Onze aanpak

De methode Regina Coeli

Bij Regina Coeli maak je in korte tijd een grote sprong in een vreemde taal. Normaal gesproken is het leren van een taal een kwestie van lange adem. Met onze methode kun je snel het niveau halen dat jij nodig hebt.

Onze methode is voortgekomen uit de werkwijze van de zusters die het taleninstituut startten. Zij wisten al dat iemand het best een taal leert volgens een zo persoonlijk mogelijk programma in een prettige omgeving.

Lees verder

Een uitgebreide intake

Voor de start van je taaltraining heb je een uitgebreide intake. De taaltrainer wil tijdens dit gesprek een zo goed mogelijk beeld krijgen van je niveau en de situaties waarin je de taal nodig hebt. Je training wordt daar volledig op ingericht.

Lees verder

Hoe ziet jouw ideale training eruit?

Regina Coeli staat bekend om ‘de week naar de Nonnen’. De meeste cursisten kiezen voor een individuele training van maandag tot en met vrijdag, maar er is veel meer mogelijk. We geven namelijk altijd een persoonlijke training en kunnen die volledig op jouw maat toesnijden.

Lees verder

Je verblijf bij Regina Coeli

Je volgt een taaltraining in ons taleninstituut in Vught. Naast de lessen is hier volop ruimte om zelf te studeren en te ontspannen. De koks en medewerkers van de catering zorgen er de hele dag voor dat jou aan niets ontbreekt. Lees meer over een verblijf bij Regina Coeli.

Lees verder

Verhalen van cursisten in de praktijk

Misschien ken je mensen die ooit een taaltraining bij Regina Coeli volgden. Dan heb je misschien ook al persoonlijke verhalen gehoord zoals die van Marieke, Tim en Charlotte. Zij vertellen hoe zij hun training in ons instituut hebben beleefd. 

Lees verder
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`