Onze aanpak

Onze beproefde methode

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal.

Lees verder

Een uitgebreide intake

Voor de start van uw taaltraining heeft u een uitgebreide intake. De taaltrainer wil tijdens dit gesprek een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw niveau en de situaties waarin u de taal nodig heeft. Uw training wordt daar volledig op ingericht.

Lees verder

Een persoonlijk programma op maat

Wilt u een individuele taaltraining? Heeft u behoefte aan specifieke coaching bij het gebruik van een vreemde taal zoals training on the job? Heeft u interesse in een online taalcursus en e-learning? Wilt u dat uw gezin goed voorbereid is op een verblijf in het buitenland? Of zoekt u voor uw bedrijf een groepstraining of incompany training? Voor al deze taaltrainingen kunt u terecht bij taleninstituut Regina Coeli. Onze taaltrainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en bieden u een hoog rendement.

Lees verder
Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.