Delia Giovanelli

Taaltrainer Italiaans

Language Institute Regina Coeli heeft een team van taaltrainers Italiaans. Een van hen is Delia Giovanelli. Zij stelt zich kort voor.

Delia komt uit Brescia, in het noorden van Italië. Ze studeerde voor onderwijzeres, werkte als secretaresse bij een verzekeringskantoor en als verpleegkundige bij Ospedali Civili di Brescia. Nadat ze in Nederland kwam wonen, ging ze aan de slag als taaltrainer Italiaans.  
 
“Veel van onze cursisten hebben nog geen kennis van de Italiaanse taal. Ik wil ze enthousiast en vaardig maken in de taal en cultuur. Daarbij wil ik de cursisten graag de middelen geven om zich verder te ontwikkelen in het gebruik van het Italiaans. Veel van onze cursisten hebben het Italiaans nodig voor hun werk, maar er zijn ook veel liefhebbers van Italië bij die de taal goed willen leren spreken. Ik heb veel geduld en kan me goed inleven in allerlei rollen die ik inneem tijdens de les om een praktijksituatie van een cursist na te bootsen. Ik houd echt van mijn werk en doe dat dan ook met heel veel plezier.” 

Taalkennis 

Italiaans, Nederlands, Engels 

Lees meer over een training Italiaans bij Regina Coeli >


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`