Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het Duits

Voor zakendoen in Duitsland is kennis van de Duitse taal een belangrijke succesfactor. Wilt u professioneel overkomen als u een vakinhoudelijk gesprek voert in het Duits? Deelnemen aan een Duitse beurs? Met Duitse collega’s overleggen of nieuwe contacten leggen in Duitsland? Wat uw doel ook is, met een cursus Duits bij Language Institute Regina Coeli leert u precies de vaardigheden die u nodig heeft in uw situatie.

Een training Duits bij Regina Coeli

Regina Coeli biedt cursussen Duits aan die volledig op maat zijn samengesteld. U wordt bovendien individueel getraind. Tijdens de training werkt u aan de vaardigheden die voor u van belang zijn. U oefent met privétrainers gesprekken die aansluiten bij uw dagelijkse praktijk. Of u nu al redelijk Duits spreekt en professioneler wilt overkomen, of eindelijk eens echt Duits wilt leren spreken in plaats van alleen het opdreunen van rijtjes met naamvallen en voorzetsels.

Lees verder over wat u van ons kunt verwachten.

Waarom Regina Coeli

  • Lessen gebaseerd op uw dagelijkse praktijk
  • Hoogopgeleide native speakers verdiepen zich in uw situatie
  • Aandacht voor uw persoonlijke communicatiestijl
  • Vergroot uw zelfvertrouwen

Een cursist over haar taaltraining Duits

"Het instituut is echt heel professioneel: dat zit ‘m in de details.Ik heb mezelf deze training cadeau gedaan en het voelt ook echt als een cadeautje!”

Yellie Alkema, directeur SYARK green concepts

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Duits


Test uw kennis

Herkent u de 'falsche Freunde'?


Native taaltrainers Duits

De taaltrainingen Duits worden verzorgd door een team van taaltrainers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Bijvoorbeeld door Nora Gerritzen uit Duitsland. Zij studeerde politieke wetenschappen, Duits, Italiaans en muziek en werkte in Brussel en Luxemburg voordat ze naar Nederland kwam.

Meer taaltrainers Duits
Native taaltrainers Duits

Leer Duits in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Duits op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Dit jaar is Regina Coeli de volgende weekenden geopend:

  • 21, 22 en 23 september
  • 12, 13 en 14 oktober
  • 16, 17 en 18 november
  • 14, 15 en 16 december 

Lees meer over het Language Weekend


Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het Duits


Verder leren na uw taaltraining?

Na afloop van uw taaltraining bij Regina Coeli krijgt u tips om zelfstandig verder te leren. Wilt u verder leren of uw kennis opfrissen maar niet opnieuw een uitgebreidere taaltraining boeken, kies dan voor een terugkomdag.

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Lees meer over de terugkomdag


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.