Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

29 november 2017

Nieuwe trainingen Nederlands High Tech Campus van start

Op 15 januari 2018 starten er twee verschillende trainingen Nederlands op de High Tech Campus in Eindhoven: een beginnerscursus en een intensieve cursus voor internationals die de basis van het Nederlands al onder de knie hebben.

23 november 2017

Schrijf een exportplan en win een taaltraining

Mkb-ondernemers met de ambitie om internationaal zaken te doen, kunnen zich tot 12 januari 2018 inschrijven voor de vijfde editie van de MKB Export Award. De prijs is een initiatief van MKB-Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Language Institute Regina Coeli en is bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan of hun al bestaande internationale activiteiten willen uitbreiden.

23 november 2017

10 tips voor zakendoen in Duitsland

Kun je als je succesvol zakendoet in Nederland met hetzelfde gemak ‘Erfolgreich’ zijn over de Duitse grens? We zijn buurlanden, dus hoeveel kunnen Duitsland en Nederland nou eigenlijk van elkaar verschillen? Best veel, blijkt wel als je je erin verdiept. Maar dat hoeft een goede handelsrelatie tussen een Duits en een Nederlands bedrijf niet in de weg te zitten. We zetten tien tips op een rij voor succesvol zakendoen in Duitsland.

1 november 2017

Language Institute Regina Coeli uitgeroepen tot FD Gazelle

Language Institute Regina Coeli heeft een goed jaar achter de rug. De totale opbrengsten uit trainingen, catering en overnachting groeiden met 9,3%. De winst voor belasting steeg met 23,5%, waarvan een substantieel deel wordt uitgekeerd aan de aandeelhouder de stichting Saint Pierre Fourier, die dit op haar beurt bestemt voor goede doelen.

9 oktober 2017

Het gebeurt in Portugal!

Het gaat goed in Portugal. Het land is koploper in duurzame energie en gaat veel investeren in luchthavens als gevolg van het groeiende toerisme. Twee van onze taaltrainers verzorgden voorafgaand aan de handelsmissie naar Portugal een presentatie over de Portugese taal en cultuur. In Portugal kun je niet zonder!

28 september 2017

Volg ook eens een korte training Engels bij de Nonnen

Eigenlijk kan alles bij Regina Coeli. Dat komt omdat we een persoonlijk programma voor je vaststellen. Zo kun je een dagdeel komen oefenen voor je een echt sollicitatiegesprek in het Engels gaat voeren, een dag samen met een taaltrainer Engels werken aan je presentatie of twee dagen intensief werken aan het creëren van een personal brand in het Engels.


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.