Terugkomdag

Speciaal voor oud-cursisten

Als je eenmaal hebt ontdekt hoe waardevol en leuk het leren van een vreemde taal kan zijn, wil je daar graag mee verder. We horen dan ook vaak van onze cursisten dat ze zeker nog eens terugkomen voor een taaltraining. Bijvoorbeeld om bestaande kennis te oefenen en/of nieuwe vaardigheden te leren.

Een boost voor je taalkennis

Binnen een jaar na je taaltraining geef je je taalvaardigheid een goede oppepper door het volgen van een terugkomdag. Je frist je kennis op, wordt gewezen op fouten die langzaamaan in je taalgebruik zijn geslopen en kunt vragen stellen over zaken waar je de afgelopen maanden tegenaan bent gelopen. Allemaal natuurlijk onder begeleiding van onze taaltrainers.

Invulling van je terugkomdag

De indeling van een terugkomdag is gelijk aan een reguliere lesdag van Regina Coeli met vier privélessen, vier studie-uren en een uitgebreide lunch. Je bepaalt zelf welke onderwerpen er tijdens de individuele lessen aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld:

  • Consolidatie van de opgedane kennis en vaardigheden tijdens je taaltraining
  • Problemen waar je in de praktijk tegenaan bent gelopen
  • Extra uitleg over een grammaticaal onderwerp
  • Het oefenen van een belangrijke presentatie of vergadering
  • Conversatie


Tarief

We kennen je natuurlijk nog van je taaltraining, dus we hoeven ons niet uitgebreid voor te bereiden op je komst. Een korte vragenlijst en indien nodig een kort telefonisch gesprek behoren wel tot de voorbereiding op je terugkomst. Vandaar dat we de terugkomdag - binnen een jaar na afloop van je training - aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. Raadpleeg onze tarievenpagina voor de actuele tarieven.

Geïnteresseerd in een terugkomdag?

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent in een terugkomdag:


Een cursist over zijn terugkomdag

Javier Alvarez de Eerens, Manager international desk Rabobank:

"Doordat ik niet gecorrigeerd word, sluipen er langzaam fouten in mijn Italiaans. Vandaar dat ik heb gekozen voor een terugkomdag. Ik wil me bewust worden van mijn verbeterpunten in de taal."

Lees verder
Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`