Claudia Boendermaker

Taaltrainer Duits

Language Institute Regina Coeli heeft een team van taaltrainers Duits. Een van hen is Claudia Boendermaker. Zij stelt zich kort voor.

Claudia is afkomstig uit Mainz in Duitsland. Ze volgde een bankopleiding en daarna de bankacademie, een deeltijdstudie die ze combineerde met haar baan bij de bank. Werkte in Duitsland bij verschillende banken als kredietanalist.

“Het belangrijkste dat wij een cursist kunnen meegeven is zelfvertrouwen om in het Duits te spreken. Daarvoor is het cruciaal om vooraf een goede inschatting te maken van wat iemand kan leren in een week. Dat moet niet alleen realistisch zijn, maar ook precies zijn wat de cursist nodig heeft in de praktijk. Bij een intake maken we een eerste inschatting van het niveau en willen we een goed beeld krijgen van wat iemand doet. Tijdens de training blijven we bijsturen om de lessen zo goed mogelijk op de cursist aan te passen. Daarvoor overleggen we binnen het team veelvuldig. We verdelen de taken heel zorgvuldig om zo doelgericht mogelijk te kunnen werken.”

Taalkennis

Duits, Nederlands, Engels

Lees meer over een training Duits bij Regina Coeli >

 


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`