Referentie Annika Lips

HR-manager bij Thyssenkrupp

Doel taaltraining Duits

“Ik wil mijn spreekvaardigheid in het Duits verbeteren. Eén dag per week werk ik op het hoofdkantoor van Thyssenkrupp in Duitsland. De voertaal binnen het bedrijf is Engels, dus ook alle stukken worden direct in het Engels geschreven. En toch vind ik het prettig om in het Duits met mijn collega’s te kunnen communiceren.”

Programma

“Mijn vijfdaagse programma bestaat uit vier blokken van een uur privéles van een taaltrainer gevolgd door een uur zelfstudie. Het fijne aan dit systeem is dat ik nooit het gevoel heb dat ik voor- of achterloop. Bovendien wordt tijdens de lessen de kracht van herhaling goed ingezet. We herhalen iets en er komt iets bij. Die balans is voor mij optimaal.”

Ervaring

“De training is heel individueel en dat is prettig. Ik merk dat de kennis die ik vroeger heb opgedaan snel geactiveerd werd. In het instituut zijn veel cursisten, maar dat merk je eigenlijk niet. Ik ervaar de training als nuttig en ontspannen.”

En u?

Wilt u net als Annika goed Duits leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Duits of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`