Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het Duits

Voor zakendoen in Duitsland is kennis van de Duitse taal een belangrijke succesfactor. Wilt u professioneel overkomen als u een vakinhoudelijk gesprek voert in het Duits? Deelnemen aan een Duitse beurs? Met Duitse collega’s overleggen of nieuwe contacten leggen in Duitsland? Wat uw doel ook is, met een cursus Duits bij Language Institute Regina Coeli leert u precies de vaardigheden die u nodig heeft in uw situatie.

Een training Duits bij Regina Coeli

Wilt u net zo ontspannen kunnen spreken in het Duits als in het Nederlands? Laat u bijspijkeren, corrigeren en inspireren door de taaltrainers van Regina Coeli. Oefen tijdens de lessen situaties uit uw eigen praktijk, zodat u na uw training Duits betere gesprekken kunt voeren met uw Duitse klanten, leveranciers of collega's. 

U kunt een intensief programma van meerdere dagen volgen, maar ook een korte training. Volg het programma individueel of met een of meerdere collega's. We stippelen graag met u samen de ideale trainingsroute uit!

Wanneer kunt u starten?

Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons 073-6848790 of vul het contactformulier in.

Waarom Regina Coeli

  • U leert met zelfvertrouwen communiceren in het Duits
  • Door het intensieve programma boekt u al in een aantal dagen veel vooruitgang
  • U krijgt privélessen van native speakers
  • Train de situaties die u in de praktijk tegenkomt
  • Oefen ook in virtual reality

Cursus Duits

We stellen op basis van uw wensen een training Duits voor u samen. We maken een inschatting van het aantal lesdagen dat u nodig zult hebben om uw doel te bereiken. Daarnaast brengen we samen met u in kaart binnen welke context u Duits gaat spreken en maken we een indeling van de verschillende lesonderdelen. 

Les van een team taaltrainers
Tijdens uw training Duits werkt u met een team van taaltrainers aan uw persoonlijke doelen. Veel cursisten krijgen dagelijks privéles van vier verschillende taaltrainers. Heeft u een heel specialistisch doel of vakgebied of wilt u op hoog niveau aan veel vaardigheden werken, dan heeft u misschien twee taaltrainers. Op die manier kunt u heel gericht gecoacht worden.

Praktische benadering van de taal
Regina Coeli kiest niet voor een theoretische benadering van de taal: u past de Duitse grammatica en vocabulaire direct toe in uw eigen praktijksituaties. Natuurlijk staat u wel eens stil bij de grammatica, maar dan alleen om het direct weer te kunnen toepassen.

Persoonlijke communicatiestijl
Tijdens de lessen helpen de taaltrainers u met het ontwikkelen van een persoonlijke communicatiestijl in het Duits. In een vreemde taal zult u uw stijl immers moeten aanpassen om effectief te kunnen zijn. Met welke stijl zorgt u ervoor dat uw expertise ook gewaardeerd wordt door de Duitsers? Zowel de culturele aspecten van de taal als de invloed daarvan op communicatie krijgt u mee in de privélessen Duits.

Lees in de volgende tabs wat de mogelijkheden zijn.

U volgt een training Duits met een individueel maatwerkprogramma. Het is gebaseerd op uw doelen, uw niveau, uw context, uw leerstijl, de gewenste intensiteit van het programma en uw andere wensen. Uw programma kan bestaan uit een combinatie van privélessen, zelfstudie, multimediaoefeningen en het uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten.

Privélessen van native speakers
Tijdens privélessen leert u Duits van hoogopgeleide native speakers. Zij oefenen met u de uitspraak, verrijken uw woordenschat, verbeteren uw grammatica, geven u tips om correct en overtuigend te schrijven, doen een rollenspel met u. Het ligt er maar net aan wat uw doelen zijn.

Tijdens de privélessen kan een taaltrainer virtual reality inzetten om een specifieke situatie met u te oefenen. Heeft uw organisatie zelf VR-materiaal of 360 graden foto's, noem dat dan vooral tijdens uw intake. 

Zelfstudie
Tussen de privélessen door heeft u tijd nodig om de stof te bestuderen en te verwerken. Daar heeft u de ruimte voor tijdens de zelfstudieuren.

Uitgekiende multimedia
Tijdens uw training Duits heeft u de beschikking over ons multimediaprogramma e-Regina. Hierin kunt u zelfstandig grammatica oefenen, maar bijvoorbeeld ook inspreekoefeningen doen en vervolgens uw uitspraak vergelijken met die van een native speaker.

Praktijkgerichte opdrachten
Werk tijdens uw training aan een eigen presentatie, uw salespitch of een aantal documenten die u in de praktijk kunt gaan gebruiken.

Uw persoonlijke doelen
De eenvoudigste manier om het resultaat van uw training te meten, is door te bepalen of u uw persoonlijke doelen heeft behaald. Als het uw doel was om uw bedrijf goed te kunnen presenteren in het Duits en dat kunt u aan het eind van de training, dan bent u geslaagd!

Score op basis van ERK
Uw team van taaltrainers beoordeelt u aan het eind van de training op basis van het ERK. Dit is de Europese norm waarmee een niveau in een vreemde taal wordt weergegeven. Voor iedere specifieke vaardigheid, zoals schrijven en spreken, ontvangt u een score.  

Een onvergetelijke ervaring
Een taaltraining bij Regina Coeli is een ervaring die u nog lang zal bijblijven. Ervaar hoe prettig het is om u even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en u te concentreren op het leren van de Duitse taal. U wordt volledig verzorgd en uw team van taaltrainers heeft de volledige aandacht voor u. Naast uw zelfvertrouwen in een vreemde taal, breidt u ook uw netwerk uit met de mensen die u ontmoet tijdens uw taaltraining.

Ons instituut is bekend om de intensieve individuele taaltraining, de training die ook wel bekend staat als de week naar de Nonnen. Maar er is veel meer mogelijk! We zetten een aantal veelgevraagde trainingen op een rij. Hieruit kunt u een combinatie maken die het best bij u past. Heeft u een ander verzoek, dan is dat ook mogelijk!

Intensieve individuele taaltraining
Concentreer u gedurende vijf intensieve dagen op de Duitse taal. Bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag of verspreid over meerdere weken. U kunt de training uitbreiden met een aantal dagen of juist korter maken. Lees meer...

Terugkomdag
Als u de Duitse taal in de praktijk gaat brengen, merkt u vanzelf waar u nog tegenaan loopt. Tijdens een terugkomdag frist u uw kennis op en kunt u de taaltrainer vragen stellen. Lees meer...

Online lessen
Wilt u op korte termijn een uurtje spreken met een taaltrainer, boek dan een online les. Lees meer...

Language Weekend
Verdiep u van vrijdagavond tot en met zondagmiddag in de Duitse taal. Natuurlijk ook op basis van een persoonlijk programma. Lees meer...

Incompanytraining
We kunnen een cursus Duits ook incompany voor u verzorgen. Een taaltrainer komt naar u toe om een medewerker of een groep medewerkers te trainen. Lees meer...

Teamtraining
Wilt u dat uw medewerkers als groep les krijgen in een intensief programma, dan kunnen we een teamtraining op maat samenstellen die in ons instituut in Vught plaatsvindt. Het is een optie om aan de teamtraining een aantal privélessen toe te voegen. Lees meer...

Iedere taaltraining bij Regina Coeli wordt op maat samengesteld. U ontvangt voorafgaand aan uw training een persoonlijke offerte.

Voor een indicatie van de investering voor uw taaltraining kunt u de tarievenpagina raadplegen.

Een cursist over haar taaltraining Duits

"Het instituut is echt heel professioneel: dat zit ‘m in de details.Ik heb mezelf deze training cadeau gedaan en het voelt ook echt als een cadeautje!”

Yellie Alkema, directeur SYARK green concepts

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Duits

Methode Regina Coeli

Het succes van onze taaltrainingen danken wij aan onze beproefde methode. De kern van de methode is dat u een persoonlijk programma krijgt dat u raakt en boeit. Daarnaast wordt u begeleid door meerdere native speakers en verblijft u in een omgeving waarin u tot rust komt en u zich volledig kunt richten op het leren van de taal. 

Privélessen van native taaltrainers
Een rustgevende omgeving
Een uitgekiende mix van privélessen en zelfstudie
Aandacht voor taal, cultuur en stijl


Leer Duits in het weekend

Volg gedurende een weekend een intensieve individuele taaltraining Duits op maat met een actief sociaal programma in uw doeltaal en verblijf in onze luxe accommodatie. Op zondagavond keert u met hernieuwde energie en kennis huiswaarts.

Lees meer over het Language Weekend Duits


Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het DuitsBlijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.