Referentie Daniel Koep

Hoofd tentoonstelling bij het Kunstmuseum in Den Haag

Doel taaltraining Nederlands

“Ik wil vanaf mijn eerste werkdag bij het Kunstmuseum kunnen communiceren in het Nederlands. Dat vind ik een teken van respect als je in een ander land gaat werken.”

Programma

“Mijn programma bestaat uit drie intensieve weken Nederlandse les. De eerste twee weken waren nog redelijk algemeen, gericht op sociale conversatie. In de derde week was er meer ruimte voor verdieping in de taal en is de stof meer toegepast op mijn vak. In de multimedia zijn er zelfs speciale oefeningen met woordenschat over mijn vakgebied!”

Ervaring

“De taaltrainers kunnen heel goed inspelen op mijn sterke en minder sterke punten. In de zaken waarin ik goed ben, geven ze me materiaal dat ik zelf kan bestuderen. In zaken waarin mezelf nog moet ontwikkelen, word ik meer bij de hand genomen.Ik ben heel gemotiveerd. De leraren zijn excellent. De privélessen, de studiemap en de multimediaoefeningen zijn heel goed op elkaar aangesloten. Dat werkt als een trap. Ik heb nu een goed fundament om Nederlands te gaan spreken in mijn nieuwe baan.”

En u?

Wilt u net als Daniel goed Nederlands leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Nederlands of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`