Over Language Institute Regina Coeli

De Nonnen van Vught

Het leren van een taal is veel meer dan het verstaan van de ander. Al sinds onze oprichting in 1963 geloven wij dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Language Institute Regina Coeli biedt taaltrainingen aan op internationaal topniveau. De basis voor onze lesmethode werd gelegd door de Kanunnikessen van de Heilige Augustinus, de zusters van Regina Coeli. Beter bekend als ‘de Nonnen van Vught’.

Onze taaltrainers zijn native speakers en worden gedreven door de passie om anderen hun moedertaal te leren. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze lesmethode verder te verbeteren. Bovendien kennen ze als geen ander de culturele context waarin jij actief bent en helpen ze je om zelfverzekerder en vrijer te worden in je internationale communicatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het best in staat bent nieuwe dingen te leren als het je persoonlijk raakt en boeit. Ongestoord, met aandacht, in een afwisselend ritme. Daarom werk je in ons instituut in de bossen van Vught toegewijd aan je taalontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en authenticiteit. Met als basis de bewezen principes van rust, reinheid, regelmaat en ruimte.


De Nonnen van Vught

Language Institute Regina Coeli is opgericht door de Zusters Kanunnikessen van de Heilige Augustinus in Vught. Zij maakten deel uit van een internationale onderwijscongregatie. Vanzelfsprekend stonden zij open voor andere culturen en talen. Met overtuiging zetten zij zich in om mensen te helpen nieuwe talen te leren.  Zij legden zo het fundament voor de Regina Coeli methode die ten grondslag ligt aan alle taaltrainingen die we bieden.

Lees verder

Werken bij Regina Coeli

Voor een uitdagende baan in de wereld van talen ben je bij Regina Coeli aan het juiste adres. Wij geven dagelijks les aan cursisten die in korte tijd een taal onder de knie willen krijgen. Dat doen we met een team van zo’n 250 medewerkers in ons taleninstituut in Vught.

Iedere medewerker van Regina Coeli draagt bij aan het resultaat van onze cursisten. Of je nu taallessen geeft, de leskamers brandschoon houdt of een lekkere cappuccino maakt voor de cursisten.

Lees verder

Onze locatie

Je taaltraining vindt plaats in ons instituut aan de rand van de Brabantse plaats Vught. In deze rustige omgeving kun je je afzonderen om je volledig te richten op het leren van de taal. Ons moderne pand bevat allerlei faciliteiten om volledig verzorgd en ontspannen te kunnen verblijven en studeren.

Lees verder

Gastenverblijf Eikenheuvel

Gastenverblijf Eikenheuvel is onderdeel van Language Institute Regina Coeli. Als je een volledige onderdompeling in de taal wilt ervaren, kun je hier tijdens je taaltraining aaneengesloten verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag.

Lees verder

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.