Referentie Marloes van der Laan

Communications Manager Uber 

Doel taaltraining Frans 

Voor mijn werk bij Uber is het belangrijk om de Franstalige kranten te kunnen begrijpen en journalisten in het Frans te woord kunnen staan. Omdat ik mij op de Benelux en EU richt, werk ik twee dagen per week in Brussel en daar is Frans de voertaal.  

Opbouw programma 

“Ik volg een individuele taaltraining van in totaal tien dagen. Mijn programma is gericht op wat ik nodig heb. In mijn dagelijkse privélessen wordt aandacht besteed aan grammatica, vocabulaire, sociale conversatie en onderwerpen die belangrijk zijn voor mijn werk. De docenten hebben zich goed ingelezen en zijn bovendien erg nieuwsgierig naar wat er zoal speelt in de techwereld. We gebruiken in de lessen actuele artikelen over mijn werk uit Franstalige kranten zoals Le Soir, maar ook algemene onderwerpen uit Frankrijk en het Franstalige deel van België komen aan bod.” 

Ervaring 

“Mijn kennis van de Franse taal kwam na twaalf jaar zonder Franse les vrij snel terug. Hoe verder in de week, hoe makkelijker het gaat. Ik heb in de cursus een groot deel van bijvoorbeeld mijn woordenschat weer naar boven gehaald, maar zeker ook veel nieuwe grammaticale aspecten geleerd.”  

En u?

Wilt u net als Marloes goed Frans leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Frans of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`