Referentie Javier Alvarez de Eerens

Manager international desk Rabobank

Doel taaltraining Italiaans

“Ik wil me bewust worden van mijn verbeterpunten in de taal. Ik spreek Italiaans met klanten en collega’s en ben een paar dagen per maand in Milaan. Iedereen daar vindt het prachtig dat ik Italiaans spreek, maar ik merk zelf dat ik nog foutjes maak.”

Programma

“Ik volg een eendaags programma Italiaans om mijn kennis van de taal op te frissen. Doordat ik niet gecorrigeerd word, sluipen er langzaam fouten in mijn Italiaans. Vandaar dat ik heb gekozen voor deze terugkomdag. Vandaag heb ik les van twee verschillende taaltrainers. Ik heb eerder al een training van twee weken gevolgd bij Regina Coeli.”

Ervaring

“De persoonlijke aandacht is een sterk punt van Language Institute Regina Coeli. Je krijgt hier tijdens de lessen niet een standaard powerpoint. De taaltrainers starten de les ogenschijnlijk blanco en laten de les ontstaan op basis van wat ik nodig heb. De taaltrainers maken tijdens de les aantekeningen en aan het eind van de les heb ik een lijstje met de drie meestvoorkomende fouten. Dat geeft focus.”

En u?

Wilt u net als Javier goed Italiaans leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Italiaans of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`