn taaltraining Chinees

"Wat ik zeer waardevol vond waren de gesprekken met de taaltrainers over cultuur, hun achtergrond en persoonlijke ervaring met zowel de Nederlandse als de Chinese cultuur."

Lees de volledige referentie
Een cursist over zijn taaltraining Chinees

Native taaltrainers Chinees

De taaltrainingen Chinee worden verzorgd door een team van taaltrainers uit China en Taiwan. Bijvoorbeeld door Lori Tseng Crevecoeur uit Taiwan. Zij studeerde economie en bedrijfskunde en deed veel ervaring op in internationale bedrijven in Nederland. Daarna woonde ze een tijd als expat in China.

Meer taaltrainers Chinees
Native taaltrainers Chinees

Leer Chinees in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Chinees op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Dit jaar is Regina Coeli de volgende weekenden geopend:

  • 21, 22 en 23 september
  • 12, 13 en 14 oktober
  • 16, 17 en 18 november
  • 14, 15 en 16 december 

Lees meer over het Language Weekend


Cursus Chinees

Leer de taal en de gebruiken


Verder leren na uw taaltraining?

Na afloop van uw taaltraining bij Regina Coeli krijgt u tips om zelfstandig verder te leren. Wilt u verder leren of uw kennis opfrissen maar niet opnieuw een uitgebreidere taaltraining boeken, kies dan voor een terugkomdag. 

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees meer over de terugkomdag


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.