Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

19 april 2018

Hoe verbeter je je Engelse uitspraak?

Herken jij Nederlanders in het buitenland of op tv aan hun typisch Hollandse uitspraak van het Engels? En vind je dan dat die persoon snel een keer naar de Nonnen van Vught moet gaan? Dan ben je niet de enige. Veel Nederlanders lijken zich te ergeren aan het Engels van landgenoten. Maar is dat erg en wat kun je eraan doen?

17 april 2018

Frans leren in het weekend

Na het succes van het Language Weekend Engels en Nederlands, heeft Regina Coeli besloten om dit voorjaar ook trainingen Frans aan te bieden in het weekend. Het eerste weekend waarin cursisten terecht kunnen voor een persoonlijke cursus Frans is 25, 26 en 27 mei.

10 april 2018

Seminars Legal Dutch in Amsterdam en Vught

Het Eggens Instituut en Language Institute Regina Coeli hebben de handen ineen geslagen voor het aanbieden van trainingen juridisch Nederlands. De instituten trappen de samenwerking af met twee seminars over het onderwerp.

30 maart 2018

On the Rocks wint MKB Export Award

De 29-jarige Anne Pleun van Eijsden is met haar start-up On the Rocks de winnaar van de MKB Export Award 2017. De jury is onder de indruk van de missie en visie van de jonge ondernemer, die met haar notitieboeken gemaakt van steenafval duurzaamheid en kwaliteit combineert tot een bijzonder en internationaal kansrijk product. Ze wint hiermee onder andere een taaltraining bij Regina Coeli.

6 maart 2018

Winnaar MKB Export Award leerde Duits bij de Nonnen van Vught

Met het plan om te gaan exporteren naar Scandinavië won Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal in 2017 de MKB Export Award. Een van de prijzen die Bart Veldhuizen won bij de MKB Export Award – een taaltraining bij Language Institute Regina Coeli - gaat hij inzetten om zijn exportplannen naar Duitsland te ondersteunen. De training beviel hem verrassend goed, vooral omdat hij bijna ieder uur vooruitgang boekte.

1 maart 2018

De kracht van complimenten bij het leren van een vreemde taal

Het krijgen van complimenten – of zoals we zelf liever zeggen: positieve feedback – helpt enorm als je een taal leert. Doordat de nadruk wordt gelegd op alles wat je goed doet of op de inspanning die je levert, groeit je zelfvertrouwen, ga je makkelijker praten en sta je meer open voor het opnemen van nieuwe stof.


Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.