Zakelijke taaltrainingen

Een vreemde taal leren voor zakelijk gebruik

Language Institute Regina Coeli is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen. Als u graag in een zakelijke context wilt leren communiceren in een vreemde taal, bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Effectieve zakelijke taaltrainingen

Tijdens een zakelijke taaltraining leert u goed te communiceren met uw relaties. Tijdens een goede training draait het niet alleen om de taal, maar ook om cultuur, tradities en lokale gebruiken. Met kennis van de grammatica en een uitgebreide woordenschat alleen komt u er immers niet!

Een programma met focus op een vaardigheid
We bieden programma’s op maat voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens een adviesgesprek stellen we uw huidige niveau vast en brengen we uw doelen in kaart. Uw taaltraining kan bestaan uit een programma waarmee u zich volledig richt op het ontwikkelen van een bepaalde vaardigheid. Dit kan in een kort programma als u al een hoog niveau in de taal heeft.

Of juist een programma met een mix van vaardigheden?
In de meeste gevallen hebben onze cursisten een uitgebreider pakket van leerdoelen, zodat we een afwisselend programma kunnen samenstellen dat gericht is op het ontwikkelen van meerdere vaardigheden en tegelijkertijd uw grammaticakennis en woordenschat uitbreidt.

Native speakers als taaltrainer
U leert bij ons niet alleen de taal spreken, maar ook uw zakelijke relatie beter begrijpen doordat culturele aspecten de revue passeren. Onze trainers zijn hoogopgeleide native speakers en kennen de cultuur van hun moederland als geen ander. Ze verdiepen zich in uw persoonlijke situatie en de branche waarin uw organisatie actief is.

Het doel van een zakelijke training is voor iedereen verschillend. Zo kunt u bij ons in verschillende moderne talen (beter) leren:

  • Presenteren
  • Corresponderen
  • Telefoneren
  • Onderhandelen
  • Informeel communiceren
  • Vergaderen
  • Schrijven

Een zakelijke taaltraining als incompany training

Regina Coeli verzorgt regelmatig zakelijke taaltrainingen voor een organisatie. Met een kleine groep medewerkers van een gelijk niveau bereiken we vaak zeer goede resultaten. U kunt met uw organisatie ook een groepstraining volgen op onze locatie, zodat de deelnemers zich beter kunnen concentreren op het leren van de taal. Neemt u contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!


Zakelijke taaltrainingen, welke talen?

U kunt bij ons terecht voor zakelijke taalcursussen Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, NederlandsPortugees en Spaans. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons als u een individuele taaltraining wilt volgen om privéredenen.

Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.