Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het Duits

Duits spreken zorgt ervoor dat het zakendoen in Duitsland een stuk gesmeerder verloopt. Hoe prettig zou het zijn om in het Duits net zo vlot een telefoongesprek te kunnen voeren als in het Nederlands? Of om snel een e-mail te typen naar een Duitse leverancier. Een presentatie geven aan een nieuwe klant? Leer beter Duits bij de Nonnen van Vught en u draait uw hand er niet meer voor om!

Let op: momenteel is Regina Coeli gesloten in verband met maatregelen rondom het coronavirus. Wilt u op korte termijn Duits leren, dan kunt u nu starten met blended learning. U profiteert tijdelijk van een gereduceerd tarief voor deze training.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Bij Regina Coeli kunt u Duits leren op een manier die volledig bij u past. U volgt een programma dat onze taaltrainers speciaal voor u samenstellen op basis van een uitgebreide intake. Niet alleen de inhoud van de lessen, maar ook de vorm, de tijdsduur en de keuze van het team van taaltrainers is op u afgestemd.

Tijdens uw training staat een team van taaltrainers Duits voor u klaar om er samen met u voor te zorgen dat u uw leerdoelen behaalt. U krijgt privélessen en opdrachten die passen bij uw leerdoelen. In de omgang met uw taaltrainers krijgt u bovendien meer gevoel bij de Duitse manier van werken en leert u over uw persoonlijke effectiviteit.

LEES MEER OVER ONZE AANPAK >

De succesformule van Regina Coeli

  • Deskundige taaltrainers (alleen native speakers Duits)
  • Privélessen afgewisseld met persoonlijke opdrachten
  • U werkt aan uw persoonlijke stijl in het Duits
  • Volledige verzorging tijdens uw training
  • U studeert geen taal, u leert communiceren in de taal

Welke training Duits wilt u?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining Duits. Maar er is meer mogelijk. Wat uw wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Duitse taal, wij denken graag met u mee.

Aanbod voor organisaties

Zoekt u een taaltraining Duits voor meerdere medewerkers van uw organisatie? Bekijkt u dan ook ons aanbod voor organisaties

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 

Een cursist over haar taaltraining Duits

"Het instituut is echt heel professioneel: dat zit ‘m in de details. Ik heb mezelf deze training cadeau gedaan en het voelt ook echt als een cadeautje!”

Yellie Alkema, directeur SYARK green concepts

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Duits

Kunnen we u helpen?

Heeft u vragen of bent u misschien geïnteresseerd in een taaltraining Duits? Neemt u dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt uw vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kunt u binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van uw vraag en onze beschikbaarheid. Wilt u weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Uw investering voor een taaltraining Duits
Na uw intakegesprek ontvangt u een persoonlijke offerte van ons. U vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.