Incompany trainingen en groepstrainingen

Leer een taal met uw team

Wilt u voor een groep medewerkers een kwalitatief hoogwaardige incompany training Engels, Chinees, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees of Nederlands organiseren? Regina Coeli zet haar inzichten om zo snel mogelijk te leren communiceren in een vreemde taal ook in om groepstrainingen vorm te geven voor organisaties. Incompany trainingen met het rendement en de kwaliteit die u mag verwachten van ´de Nonnen van Vught´.

Vier sterke punten van Regina Coeli ingezet voor uw team

1. Volledig op maat ingerichte training voor uw organisatie
We stellen een trainingsprogramma samen dat is afgestemd op de behoeften, de wensen, de werkomgeving en het niveau van de deelnemers. Voorafgaand aan de training bespreken we met u de wensen en voeren we vervolgens met iedere deelnemer een adviesgesprek om het niveau en leerdoelen van de individuele deelnemers te bepalen.
 
2. Individuele begeleiding deelnemers
In iedere groepstraining zoeken we naar de balans tussen het behalen van gezamenlijke doelen en de individuele doelen van de deelnemers. Het is daarnaast mogelijk om privélessen onderdeel te laten uitmaken van het programma om het rendement voor de deelnemers te verhogen.

3. Flow en rendement
 De training vindt bij voorkeur plaats op een aantal aaneengesloten dagen in ons instituut in Vught. Op deze manier kunnen de deelnemers zich volledig richten op de taaltraining zonder gestoord te worden door impulsen uit de werkomgeving. Omdat de taaltraining in ons instituut plaatsvindt, kunnen we afwisseling bieden met verschillende taaltrainers. Dat houdt het concentratieniveau van de deelnemers hoog. Wilt u de training toch liever op een andere locatie laten plaatsvinden, dan kan dat natuurlijk ook.
 
4. Training door native speakers
Onze taaltrainers hebben de taal waarin ze lesgeven als moedertaal, zijn opgegroeid binnen de cultuur en zijn hoogopgeleid. Daardoor kunnen ze de taal als geen ander overbrengen op uw medewerkers.  Zij zijn gewend om op ieder gewenst niveau les te geven en zich aan te passen aan het niveau van de cursist.


Interesse in een incompany training of groepstraining?

U kunt bij ons een aanvraag indienen voor een incompany training of groepstraining. Vervolgens neemt een medewerker van de afdeling Client Relations contact met u op om uw wensen gedetailleerd in kaart te brengen. U stelt in overleg met de taaltrainers een programma op maat samen.

Blijf op de hoogte

Als eerste geïnformeerd worden over ontwikkelingen bij Regina Coeli of een specifieke taal?
Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte.