Leer een taal vanuit huis

Op afstand leren is een uitkomst in de anderhalvemetersamenleving. Wil je je vaardigheden in een vreemde taal verbeteren, dan kun je dat realiseren met een online blended taaltraining bij Regina Coeli. Bijvoorbeeld als je nog niet kunt of wilt reizen, de mogelijkheid aangrijpt om je werk te combineren met het leren van een taal of als je een korte training wilt volgen. Uiteraard met de kwaliteit die je mag verwachten van de Nonnen van Vught.

Combinatie van face-to-face lessen en ongelimiteerd online oefenen

Volg online 1-op-1 lessen van een taaltrainer en oefen de situaties die je ook in de praktijk tegenkomt. Tijdens een lesuur ben je vijftig minuten intensief aan het converseren via bijvoorbeeld Skype en krijg je precies de tips die jou verder helpen. Je kunt de taaltrainer dus recht in de ogen kijken, maar dan via het beeldscherm.

Uitgebreide online leeromgeving

Tussen de individuele lessen door oefen je in de online leeromgeving van Regina Coeli. Je kunt aan de slag met grammatica, het uitbreiden van je woordenschat, maar kunt ook volledige trainingen van Good Habitz over verschillende onderwerpen volgen in je doeltaal. Tijdens het oefenen kun je via de leeromgeving vragen stellen aan je persoonlijke taaltrainer.

Lesprogramma op maat

Je start je training met het maken van een online toets. Hierdoor krijgt de taaltrainer een indicatie van je startniveau. Tijdens de eerste online les maak je kennis met je taaltrainer en bespreek je samen je doelen. 

Voordelen van blended learning

  • Een volledig individuele taaltraining op afstand
  • Kies zelf waar en wanneer je leert
  • 1-op-1 lessen van een taaltrainer van Regina Coeli (native speaker)
  • 100% maatwerk
  • Toegang tot een grote hoeveelheid online oefeningen
  • Geschikt voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden


We bieden blended learning aan voor de volgende talen:
Chinees - Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands - Portugees - Spaans 

Pakketten en tarieven

      Per week volg je minimaal één online les. Voor een goede focus op het leren van de taal, adviseren we om twee online lessen per week te plannen.

Oefenen in de online leeromgeving kan nog tot drie maanden na je eerste les.

 


Start met een taal leren op afstand

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.