Cursus Duits

Leer effectief en overtuigend Duits spreken

Met een taaltraining Duits bij Regina Coeli verbeter je snel je spreekvaardigheid in het Duits. Tijdens je training volg je één-op-één lessen van taaltrainers. Daarin leer je het Duitse vakjargon dat jij in jouw functie nodig hebt en krijg je meer inzicht in de Duitse zakelijke cultuur.

Een intensieve training Duits bij Regina Coeli betekent meerdere dagen volledige focus op het Duits zonder externe afleiding. Het rendeert om enkele dagen te investeren in het verfijnen van je Duitse spreekvaardigheid.

Meld je aan voor een training Duits Download brochure

Voer een vrijblijvend intakegesprek voor je definitief boekt

 

 

Jouw unieke Duitse taaltraining

Jij bent uniek. Als persoon. Maar ook als cursist. Er is niemand anders met hetzelfde beroep, die exact hetzelfde niveau heeft, in exact dezelfde situaties als jij Duits gaat spreken en dezelfde leerstijl heeft. Daarom stellen wij specifiek voor jou een gepersonaliseerde Duitse taaltraining samen, volledig gericht op jouw behoeften.

Onze aanpak begint met een grondige intake. We leren je graag beter kennen, zodat je taaltrainers zich kunnen verdiepen in jouw situatie. Veel cursisten zeggen dat ze nog nooit zo veel maatwerk hebben ervaren als bij Regina Coeli.

Of je nu een presentatie aan een Duitse klant wilt geven, beter en sneller e-mails wilt leren schrijven of vlotter een telefoongesprek wilt voeren, je kunt het allemaal integreren in je training. Je oefent volop met praktijksituaties, zodat je na je training direct aan de slag kunt in het Duits.

Kern in onze methode:

  • Eén-op-één lessen met moedertaalsprekers aangevuld met zelfstudie
  • Taal en cultuur gaan hand in hand
  • Een volledig verzorgd verblijf, zodat jij je volledig kunt concentreren op de taal

Op maat gemaakt

Flexibele startdata voor jouw training Duits

Je training Duits kan perfect aansluiten bij jouw agenda. We adviseren om minimaal acht weken van tevoren te boeken. Je kunt telefonisch een optie nemen of direct boeken. Op datzelfde moment maak je een afspraak voor een intake met een taaltrainer.

Om in een flow te komen, plan je de lesdagen direct achter elkaar. Lukt dat niet in je agenda, dan kunnen we de training ook verdelen over meerdere weken.

Stel je persoonlijke doelen vast tijdens de intake

Een aantal weken voor je training voer je een intakegesprek met een taaltrainer Duits. Dat doen we meestal via Microsoft Teams. Wil je liever een gesprek op onze locatie in Vught? Dat kan ook.

Tijdens de intake stel je je persoonlijke leerdoelen vast met de taaltrainer. Een deel van de intake vindt plaats in het Duits zodat de taaltrainer zich een indruk kan vormen van jouw huidige niveau. Daarnaast heb je de kans om al jouw vragen te stellen over de training.

Overnachten bij Regina Coeli of een nabijgelegen hotel

De trainingsdagen bij Regina Coeli zijn lang. Veel cursisten kiezen er dan ook voor om bij Regina Coeli te overnachten. Ook als ons gastenverblijf volgeboekt is, zorgen we voor accommodatie en bieden we een handige shuttle-service tussen het hotel en Regina Coeli.

Intensieve trainingsdagen

De lessen zijn van 8.20 tot 17.35 uur. Aan het begin van de training ontvang je een persoonlijk lesprogramma met jouw rooster en jouw team taaltrainers. Naast je individuele lessen neem je deel aan een aantal groepsactiviteiten zoals een Meet & Greet met cursisten en taaltafels met een taaltrainer.

All-inclusive verblijf

Je verblijf bij Regina Coeli is all-inclusive. Dat betekent dat lunch, diner, koffie, thee en snacks zijn inbegrepen. Onze keuken houdt graag rekening met eventuele dieetwensen.


Ervaring van een cursist

We volgden cursist Roos van der Maarel tijdens haar taaltraining Duits. Ze vertelt waarom ze een taaltraining Duits volgt en hoe het haar bij Regina Coeli bevalt.

"Ik ben sinds vier maanden bij een Duits bedrijf aan het werk. Het bedrijf is in Nederland en een veel communicatie is in het Engels. Maar kleine conversaties gaan vaak toch snel even in het Duits. En dan merk ik dat ik continu moet vragen om vertalingen omdat ik de taal niet spreek."


Welke training past bij jou?

Regina Coeli staat bekend om ‘de week naar de Nonnen’. Maar er is veel meer mogelijk. We geven namelijk altijd een persoonlijke training en kunnen die volledig op jouw maat toesnijden. 

We hebben ook een speciaal aanbod voor organisaties (teamtrainingen en incompanytrainingen) en voor jongeren.


Waarom kies je voor een training Duits bij Regina Coeli?

VOLLEDIG PERSOONLIJK PROGRAMMA

Je volgt een op maat gemaakt programma dat precies aansluit op jouw behoeften en  jouw manier van leren.

 

FOCUS OP DE TAAL 

Dompel je onder in de Duitse taal en cultuur. Sluit je af van de buitenwereld. Wij regelen de rest.

 

GERICHTE VOORUITGANG

Leer specifiek wat jouw professionele context vereist, zodat je na je training effectief kunt communiceren in jouw dagelijkse praktijk.


Leer overtuigend Duits spreken

 

 

Veelgestelde vragen over een training zakelijk Duits bij Regina Coeli

Hoe ziet mijn lesprogramma eruit?

Je volgt lesdagen met vier privélessen per dag, afgewisseld met zelfstudie en het uitwerken van opdrachten. Je programma wordt aangevuld met een aantal groepsactiviteiten en taaltafels. De inhoud van je lesprogramma wordt op maat samengesteld.

Hoe maken jullie mijn training op maat?

Je lesprogramma wordt samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen. Die bespreek je tijdens een intake, waarna de taaltrainers een programma voor je samenstellen. Ook verdiepen de taaltrainers zich helemaal in jouw situatie zodat ze de lessen zo waardevol mogelijk voor jou kunnen maken.

Hoe lang duurt de training?

Veel cursisten volgen een training van maandag t/m vrijdag (de week). Anderen kiezen juist voor een weekend. Het is ook mogelijk om meer of minder dagen training te volgen.

Kan ik ook een training volgen in een groep? 

Wij verzorgen teamtrainingen en incompanytrainingen voor bedrijven. Bekijk hiervoor ons aanbod voor organisaties.

Kan ik in een week Duits leren?

In een week kun je een heleboel leren. We horen zelfs van cursisten dat ze in vijf dagen meer geleerd hebben dan in jaren op school. Dat komt doordat je heel gericht leert en een intensief programma volgt.

Vinden de lessen plaats in een klooster?

Ons huidige pand is gebouwd op het terrein van het voormalige klooster. Het is een modern pand waarin rekening wordt gehouden met ruimte en rust. De meeste cursisten volgen hier hun taaltraining.

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?

We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?

Voor een training Duits kun je meestal al op korte termijn terecht bij Regina Coeli. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoeveel kost een training Duits?

De prijzen voor een trainingsweek en een weekend in ons instituut vind je op onze tarievenpagina

 

brochure

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`