Referentie Duncan Gray

Procurement Services Manager at HEINEKEN

Doel taaltraining Portugees

“Ik ga in Lissabon wonen en werken en wil zo snel mogelijk integreren in Portugal. Voor mijn werk bij Heineken hoef ik geen Portugees te spreken, maar ik vind het wel prettig om informeel met collega’s te kunnen praten.”

Opbouw programma

“Mijn training bestaat uit acht dagen met een vrij weekend ertussen. Iedere dag heb ik vier privélessen van twee verschillende taaltrainers. Eén van hen is Portugees en de ander is Braziliaans. Het is goed om de verschillen in uitspraak te horen. Ik ga dan wel naar Portugal, maar het merendeel van de Portugeessprekenden zijn toch Brazilianen. Ik vind het een groot voordeel dat ik meerdere taaltrainers heb.”

Ervaring

“De taaltraining is heel intensief en dat is heel goed omdat ik merk dat ik snel veel progressie boek. Het feit dat ik al Frans en Spaans spreek is een enorm voordeel. Hoewel de uitspraak een heel ander verhaal is. Dat oefen ik dan ook veel met de taaltrainers. Al met al ben ik verder gevorderd dan ik vooraf had kunnen verwachten.”

En u?

Wilt u net als Duncan goed Portugees leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Portugees of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

 


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`