Referentie Gijs van den Oever

Directeur/eigenaar bij DS80 Verpakkingsmaterialen

Doel taaltraining Engels

“Ik wil vloeiender Engels kunnen spreken en me daarbij zelfverzekerd voelen. Bij het aantrekken van nieuwe handelspartners voor mijn bedrijf heb ik me tot dusver gericht op Duitstalige bedrijven. Door het beheersen van het Engels wordt de wereld een stuk groter!” 

Opbouw programma

“Ik volg een intensieve individuele taaltraining Engels van vijf dagen. Een groot deel van mijn lesprogramma bestaat uit zakelijke conversatie. Eén les per dag oefen ik gesprekken die te maken hebben met inkoop en verkoop. Met een andere taaltrainer richt ik me specifiek op het presenteren van mijn bedrijf. Natuurlijk word ik ook uitgebreid bijgespijkerd in de grammatica en geloof me, dat is niet mijn favoriete onderdeel. Ik heb ervoor gekozen om minder multimediaoefeningen te doen, en daarvoor in de plaats meer tijd te nemen voor zelfstudie en andere opdrachten. Dat vind ik nou eenmaal prettiger.”

Ervaring

“De training is geweldig en het verblijf in Gastenverblijf Eikenheuvel is heel prettig. Ik ben hier al een keer eerder geweest voor Duits en mijn verwachting wordt ook nu weer waargemaakt. Ik had eerst niet door hoeveel progressie ik al had geboekt in een paar dagen tijd. Ik heb een veel sterker oor voor de Engelse taal gekregen. Zo merk ik dat ik nu meer let op de woorden in Engelse muziek. De training is een goede start om straks zelf verder te studeren.”

En u?

Wilt u net als Gijs goed Engels leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Engels of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`