Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

8 oktober 2020

Tien tips voor zakendoen in Italië

Italië is een van de tien belangrijkste handelslanden voor Nederlandse bedrijven. Maar het is niet altijd makkelijk om er voet aan de grond te krijgen. Niet alleen vanwege de vele regels die er gelden, maar ook door de cultuur. Veel dingen die we in Nederland erg waarderen, werken niet bij de gemiddelde Italiaan. Wat dan wel? De taaltrainers Italiaans van Regina Coeli geven je tien culturele tips waarmee je wel succes zult hebben in Italië.

7 oktober 2020

Webinar Leer je zakenpartner kennen

Voor het Nationaal Export Event 2020 stelden taaltrainers Nikki de Jong en Jackie Davis een webinar samen met als titel ‘Leer je zakenpartner kennen’. Ze geven tips om beter te kunnen communiceren in het Engels en om meer inzicht te krijgen in de ongeschreven regels van taal en cultuur.

6 oktober 2020

Coronaproof een taaltraining volgen

In Nederland zijn de maatregelen rondom corona aangescherpt. Voor Regina Coeli was dat de aanleiding om nog eens kritisch te kijken naar de manier waarop we op dit moment werken. Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Bekijk dan het filmpje!

30 september 2020

Voorbereiden op een Engelstalige studie

Meer dan de helft van de universitaire studies in Nederland wordt gegeven in het Engels. Grote kans dus dat je na de zomer meer Engels dan ooit gaat spreken als je net bent geslaagd voor het vwo. Kun je je daarop voorbereiden en hoe doe je dat?

7 september 2020

Taaltrainingen voor jongeren bij Regina Coeli

Regina Coeli start met het aanbieden van individuele taaltrainingen voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar. Steeds meer middelbare scholieren willen extra taallessen volgen. Bijvoorbeeld omdat ze taal op school moeilijk vinden, een extra uitdaging zoeken of zich willen voorbereiden op een internationale studie. Scholieren kunnen bij Regina Coeli kiezen voor online lessen van een native speaker en het volgen van een intensieve persoonlijke taaltraining in Vught tijdens het weekend van 16 tot en met 18 oktober.

3 september 2020

Regina Coeli breidt aanbod uit met online trainingen

Regina Coeli heeft per 1 september online taaltrainingen toegevoegd aan het aanbod. Cursisten kunnen ervoor kiezen hun training deels – en in sommige gevallen volledig – te laten plaatsvinden via online lessen met een taaltrainer. Het nieuwe trainingsaanbod, met naast de vertrouwde ‘week naar de Nonnen’ bijvoorbeeld ook een volledig online verlopende conversatietraining, komt voort uit de ervaring die Regina Coeli opdeed met het verzorgen van online lessen tijdens de coronacrisis.


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.