Jule Veldt

Taaltrainer Duits

Language Institute Regina Coeli heeft een team van taaltrainers Duits. Een van hen is Jule Veldt. Zij stelt zich kort voor.

Het werk als taaltrainer bij Regina Coeli past Jule Veldt als een perfect gesneden maatpak. Na haar opleiding als docent politieke wetenschap, godsdienst en Duits, werkte ze tien jaar op een middelbare school in Duitsland. Daarna maakte ze de overstap naar Peek & Cloppenburg waar ze als afdelingshoofd in het filiaal in Düsseldorf werkte en een afdeling met 25 medewerkers runde. Het werk als docent in de voornamelijk zakelijke context bij Regina Coeli is een ideale verbinding tussen deze twee werelden.

“De meeste cursisten die Duits leren in ons instituut, hebben al ervaring met de Duitse taal. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere cursist positief naar huis gaat. En dat lukt! Ik hoor vaak: ‘Nu snap ik het! Waarom vond ik dit altijd zo moeilijk?’

Bij Regina Coeli hoef je geen rijtjes te stampen. We laten je alles direct toepassen in gesprekken. Duits leer je vooral door het te doen. Mijn tip aan al mijn cursisten is dan ook om nooit te stoppen. Blijf ook na de training in contact met de taal. Doe wat je interessant vindt. Als het maar in het Duits is.”

Zelf heeft Jule een heel positieve ervaring met een taaltraining Nederlands bij Regina Coeli.

“Ik sprak al een beetje Nederlands, omdat mijn man een Nederlander is. Maar de training bij Regina Coeli was een enorm waardevolle ervaring. De docenten gaven mij op een professionele manier aandacht. Hier heb je de rust en de tijd om na te denken en een taal te leren. Ik kan het iedereen aanbevelen.”


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`