Referentie Lesley Fens

Senior international trader bij Roba Metals

Doel taaltraining Spaans

“Ik wil zaken kunnen doen als ik in Spaanse fabrieken ben. Met behulp van zelfstudie heb ik Spaans geleerd. Daardoor ken ik al best veel woorden, maar ik kan er geen zinnen van maken!”

Programma

“Mijn programma bestaat dagelijks uit twee privélessen waarin de focus ligt op grammaticaal correct spreken en uit twee privélessen die echt gericht zijn op conversatie. En dat vijf dagen achter elkaar. Het is eigenlijk beter van niet, maar toch voer ik tijdens de training wat telefoontjes voor mijn werk. Een aantal daarvan waren in het Spaans en toen merkte ik hoeveel ik al verbeterd was.”

Ervaring

“De opbouw van de lessen is heel goed. Ik leer hier niet alleen de taal, maar ook de cultuur beter kennen. Dat vind ik zelf ook heel interessant, want voor je het weet beledig je een Spanjaard terwijl je het heel goed bedoelt. Je kunt nou eenmaal niet alles wat je in het Nederlands zegt, ook in het Spaans uiten. Daar zijn de taaltrainers heel helder in. En dat leer je niet door zelfstudie alleen.”

En u?

Wilt u net als Lesley goed Spaans leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Spaans of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`