Onze aanpak

Onze beproefde methode

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees verder

Maatregelen voor veiligheid en hygiƫne

Regina Coeli heeft diverse maatregelen getroffen om de veiligheid en hygiëne zoveel mogelijk te waarborgen. Een volledig overzicht met maatregelen is te vinden in het protocol van Regina Coeli.

Lees verder

Een uitgebreide intake

Voor de start van uw taaltraining heeft u een uitgebreide intake. De taaltrainer wil tijdens dit gesprek een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw niveau en de situaties waarin u de taal nodig heeft. Uw training wordt daar volledig op ingericht.

Lees verder

Een persoonlijk programma op maat

Wilt u een individuele taaltraining? Heeft u behoefte aan specifieke coaching bij het gebruik van een vreemde taal zoals training on the job? Heeft u interesse in een online taalcursus en e-learning? Wilt u dat uw gezin goed voorbereid is op een verblijf in het buitenland? Of zoekt u voor uw bedrijf een groepstraining of incompany training? Voor al deze taaltrainingen kunt u terecht bij taleninstituut Regina Coeli. Onze taaltrainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en bieden u een hoog rendement.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.