Uitbreiding taalaanbod Language Institute Regina Coeli

door Regina Coeli

Wie goed Russisch of Arabisch wil leren spreken, kan hiervoor sinds dit najaar terecht bij Language Institute Regina Coeli. Samen met ervaren docenten ontwikkelden we een programma voor beide talen.

De aanleiding om taaltrainingen Arabisch en Russisch te ontwikkelen is de aanbesteding van de overheid die Regina Coeli dit jaar won. Naast het verzorgen van persoonlijke intensieve taaltrainingen in de talen waarin we voorheen al lesgaven, behoorden ook Russisch en Arabisch tot de aanbesteding.

cursus Arabisch   cursus Russisch

In korte tijd een vreemde taal leren

Regina Coeli staat bekend om de goede resultaten die cursisten boeken. Dat is mogelijk door een uitgekiende mix van privélessen van meerdere taaltrainers en studie-opdrachten op maat. Doordat cursisten in het taleninstituut verblijven, concentreren ze zich gedurende een aantal dagen volledig op het leren van de taal.

Kennismaking met het schrift

De taaltrainingen van Regina Coeli zijn zo opgezet dat iedere cursist een persoonlijk programma krijgt dat is gericht op de specifieke context van een cursist. Wanneer je in een Arabisch of Russisch sprekend land gaat werken en wonen zul je andere aspecten van de taal leren dan wanneer je een aantal keren per jaar contact hebt met een bedrijf. Welke doelen cursisten ook hebben, ze beginnen met de basis: het leren kennen van het schrift en de nieuwe klanken.

De afgelopen jaren kregen we bij Regina Coeli regelmatig vragen van geïnteresseerden die Russisch of Arabisch wilden leren bij ons instituut. Beide talen worden natuurlijk gesproken in een groot gebied en zijn economisch en politiek interessante talen.

Meer informatie

Wilt u graag Arabisch of Russisch leren, neemt u dan contact met ons op. In een persoonlijk adviesgesprek bespreekt een taaltrainer met u wat u wilt bereiken en hoe uw trainingstraject eruit gaat zien: hoe lang uw training duurt, hoe de training is opgebouwd en wat de inhoud van de training wordt.


Deel deze pagina

Goede voornemens? Lees hoe je een taal leert!

Het taleninstituut, gevestigd op het terrein van het voormalig klooster.
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`