Training schrijfvaardigheid

Leer een correcte en heldere tekst schrijven

Schrijf je regelmatig teksten, maar vind je het lastig om je verhaal kort en helder zonder fouten op te schrijven? Schrijven is schrappen hoor je wel eens. Maar als je prullenmand vol ligt met opgefrommelde papiertjes of wanneer je de zinnen van je beeldscherm blijft wissen en je nog steeds geen letter verder bent, dan kun je wel wat hulp gebruiken.

Bij Regina Coeli volg je een volledig persoonlijke schrijftraining waarin je leert om teksten te schrijven waarmee je voor de dag kunt komen.

Je kunt een training schrijfvaardigheid volgen in de volgende talen:
Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans

Leer hoe je een leesbare en effectieve tekst schrijft

Tijdens een schrijftraining ga je met een taaltrainer aan de slag met jouw persoonlijke schrijfuitdagingen. Je kunt bijvoorbeeld inzoomen op foutloos schrijven, het schrijven van een specifiek type tekst, vlotter schrijven, het beter overbrengen van je boodschap, noem maar op.

Voor je training voer je een adviesgesprek met een taaltrainer om te inventariseren waar jij aan wil werken. Op die manier kunnen we een persoonlijk programma voor je samenstellen.

Opbouw van de schrijftraining

Een schrijftraining bestaat uit tien online face-to-face lessen van een taaltrainer. Tijdens deze lessen bespreek je de schrijfopdrachten die je tussen de lessen maakt en geeft de taaltrainer je uitleg over hoe jij met meer gemak een tekst kunt schrijven. Je volgt twee lessen per week. Daarnaast besteed je tijd aan het uitwerken van je persoonlijke opdrachten.

De schrijftraining is geschikt voor iedereen met minimaal een B1-niveau in de taal.

Schrijftraining in Vught

Je kunt deze training eventueel ook volgen in ons instituut in Vught. We overleggen vooraf graag met je over de opbouw van deze training. Op basis van het programma dat we voor je samenstellen, ontvang je een persoonlijke offerte van je training in Vught.


Verbeter je schrijfvaardigheid in een vreemde taal

Tarief training schrijfvaardigheid

Online schrijftraining

  • 10 online face-to-face lessen
  • Persoonlijke schrijfopdrachten

 

Zakelijke boeking € 2031,75 
exclusief 21% BTW voor trainingskosten

Particuliere boeking € 2235
De taaltraining is vrijgesteld van BTW.

Schrijftraining in Vught

We stellen graag een persoonlijke offerte voor je op.

Vraag een schrijftraining aan >