Conversatietraining

Een vlot gesprek voeren in een vreemde taal

Weet je al best wat van een taal, maar lukt het nog niet om een gesprek te voeren? Of heb je zelfs veel kennis van een taal maar durf je je mond niet open te doen uit angst om fouten te maken? Stap de spreekdrempel over met een online conversatietraining bij Regina Coeli.

Je kunt een conversatietraining volgen in de volgende talen:
Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans

Leer spreken van native speakers

Tijdens een conversatietraining spreek je de taal die jij wil leren met native speakers. Je kiest zelf de onderwerpen waarover je wil spreken. Of dat nu gaat om een gesprek over het weer, over 19e-eeuwse kunst of over een zakelijk onderwerp, de taaltrainer draait zijn of haar hand er niet voor om en kan je helpen bij het vinden van de juiste woorden en een goede manier om je punt te formuleren.

Vooraf kun je aangeven hoe je feedback wil krijgen. Bijvoorbeeld de belangrijkste verbeterpunten aan het eind van de les of meerdere malen tijdens een les.

Opbouw van een conversatietraining

Een conversatietraining bij Regina Coeli bestaat uit tien online face-to-face lessen van een taaltrainer. Tijdens je training spreek je met meerdere taaltrainers om zo te wennen aan diverse stijlen en accenten. Die kom je in de praktijk immers ook tegen! In de eerste les kun je aangeven welke onderwerpen jij aan bod wil laten komen in de training.

De conversatietraining is geschikt voor iedereen met minimaal een A2-niveau in de taal.

Conversatietraining in Vught

Je kunt deze training eventueel ook volgen in ons instituut in Vught. We overleggen vooraf graag met je over de opbouw van deze training. Op basis van het programma dat we voor je samenstellen, ontvang je een persoonlijke offerte van je training in Vught.


Leer vloeiend spreken in een vreemde taal

Tarief conversatietraining

Online conversatietraining

10 online face-to-face lessen (minimaal 2 lessen week)

Zakelijke boeking € 1354,50
exclusief 21% BTW voor trainingskosten

Particuliere boeking € 1490
De taaltraining is vrijgesteld van BTW.

Conversatietraining in Vught

Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor je op.

Vraag een conversatietraining aan >