Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

9 oktober 2017

Het gebeurt in Portugal!

Het gaat goed in Portugal. Het land is koploper in duurzame energie en gaat veel investeren in luchthavens als gevolg van het groeiende toerisme. Twee van onze taaltrainers verzorgden voorafgaand aan de handelsmissie naar Portugal een presentatie over de Portugese taal en cultuur. In Portugal kun je niet zonder!

28 september 2017

Volg ook eens een korte training Engels bij de Nonnen

Eigenlijk kan alles bij Regina Coeli. Dat komt omdat we een persoonlijk programma voor je vaststellen. Zo kun je een dagdeel komen oefenen voor je een echt sollicitatiegesprek in het Engels gaat voeren, een dag samen met een taaltrainer Engels werken aan je presentatie of twee dagen intensief werken aan het creëren van een personal brand in het Engels.

14 september 2017

Vijf tips voor techneuten die een vreemde taal leren

Had je vroeger moeite met het leren van een vreemde taal op school of beschouwde je de grammaticale regels toen al als eenvoudige wiskundige formules met soms wispelturige uitkomsten? Dan zou het zomaar kunnen dat je een analytisch brein hebt. Je leert de taal anders dan anderen. De manier die op de middelbare school wordt gebruikt, matcht meestal niet met hoe jouw brein werkt. Lees vooral verder om erachter te komen hoe je dit het best kunt aanpakken.

31 augustus 2017

Seminar Succesvol starten in Frankrijk

Frankrijk is onze derde exportbestemming en biedt volop mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers. Overweegt u te starten op de Franse markt en wilt u weten hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan is het seminar Succesvol starten in Frankrijk op 11 oktober bij Regina Coeli iets voor u.

31 augustus 2017

Het vervolg op een taaltraining bij Regina Coeli

Als je zes jaar Franse les hebt gehad op de middelbare school en daarna nooit meer Frans spreekt, dan kun je niet zomaar een vlammend betoog houden in het Frans. Taal is een vaardigheid die je moet blijven oefenen en die je niet een-twee-drie aanleert. Dat geldt natuurlijk precies zo als je een training volgt bij Language Institute Regina Coeli. Hoe ga je na een training het best verder?

8 augustus 2017

Nieuwe trainingen Nederlands High Tech Campus van start

Op 25 september starten er twee verschillende trainingen Nederlands op de High Tech Campus in Eindhoven: Language Learning Lunches en een intensieve training.


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.