Waarom zou ik overnachten bij Regina Coeli?

Door tijdens uw taaltraining te overnachten bij Regina Coeli behaalt u een beter resultaat dan wanneer u na uw dagelijkse lessen elders gaat overnachten.

Volledige focus op leren van een taal

Wetenschappelijk onderzoek naar de werking van het brein heeft aangetoond dat je sneller leert en de stof beter onthoudt als je tijdens het leerproces weinig prikkels van buitenaf krijgt. De leeromstandigheden bij Regina Coeli zijn hier volledig op aangepast: u heeft alle leermiddelen bij de hand en u wordt volledig verzorgd.

We adviseren u om tijdens uw training niet bezig te zijn met uw werk of met bijvoorbeeld uw privésituatie en u zoveel mogelijk bezig te houden met de taal.

Formeel en informeel leren versterken elkaar

Na uw lessen kunt u informeel verder leren door te praten met medecursisten die uw doeltaal als moedertaal hebben. Het is een uitgelezen kans voor het toepassen van het geleerde in min of meer realistische omstandigheden: de bar, de fitnessruimte of tijdens bijvoorbeeld een wandeling in de bossen rondom het instituut.

Door de formele taaltraining en de informele momenten op één locatie te concentreren, wordt uw leerproces niet onderbroken, maar juist verlengd. Formeel en informeel leren lopen in elkaar over en dat vergroot het effect van uw taaltraining bij Regina Coeli.

Ruimte voor ontspanning

Door te overnachten bij Regina Coeli kunt u zich ook tijdens uw lesdag even terugtrekken op uw kamer als dat nodig is voor uw concentratie. Daarnaast kunt u volop gebruikmaken van de faciliteiten van Regina Coeli en genieten van de groene omgeving.


Gerelateerde vragen uit deze categorie


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`