Referentie Jasvant Khargi

Financieel accountant Unilever

Doel taaltraining Duits

“Ik emigreer naar Zürich voor mijn werk en ik wil er echt goed integreren. De eerste stap daarvoor is het leren van de taal en cultuur.”

Programma

“Ik volg een trainingsprogramma van vijf dagen. Er is veel aandacht voor grammatica, maar ook voor het spreken. Dat vind ik nog lastig, want ik maak liever geen fouten. Tijdens de zelfstudielessen houd ik me vooral bezig met uitspraak. Ik spreek zinnen in en vergelijk dan mijn uitspraak met die van een native speaker. Daar heb ik al veel van geleerd. Ik heb privélessen van vier verschillende taaltrainers. Dat geeft energie. Ik verveel me hier niet!”

Ervaring

“Ik vind het heel interessant om hier een week te verblijven. Het is een mooie setting met alleen maar vriendelijke medewerkers. Daarnaast ontmoet ik veel cursisten met dezelfde motivatie. Je kunt hier makkelijk ervaringen uitwisselen. Ik heb een goede basis om van start te gaan in Zürich. Ik heb meer zelfvertrouwen om te communiceren in het Duits en ga zeker verder met oefenen.”

En u?

Wilt u net als Jasvant goed Duits leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Duits of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`