Over Language Institute Regina Coeli

De Nonnen van Vught

Het leren van een taal is veel meer dan het verstaan van de ander. Al sinds onze oprichting in 1963 geloven wij dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Language Institute Regina Coeli biedt taaltrainingen aan op internationaal topniveau. De basis voor onze lesmethode werd gelegd door de Kanunnikessen van de Heilige Augustinus, de zusters van Regina Coeli. Beter bekend als ‘de Nonnen van Vught’.

Onze taaltrainers zijn native speakers en worden gedreven door de passie om anderen hun moedertaal te leren. Ze zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze lesmethode verder te verbeteren. Bovendien kennen ze als geen ander de culturele context waarin u actief bent en helpen ze u om zelfverzekerder en vrijer te worden in uw internationale communicatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat u het best in staat bent nieuwe dingen te leren als het u persoonlijk raakt en boeit. Ongestoord, met aandacht, in een afwisselend ritme. Daarom werkt u in ons instituut in de bossen van Vught toegewijd aan uw taalontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en authenticiteit. Met als basis de bewezen principes van rust, reinheid, regelmaat en ruimte.


De Nonnen van Vught

Language Institute Regina Coeli is opgericht door de Zusters Kanunnikessen van de Heilige Augustinus in Vught. Zij maakten deel uit van een internationale onderwijscongregatie. Vanzelfsprekend stonden zij open voor andere culturen en talen. Met overtuiging zetten zij zich in om mensen te helpen nieuwe talen te leren.  Zij legden zo het fundament voor de Regina Coeli methode die ten grondslag ligt aan alle taaltrainingen die we bieden.

Lees verder

Onze locatie

Uw taaltraining vindt plaats in ons instituut aan de rand van de Brabantse plaats Vught. In deze rustige omgeving kunt u zich afzonderen om u volledig te richten op het leren van de taal. Ons moderne pand bevat allerlei faciliteiten om volledig verzorgd en ontspannen te kunnen verblijven en studeren.

Lees verder

Gastenverblijf Eikenheuvel

Gastenverblijf Eikenheuvel is onderdeel van Language Institute Regina Coeli. Als u een volledige onderdompeling in de taal wilt ervaren, kunt u hier tijdens uw taaltraining aaneengesloten verblijven van zondagavond tot en met vrijdagmiddag.

Lees verder

Werken bij Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli is een smeltkroes van culturen. Onze taaltrainers zijn afkomstig uit acht taalgebieden. Het corps van taaltrainers van Regina Coeli bestaat uit ongeveer twintig verschillende nationaliteiten.

We zijn regelmatig op zoek naar taaltrainers (native speakers). Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt u ons een open sollicitatie sturen. Op dit moment hebben we een vacature voor taaltrainers Russisch.


De directie van Language Institute Regina Coeli

Harm Jan Bouwknegt

Harm Jan Bouwknegt

Managing Director
Esther van Berkel

Esther van Berkel

Director of Studies
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.