Zingend Spaans leren

25 april 2017
door Regina Coeli

Wilt u in de zomer op een ontspannen manier uw Spaans verbeteren? Luistert u dan naar Spaanstalige muziek. Het meezingen van de tekst zorgt ervoor dat uw uitspraak verbetert en dat u bepaalde frasen goed kunt onthouden. Door te luisteren naar de songteksten leert u nieuwe woorden en kunt u zinsconstructies beter onthouden. 

Het voordeel van Spaanstalige muziek is dat het als vanzelf een zomers gevoel oproept. Dus ook op een regenachtige dag kunt u in tropische sferen verkeren!

U kunt eindeloos veel muziek vinden op You Tube. Voeg aan de zoekopdracht ‘con letra’ toe als u ook de songtekst wilt zien.

We geven u een aantal tips om mee te starten!

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een taaltraining Spaans?

De methode Regina Coeli zorgt ervoor dat u snel en effectief een vreemde taal leert spreken. Onze hooggekwalificeerde taaltrainers leren u de taalvaardigheden, woordenschat en grammatica die u nodig heeft in uw praktijksituatie, zodat u direct kunt communiceren in een vreemde taal. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Deel deze pagina


Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.