Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

8 augustus 2017

Nieuwe trainingen Nederlands High Tech Campus van start

Op 25 september starten er twee verschillende trainingen Nederlands op de High Tech Campus in Eindhoven: Language Learning Lunches en een intensieve training.

25 juli 2017

Een taalboost op vakantie

Heb je er al eens aan gedacht om in je vakantie aandacht te besteden aan het oppoetsen van je taalvaardigheid? Zeker als je al eens taaltraining volgde bij Regina Coeli, heb je een solide basis in een vreemde taal. We geven je vijf tips voor een taalboost.

25 juli 2017

"Duitsers maken geen grapjes"

Voor Nederlanders lijkt het soms of Duitsers geen humor hebben. Bij zakelijke gelegenheden komt er inderdaad weinig humor aan te pas, maar daarbuiten is er volop ruimte voor grappen en grollen. Een taaltrainer Duits legt uit waar de serieuze kant van de Duitsers vandaan komt.

28 juni 2017

Seminar Zakendoen met Spanje

Wilt u succesvol zakendoen in Spanje? Kom dan naar het seminar van evofenedex en Language Institute Regina Coeli op 20 september. Diverse deskundigen en ondernemers delen hun kennis en ervaring in interactieve sessies over onder andere kanaalkeuze en marketing.

21 juni 2017

Regina Coeli geeft licht aan weeskinderen in Zambia

Op de langste dag van het jaar hebben we in Nederland zon in overvloed. Language Institute Regina Coeli grijpt die gelegenheid aan om de energie van de zon te delen met AIDS-weeskinderen in Zambia. Dat doen we door middel van een donatie aan de WakaWaka Foundation.

15 juni 2017

Begroetingen, gebaren en kussen in het Frans

De Fransen kennen de uitdrukking ‘Simple comme bonjour’ (een fluitje van een cent). Maar groeten in Frankrijk is niet zo eenvoudig, zeker niet voor een buitenlander. De Fransen zeggen niet alleen ‘Salut’. Zij drukken elkaar ook de hand of kussen elkaar.


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.