Intensieve individuele taaltrainingen

Training met een zeer hoog rendement

Met een intensieve individuele taaltraining van taleninstituut Regina Coeli leer je snel een taal op een gedegen manier. Tijdens de vele privélessen in een intensief programma werk je praktijkgericht met meerdere taaltrainers aan het communiceren in een vreemde taal. De onderdompeling die je ervaart tijdens een intensieve individuele taaltraining, zorgt voor een hoog rendement van je persoonlijke taalcursus.

Waarom kies je voor een intensieve individuele taaltraining?

  1. Je wilt in korte tijd op een effectieve manier leren communiceren in een vreemde taal.
  2. Je leert de taal met een helder doel voor ogen en wilt daar tijdens de training naartoe werken.
  3. Je wilt het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen.
  4. De intensieve individuele taaltraining is de beproefde succesformule van Regina Coeli.

Je kunt een intensieve individuele taaltraining volgen in de volgende talen: ArabischChinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, NederlandsPortugees, Russisch en Spaans.


Maatwerk op basis van je doelen en mogelijkheden

Met vier privélessen per dag van verschillende taaltrainers, multimedialessen en zelfstudie boek je veel resultaat. De afwisseling van taaltrainers en het programma zorgen ervoor dat je scherp blijft. De lessen zijn volledig afgestemd op je leerdoelen. Ieder moment van de dag is hierdoor effectief en productief.

Je verblijf in ons instituut

Je individuele intensieve taalcursus vindt plaats in ons instituut in Vught. We adviseren onze cursisten om tijdens de taalcursus in ons instituut te overnachten om zich beter te kunnen concentreren op het leren van de taal. Meer over het overnachten bij Regina Coeli. 


Flexibel programma van je taaltraining

Je kunt eventueel kiezen voor onze flexibele opties:

  1. Je verspreidt de vijf dagen van een reguliere trainingsweek (maandag tot en met vrijdag) over meerdere weken, bijvoorbeeld drie dagen in week 1 en twee dagen in week 2.
  2. Je kiest voor een andere opbouw van het programma. Als bijvoorbeeld het voeren van (zakelijke) conversaties in een vreemde taal een belangrijk leerdoel voor je is, dan kun je kiezen voor een extra privéles in je dagprogramma. 

De taaltrainer kan je hier tijdens het adviesgesprek over adviseren.


Studeer na afloop verder

Tijdens een intensieve taalcursus leer je veel in korte tijd. Daarna is het zaak om dat bij te houden. De beste manier is om de taal volop in de praktijk te gaan gebruiken. Bovendien kun je extra oefenen onder leiding van een taaltrainer tijdens een terugkomdag, een online taaltraining of kun je kiezen voor specifieke taalcoaching.

Met taalcoaching krijg je direct feedback op je taalgebruik in de praktijk
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.