Intensieve individuele taaltrainingen

Training met een zeer hoog rendement

Heb je wel eens gehoord dat je voor het leren van een taal het best een week naar 'de Nonnen' kunt gaan? Met die week naar de nonnen wordt bedoeld dat je van maandag tot en met vrijdag intern in ons instituut verblijft en een programma volgt met allemaal privélessen van native speakers. Wij noemen dat een intensieve individuele taaltraining. 

Jaren geleden werden alle lessen verzorgd door de zusters van de congregatie die ons taleninstituut oprichtten. Nu zijn daar hoogopgeleide professionals voor in de plaats gekomen. Maar aan de rust, de persoonlijke aandacht en het strakke programma zul je merken dat we nog steeds geen doorsnee opleidingsinstituut zijn. En dat leidt ook tot heel andere resultaten... 

 

Waarom kies je voor een intensieve individuele taaltraining?

  1. Je wilt in korte tijd op een effectieve manier leren communiceren in een vreemde taal.
  2. Je leert de taal met een helder doel voor ogen en wilt daar tijdens de training naartoe werken.
  3. Je wilt het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen.
  4. De intensieve individuele taaltraining is de beproefde succesformule van Regina Coeli.

Je kunt een intensieve individuele taaltraining volgen in de volgende talen: ArabischChinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, NederlandsPortugees, Russisch en Spaans.


Maatwerk op basis van je doelen en mogelijkheden

Met vier privélessen per dag van verschillende taaltrainers, multimedialessen en zelfstudie boek je veel resultaat. De afwisseling van taaltrainers en het programma zorgen ervoor dat je scherp blijft. De lessen zijn volledig afgestemd op je leerdoelen. Ieder moment van de dag is hierdoor effectief en productief.

Je verblijf in ons instituut

Je individuele intensieve taalcursus vindt plaats in ons instituut in Vught. We adviseren onze cursisten om tijdens de taalcursus in ons instituut te overnachten om zich beter te kunnen concentreren op het leren van de taal. Meer over het overnachten bij Regina Coeli. 


Spreekt deze training je aan?

Meld je dan aan voor een adviesgesprek met een taaltrainer! 
Naar het aanvraagformulier >


Studeer na afloop verder

Tijdens een intensieve taalcursus leer je veel in korte tijd. Daarna is het zaak om dat bij te houden. De beste manier is om de taal volop in de praktijk te gaan gebruiken. Bovendien kun je extra oefenen onder leiding van een taaltrainer tijdens een terugkomdag, een online blended taaltraining of kun je kiezen voor specifieke taalcoaching.

Met taalcoaching krijg je direct feedback op je taalgebruik in de praktijk
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.