Een week naar de Nonnen

Training met een hoog rendement

Heb je wel eens gehoord dat je voor het leren van een taal het best een week naar 'de Nonnen' kunt gaan? Met die week naar de nonnen wordt bedoeld dat je van maandag tot en met vrijdag bij Regina Coeli verblijft en een programma volgt met vooral privélessen van native speakers. Je wordt ondergedompeld in de taal en zo zorgen we ervoor dat je na je training de taal direct in de praktijk kunt gebruiken. Het is een van de meest efficiënte manieren om een vreemde taal te leren!

Een volledig persoonlijke training

Tijdens een trainingsweek bij Regina Coeli werk je met taaltrainers aan jouw persoonlijke doelen, op jouw niveau en binnen jouw context. Dat kan omdat we vooraf een uitgebreid intakegesprek met je voeren. Door de training volledig aan te laten sluiten bij jouw situatie zorgen we ervoor dat jij veel progressie boekt.

In de lessen ligt de focus op jouw persoonlijke leerdoelen. Op andere momenten van de dag kun je volop oefenen door te spreken met medecursisten. Bijvoorbeeld tijdens het ontbijt, de lunch, het diner of in de avond in de bar. Daardoor word je maximaal vaardig in de taal en voel je je nog meer gemotiveerd om door te gaan, hoewel we natuurlijk ook denken aan momenten om even te ontspannen.

De afwisseling van taaltrainers en de variatie in het programma zorgen ervoor dat je scherp blijft. Ieder moment van de dag is hierdoor effectief en productief.

De week naar de Nonnen in het kort

  1. Je focust je vijf dagen achter elkaar op het leren van een vreemde taal.
  2. Je volgt een individueel programma dat erop is gericht om jou te leren communiceren in een vreemde taal. Ontwikkel je persoonlijke communicatiestijl.
  3. Native speakers verzorgen je training en kunnen je de finesses van de taal en cultuur leren.

Het programma

Een lesdag bij Regina Coeli bestaat uit vier privélessen en vier studieuren. Tijdens je training neem je bovendien deel aan twee taaltafels en twee groepsactiviteiten onder leiding van een taaltrainer. Als je wil, kun je deelnemen aan een yogales, gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten of de omliggende natuur ontdekken. Op vrijdagmiddag zwaai je af, met niet alleen veel taalkennis maar ook een ervaring rijker.

Graag korter dan een week?

Het is ideaal als je je een week volledig kunt richten op het leren van een taal. Maar misschien heb je die mogelijkheid niet. Wat dacht je van een weekend taal leren of een kortere taaltraining. Je volgt altijd een persoonlijke training bij ons. De duur van de training bepaal je zelf!

Privélessen van native speakers
Taaltafels met medecursisten en een taaltrainer
Maak gebruik van de fitnessfaciliteiten
Of doe mee aan de yogales.

Je verblijf bij Regina Coeli

Je training vindt plaats bij Regina Coeli in Vught. In het taleninstituut kun je je volledig concentreren op het leren van de taal. Door het intensieve karakter van je training, de afwisseling van je programma en de omgeving kom je makkelijk in een flow en leer je snel. Er is weinig afleiding en je wordt volledig verzorgd tijdens je verblijf.

We adviseren onze cursisten om tijdens de taalcursus in ons instituut te overnachten om die flow vast te houden.

Het gastenverblijf bestaat uit eenvoudige eenpersoonskamers waar je je ieder moment van de dag kunt terugtrekken.

Tarief voor een week bij de Nonnen

Lesweek Regina Coeli

  • Lesdagen van maandag tot en met vrijdag
  • Vier privélessen per dag
  • All-inclusive verblijf


Zakelijke boeking: € 4.550
exclusief 21% BTW voor trainingskosten en 9% BTW voor restauratieve voorzieningen. 

Particuliere boeking: € 5.015,90 
inclusief 9% BTW voor restauratieve voorzieningen. De taaltraining is vrijgesteld van BTW. 

Lesweek inclusief overnachting

  • Lesdagen van maandag tot en met vrijdag
  • Vier privélessen per dag
  • All-inclusive verblijf
  • 5 overnachtingen


Zakelijke boeking: € 5.235
exclusief 21% BTW voor trainingskosten en 9% BTW voor restauratieve voorzieningen en logies. 

Particuliere boeking: € 5.762,55
inclusief 9% BTW voor restauratieve voorzieningen en logies. De taaltraining is vrijgesteld van BTW. 

Veelgestelde vragen over een trainingsweek bij Regina Coeli

Wat kan ik in een week bereiken?
In een week kun je een grote vooruitgang boeken in een vreemde taal. Tijdens de intake zal de taaltrainer je adviseren over haalbare doelen. De meeste beginners kunnen na een week gesprekjes voeren in de nieuwe taal. Heb je al kennis van een taal, dan kun je in verschillende vaardigheden een niveau stijgen.

Kan ik ook een training volgen die korter duurt dan een week?
Je kunt een individuele training volgen die korter duurt dan vijf dagen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een combinatie te maken van trainingsdagen in Vught, online lessen en lessen binnen jouw bedrijf. Dat is helemaal afhankelijk van jouw doelen en jouw agenda.

Ik ben een beginner. Is een trainingsweek geschikt voor mij?
Wij adviseren alle beginners om een week naar Regina Coeli te komen. In een week leer je zoveel van de taal dat je er daarna mee vooruit kunt in de praktijk.

Wanneer kan ik starten met een training?
Meestal kun je binnen enkele weken starten met een taaltraining. Voor de actuele beschikbaarheid kun je het best contact opnemen met de afdeling Client Services. Zij kunnen eventueel alvast een trainingsweek voor je reserveren.

Kan deze training ook volledig online?
Een volledige trainingsweek bieden we alleen aan in ons instituut. De intensiteit van deze training is alleen haalbaar als je tussendoor niets anders hoeft te doen.