Referentie Adina Caldararu

Business Development Manager bij Philips

Doel taaltraining Nederlands

“Ik wil mijn kennis van het Nederlands op peil houden. Op het werk spreek ik alleen Engels en in mijn sociale omgeving wordt ook weinig Nederlands gesproken. Ik merk dat mijn kennis van de taal achteruit gaat als ik niet regelmatig oefen.”

Programma

“Na twee keer een intensieve individuele taaltraining volg ik nu een terugkomdag bij Regina Coeli. Het programma bestaat uit privélessen en oefeningen die speciaal voor mij geselecteerd zijn. De terugkomdag is heel prettig. De taaltrainers kennen me en weten waar ik me nog verder in kan verbeteren.”

Ervaring

“In de eerste trainingsweek volgde ik het beginnersprogramma. Dat is een vrij strakke routine met privélessen, een groepsles, multimedia en andere oefeningen. In de tweede week had ik een vrijer programma met meer grammatica, lezen en luisteren. Die week was duidelijk een stuk moeilijker en ging ik sneller door de stof. De terugkomdag is zelfs nog meer maatwerk. Hoe beter ze me kennen, hoe meer de taaltrainers het programma op me kunnen aanpassen.”

En u?

Wilt u net als Adina goed Nederlands leren spreken? Bekijk dan de informatie over de cursus Nederlands of neem direct contact met ons op:

  • Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 684 87 90, of
  • Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`