Leer een taal vanuit huis

Bijzondere tijden vragen om bijzondere taaltrainingen. Regina Coeli gaat tijdelijk online verder. Iedereen die zijn of haar taalvaardigheid wil verbeteren, kan dat doen met individuele blended learning. Een training met de flexibiliteit die je nu nodig hebt, gecombineerd met de kwaliteit die je mag verwachten van de Nonnen van Vught.

Combinatie van face-to-face lessen en ongelimiteerd online oefenen

Volg online 1-op-1 lessen van een taaltrainer en oefen de situaties die je ook in de praktijk tegenkomt. Tijdens een les ben je bijna een uur intensief aan het converseren via bijvoorbeeld Skype en krijg je precies de tips die jou verder helpen. Je kunt de taaltrainer dus recht in de ogen kijken, maar dan via het beeldscherm.

Uitgebreide online leeromgeving

Tussen de individuele lessen door oefen je in de online leeromgeving van Regina Coeli. Je kunt aan de slag met grammatica, het uitbreiden van je woordenschat, maar kunt ook volledige trainingen van Good Habitz over verschillende onderwerpen volgen in je doeltaal. Tijdens het oefenen kun je via de leeromgeving vragen stellen aan je persoonlijke taaltrainer.

Lesprogramma op maat

Je start je training met het maken van een online toets. Hierdoor krijgt de taaltrainer een indicatie van je startniveau. Tijdens de eerste online les maak je kennis met je taaltrainer en bespreek je samen je doelen.

Voordelen van blended learning

  • Een volledig individuele taaltraining op afstand
  • Start snel met leren
  • Kies zelf waar en wanneer je leert
  • 1-op-1 lessen van een taaltrainer van Regina Coeli (native speaker)
  • 100% maatwerk
  • Toegang tot een grote hoeveelheid online oefeningen
  • Geschikt voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden


We bieden blended learning aan voor de volgende talen:
Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands - Portugees - Spaans 

Pakketten en tarieven

     

Bijzondere tijden vragen ook om bijzondere tarieven.
In de periode dat we in ons instituut geen lessen kunnen geven, hanteren we extra aantrekkelijke tarieven voor blended learning. 


Wil je je tijd en deze tijdelijke aanbieding benutten?

Na je aanmelding nemen we contact met je op om je toegang tot het online platform te regelen en de eerste lessen te plannen.

Blijf op de hoogte

Bent u geïnteresseerd in taal en carrière? Meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en u ontvangt maandelijks onze laatste blogberichten in uw mailbox.