Terugkomdag

Speciaal voor oud-cursisten

Als je eenmaal hebt ontdekt hoe waardevol en leuk het leren van een vreemde taal kan zijn, wil je daar graag mee verder. We horen dan ook vaak van onze cursisten dat ze zeker nog eens terugkomen voor een taaltraining. Bijvoorbeeld om bestaande kennis te oefenen en/of nieuwe vaardigheden te leren.

Een boost voor uw taalkennis

Binnen een jaar na uw taaltraining geeft u uw taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. U frist uw kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in uw taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar u de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Invulling van uw terugkomdag

De indeling van een terugkomdag is gelijk aan een reguliere lesdag van Regina Coeli met vier privélessen, vier studie-uren en een uitgebreide lunch. U bepaalt zelf welke onderwerpen er tijdens de individuele lessen aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Consolidatie van de opgedane kennis en vaardigheden tijdens uw taaltraining
  • Problemen waar u in de praktijk tegenaan bent gelopen
  • Extra uitleg over een grammaticaal onderwerp
  • Het oefenen van een belangrijke presentatie of vergadering
  • Conversatie


Tarief

We kennen u natuurlijk nog van uw taaltraining, dus we hoeven ons niet uitgebreid voor te bereiden op uw komst. Een korte vragenlijst en indien nodig een kort telefonisch gesprek behoren wel tot de voorbereiding op uw terugkomst. Vandaar dat we de terugkomdag - binnen een jaar na afloop van uw training - aanbieden voor een prijs van € 804,60 excl. BTW of € 883,71 voor particulieren. De tarieven voor 2022 zijn respectievelijk € 829,20 en € 913,98.

Geïnteresseerd in een terugkomdag?

Laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in een terugkomdag:


Een cursist over zijn terugkomdag

Javier Alvarez de Eerens, Manager international desk Rabobank:

"Doordat ik niet gecorrigeerd word, sluipen er langzaam fouten in mijn Italiaans. Vandaar dat ik heb gekozen voor een terugkomdag. Ik wil me bewust worden van mijn verbeterpunten in de taal."

Lees verder
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.