Referentie Jeroen Pot

Planner bij Bolk Transport

Doel taaltraining Frans

“Ik wil in het Frans kunnen communiceren met mijn directe collega in Mulhouse en met onze Franse chauffeurs en concullega’s.”

Opbouw programma

“De taaltrainers Frans hebben een training voor mij samengesteld waarin ik mijn kennis van het Frans snel weer ophaal maar ook nieuwe dingen leer. Ik krijg precies de stof die ik nodig heb. Ik kan dus geen enkel moment achterover leunen. We oefenen in de lessen veel met rollenspellen. Mijn team bestaat uit vier taaltrainers, waardoor de dag heel afwisselend is. Tussen de lessen door oefen ik de grammatica met allerlei multimediaoefeningen.”

Ervaring

“Ik heb me gerealiseerd hoe belangrijk de werkwoordvormen voor mij zijn! Een kleine fout kan al betekenen dat we iets niet vandaag krijgen maar morgen. De rollenspellen die we doen zijn heel goed voor mijn zelfvertrouwen. Het feit dat ik goed begrepen word in het Frans, vind ik een hele opsteker. De training is een erg goede en positieve ervaring.”

En u?

Wilt u net als Jeroen goed Frans leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Frans of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op 

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`