Cursus Duits

Overtuigend zakelijk communiceren in het Duits

Duits spreken zorgt ervoor dat het zakendoen in Duitsland een stuk gesmeerder verloopt. Hoe prettig zou het zijn om in het Duits net zo vlot een telefoongesprek te kunnen voeren als in het Nederlands? Of om snel een e-mail te typen naar een Duitse leverancier. Een presentatie geven aan een nieuwe klant? Leer beter Duits bij de Nonnen van Vught en je draait je hand er niet meer voor om!

Je kunt je aanmelden voor een taaltraining in Vught (vanaf 7 juni beschikbaar) en voor een online taaltraining. In verband met de maatregelen rondom corona kunnen we minder cursisten tegelijk ontvangen in ons instituut en kan het zijn dat je iets langer moet wachten voor je bij ons terecht kunt. Laat ons weten wat je wensen zijn, zodat we kunnen kijken hoe we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ervaar de kracht van persoonlijke aandacht

Bij Regina Coeli kun je Duits leren op een manier die volledig bij je past. Je volgt een programma dat onze taaltrainers speciaal voor jou samenstellen op basis van een uitgebreide intake. Niet alleen de inhoud van de lessen, maar ook de vorm, de tijdsduur en de keuze van het team van taaltrainers is op jou afgestemd.

Tijdens je training staat een team van taaltrainers Duits voor je klaar om er samen met jou voor te zorgen dat je je leerdoelen behaalt. Je krijgt privélessen en opdrachten die passen bij je leerdoelen. In de omgang met je taaltrainers krijg je bovendien meer gevoel bij de Duitse manier van werken en leer je over je persoonlijke effectiviteit.

LEES MEER OVER ONZE AANPAK >

De succesformule van Regina Coeli

  • Deskundige taaltrainers (alleen native speakers Duits)
  • Privélessen afgewisseld met persoonlijke opdrachten
  • Je werkt aan je persoonlijke stijl in het Duits
  • Volledige verzorging tijdens je training
  • Je studeert geen taal, je leert communiceren in de taal

Welke training Duits wil je?

80% van onze cursisten kiest voor de bekende 'week naar de Nonnen', oftewel een intensieve individuele taaltraining Duits. Maar er is meer mogelijk. Wat je wens ook is op het gebied van het leren of verbeteren van de Duitse taal, wij denken graag met je mee.

Aanbod voor organisaties

Zoek je een taaltraining Duits voor meerdere medewerkers van je organisatie? Bekijk dan ook ons aanbod voor organisaties

Individuele trainingen   Voor 2 of meer personen
 

Een cursist over haar taaltraining Duits

"Het instituut is echt heel professioneel: dat zit ‘m in de details. Ik heb mezelf deze training cadeau gedaan en het voelt ook echt als een cadeautje!”

Yellie Alkema, directeur SYARK green concepts

Lees de volledige referentie
Een cursist over haar taaltraining Duits

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een taaltraining Duits? Neem dan vooral contact met ons op. Een medewerker van Client Services beantwoordt je vragen graag en kan een vrijblijvend gesprek inplannen met een taaltrainer.

Beschikbaarheid van trainingen
Meestal kun je binnen enkele weken al bij ons terecht voor een taaltraining. Dit is afhankelijk van je vraag en onze beschikbaarheid. Wil je weten wat onze actuele beschikbaarheid is? Bel ons op 073-6848790.

Je investering voor een taaltraining Duits
Na je intakegesprek ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Je vindt de richtprijzen voor een dag taaltraining op onze tarievenpagina.


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.