Cursus Duits voor professionals

Leer effectief en overtuigend Duits spreken

Duits is naast Engels en Nederlands de belangrijkste taal voor Nederlandse bedrijven. Is je Duits nog niet op het niveau dat je zelfverzekerd een zakelijk gesprek kunt voeren, dan loont het om te investeren in een goede taaltraining. 

Wij helpen jou graag om al op korte termijn het Duits te beheersen!  

  • privélessen van native speakers
  • ervaar een onderdompeling in het Duits
  • met een volledig persoonlijk lesprogramma
  • op prachtige locatie
  • voor, tijdens en na je training oefen je in onze online omgeving

 

 

 

Persoonlijke training Duits

Jij bent uniek. Als persoon. Maar ook als cursist. Er is niemand anders met hetzelfde beroep, die exact hetzelfde niveau heeft, in exact dezelfde situaties als jij Duits gaat spreken en dezelfde leerstijl heeft. Daarom stellen we speciaal voor jou een persoonlijke training Duits samen. Op die manier maken wij je training zo doelgericht mogelijk.

Tijdens een intake leren we je graag beter kennen, zodat je taaltrainers zich kunnen verdiepen in jouw situatie. En dat gaat ver. Veel cursisten zeggen dat ze nog nooit zo veel maatwerk hebben ervaren als bij Regina Coeli.

Of je nu een presentatie wilt kunnen geven aan een Duitse klant, beter en sneller e-mails wilt leren schrijven of vlotter een telefoongesprek wilt voeren, je kunt het allemaal combineren in je training. Je oefent volop met bijvoorbeeld rollenspellen, zodat je na je training direct aan de slag kunt in het Duits.

Effectief leren in de flow

Onze trainingen Duits zijn intensief. Je bent van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezig met de taal. Meestal meerdere dagen achter elkaar. Dat lukt door de afwisseling in het programma en tussen de taaltrainers. Zo kom je in een flow waardoor je de stof snel opneemt en kunt toepassen.

De rustige omgeving en de andere cursisten om je heen helpen je om in de flow te blijven. Tijdens je verblijf bij Regina Coeli wordt overal aan gedacht, van gezonde en lekkere maaltijden in het restaurant tot mogelijkheden voor sport en ontspanning.


Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Een training bij Regina Coeli past bij jou als je:

  • Een aantal dagen kunt focussen op het leren van de taal. 
  • Hard wilt werken. Je zet grote stappen in taalvaardigheid, juist omdat we je flink aan het werk zetten.
  • Weet wat je wil. Met heldere leerdoelen leer je het snelst.
  • Wil investeren in je taalvaardigheid. Die training heb je zo terugverdiend!
  • Nieuwsgierig bent. Je leert allerlei mensen kennen bij Regina Coeli. Taaltrainers maar ook medecursisten. In gesprekken met hen gaat er een wereld voor je open.

Veelgestelde vragen over een training zakelijk Duits bij Regina Coeli

Hoe ziet mijn lesprogramma eruit?

Je volgt lesdagen met vier privélessen per dag, afgewisseld met zelfstudie en het uitwerken van opdrachten. Je programma wordt aangevuld met een aantal groepsactiviteiten en taaltafels. De inhoud van je lesprogramma wordt op maat samengesteld.

Hoe maken jullie mijn training op maat?

Je lesprogramma wordt samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen. Die bespreek je tijdens een intake, waarna de taaltrainers een programma voor je samenstellen. Ook verdiepen de taaltrainers zich helemaal in jouw situatie zodat ze de lessen zo waardevol mogelijk voor jou kunnen maken.

Hoe lang duurt de training?

Veel cursisten volgen een training van maandag t/m vrijdag (de week). Anderen kiezen juist voor een weekend. Het is ook mogelijk om meer of minder dagen training te volgen.

Kan ik ook een training volgen in een groep? 

Wij verzorgen teamtrainingen en incompanytrainingen voor bedrijven. Bekijk hiervoor ons aanbod voor organisaties.

Kan ik in een week Duits leren?

In een week kun je een heleboel leren. We horen zelfs van cursisten dat ze in vijf dagen meer geleerd hebben dan in jaren op school. Dat komt doordat je heel gericht leert en een intensief programma volgt.

Vinden de lessen plaats in een klooster?

Ons huidige pand is gebouwd op het terrein van het voormalige klooster. Het is een modern pand waarin rekening wordt gehouden met ruimte en rust. De meeste cursisten volgen hier hun taaltraining.

Is het verplicht om bij Regina Coeli te overnachten?

We nodigen je van harte uit om in ons gastenverblijf te overnachten, maar het is niet verplicht. Als je bij Regina Coeli verblijft, verhoogt dat je focus op het leren van de taal.

Wanneer kan ik terecht bij Regina Coeli?

Voor een training Duits kun je meestal al op korte termijn terecht bij Regina Coeli. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848752.

Hoeveel kost een training Duits?

De prijzen voor een trainingsweek en een weekend in ons instituut vind je op onze tarievenpaginaStart met een training zakelijk Duits

Seminar 'Nieuwe kansen in Duitsland'

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zakendoen in Duitsland, organiseren we op woensdag 15 november het seminar 'Zakendoen in Duitsland'. We bieden een programma waarmee je je kennis van de zakelijke kansen en cultuur in Duitsland in een klap verdiept.

Hoofdgast is Arend Jan Boekestijn. Taaltrainers van Regina Coeli verzorgen een workshop over de Duitse taal en cultuur. Daarnaast kun je je aanmelden voor een workshop van een van onze partners.

Bekijk het programma en meld je aan >

 

 


Een optimale omgeving om Duits te leren

Regina Coeli komt voort uit een internationale kloosterorde. Vroeger werden de lessen gegeven door nonnen. Vandaar dat we ook bekend staan als ‘de Nonnen van Vught’.

Ook al zijn er nu geen zusters meer werkzaam in het instituut, nog steeds merk je de rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn immers omstandigheden waarin je je goed kunt concentreren op het leren van een taal.

Wij geloven dat je effectiviteit toeneemt als je een andere taal leert spreken en dat de impact van organisaties toeneemt, als medewerkers hun talen spreken.

Het taleninstituut is gevestigd in een pand op het terrein van het voormalige klooster. Hier is volop ruimte en rust om je te concentreren op het leren van de Duitse taal.
Tijdens ontbijt, lunch en diner kun je volop oefenen met medecursisten. Twee keer per week heb je een taaltafel onder leiding van een taaltrainer.
Je kunt tijdens je taaltraining Duits overnachten bij Regina Coeli.

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`