Referentie Jaap Pees

Mede-eigenaar Firm Capital Partners B.V.

Doel taaltraining Chinees

“Wij zijn sinds kort gevestigd in China, met een kantoor in Shanghai. Wij helpen bedrijven en ondernemers die zaken willen doen in of met China. Door mijn persoonlijke ervaring in China heb ik inmiddels wel een basisniveau Mandarijn ontwikkeld maar wil nu een volgende stap maken. Ik zal voornamelijk vanuit ons kantoor in Shanghai actief zijn en ben van mening dat het dan noodzakelijk is om zowel de taal als de cultuur te begrijpen om optimaal te kunnen functioneren in China.”

Programma

“Ik volg een vijfdaagse training Chinees en verblijf in Gastenverblijf Eikenheuvel. Ik heb les van vier verschillende taaltrainers, die afwisselend over de week lesgeven. Het zijn verschillende type trainers en die afwisseling is prettig. Ze hebben ieder hun eigen manier van lesgeven en praten ook over andere zaken en delen daarbij hun ervaringen. Wat ik zeer waardevol vond waren de gesprekken met de taaltrainers over cultuur, hun achtergrond en persoonlijke ervaring met zowel de Nederlandse als de Chinese cultuur. Zij kennen namelijk beide culturen goed en kunnen daarom als geen ander verwoorden waar de overeenkomsten en verschillen liggen.”

Ervaring

“Ik heb een passie voor China en vind het dan ook vooral leuk en inspirerend om deze training te volgen. Ik hoor hier tevens de prachtige verhalen en geschiedenis achter de taal. Chinees is bijna een soort kunst. Het is heerlijk om je een hele week volledig te kunnen richten op een taal en Regina Coeli zorgt voor de juiste omstandigheden en omgeving om dit in te doen.”

En u?

Wilt u net als Jaap goed Chinees leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Chinees of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`