Sollicitatietraining

Goed voorbereid op je sollicitatie

Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek in een vreemde taal en vrees je dat je onder druk niet snel een antwoord kunt geven dat to-the-point is of net zo krachtig is als een antwoord dat je geeft in je moedertaal? Of ben je nooit helemaal zelfverzekerd als je een gesprek voert in een andere taal, maar wil je deze baan echt graag?

Na een korte sollicitatietraining bij Regina Coeli verschijn je goed voorbereid en zelfverzekerd bij je gesprek.

Je kunt een sollicitatietraining volgen in de volgende talen:
Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans

De beste versie van jezelf in een vreemde taal

Voorafgaand aan je training stuur je ons de vacature, je cv en motivatiebrief door. We selecteren een taaltrainer die met jou het sollicitatiegesprek gaat oefenen. Je behandelt sollicitatievragen, die in een andere cultuur soms anders zijn dan wanneer je een sollicitatiegesprek hebt met een Nederlandse recruiter, leidinggevende of HR-manager. Samen met de taaltrainer zoek je manieren waarop je je sterke punten en je motivatie om te solliciteren het best in de vreemde taal kunt verwoorden. Zo leer je de beste versie van jezelf te laten zien in een vreemde taal en cultuur.

Opbouw van de sollicitatietraining

Een sollicitatietraining bij Regina Coeli duurt meestal een halve dag. In dat dagdeel heb je twee privéuren met een taaltrainer. Tussendoor werk je zelf aan de voorbereiding van je sollicitatiegesprek. Je kunt ervoor kiezen om je sollicitatiegesprek ook te oefenen met behulp van virtual reality.

Wil je naast het oefenen van een gesprek ook hulp bij het opstellen van een internationaal cv of het schrijven van een motivatiebrief? In dat geval plannen we graag een langere training voor je in met bijvoorbeeld vier lessen in plaats van twee.

De sollicitatietraining is geschikt voor iedereen met minimaal een B1-niveau in de taal.

Raadpleeg onze tarievenpagina voor de actuele tarieven.

Online sollicitatietraining

Je kunt deze training ook volgen via online face-to-face lessen met een taaltrainer. De twee lessen volg je binnen een week.


Bereid je goed voor op je sollicitatie

`